![]() |
|
StarnetAhoj,nemáte někdo zkušenosti s firmou STARNET ?Nabízí nám v paneláku televizi a internet optickým kabelem. Díky |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Starnetstarnet je rozlezlej po celým jihočeským kraji a jeho kvalita se liší podle místa, či obce a technologie kterou na daným místě používá, třeba já na ně jedu, ale na optiku můžu zapomenout a rychlost mám psanou pouze 10 mega (v reálu mi to někdy klesne i na pouhej 1 mega a maximum sem měl asi 14 megaNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: StarnetO firmě Starnet najdeš dlouhou diskusi po tímto odkazem:http://ispforum.cz/viewtopic.php?f=4&t=5742 Co je z toho pravda a co pomluvy konkurence si musíš přebrat sám. Ideální je se zeptat někoho z blízkého okolí, jaké s nima má zkušenosti. (Snad je tato reklama pro admina dost skrytá :)) |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: StarnetNemuzu rict na Starnet nejak zasadnejsiho spatneho slova od doby co to uz neni nejaka všivá 2,4Ghz wifi. Mam od nich papirove 10/10 ale prakticky to jede tak dvoj-trojnasobkem (nevim proc a urcite jim to nebudu rikat (a kdo jim to bonzne dostane pres drzku! :))) ) Spojeni stabilni, nekolik vypadku do roka ktere se daj prezit (zrovna ted v sobotu prvni letosni...ehm ). V srovnani s nejakou ADSL mam pripojeni za pul ceny s jak vyssi rychlosti DL, tak nesrovnatelne vyssi UL, bez FUP a v cene i nejakou tu jejich zakladni IP TV. Tak si to proberte. Wifi bezdrat je zlo vseobecne, to nema cenu hodnotit ani na to nadavat. ;P |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
![]() |