![]() |
|
Showbox S-300 platinum a cs link (# 469)Byl jsem také terčem vtípku s firemním software, kdy mi u Showbox S-300 platinum PVR po 2 letech na Silvestra přestalo fungovat EPG. Asi 5 dní zkouším s kartou Cslink poslední firmware bez emulace z 12.1.2011, které je ke stažení na www.openboxforum.cz pod názvem fs_S300PLATINUM_PVR_A623V0025-20110112.wcs (nutno se přihlásit). Pro ty, kdo update ještě nikdy nedělali: Z www.show-box.cz stáhnout program pro update firmware S-box-Down-V209.exe. RS232 PC a přijímače propojit nullmodem kabelem, na PC nastavit v systému u RS232 (COM 1) stejnou rychlost přenosu (nejvyšší)jako u programu S-box, spustit program S-box a vložit do něj zmíněné firmware .wcs. Připravit přijímač - najít v menu aktualizaci přijímače, nejprve však odstartovat přenos v programu S-box, pak teprve kliknout v přijímači dálkovým ovládáním na -aktualizace přijímače- pro příjem. PC indikuje dobře provedený přenos firmware. Není potřeba žádné tovární nastavení, přijímač převezme vaše poslední nastavení, já jsem měnil jen slovenštinu na češtinu a pár doplňkových funkcí nového firmware. Program pracuje dosud výtečně, EPG zobrazení na jedničku, obraz se netrhá, ani při záznam na externí HDD. Můžete použít jakýkoliv moderní HDD s nízkým odběrem pro který stačí napájení z USB a který není třeba instalovat na systém, ale kritická je délka USB kabelu, půlmetrový přiložený k HDD je dlouhý, mě vyhověl kratší, který se prodává s USB čtečkou karet. Jinak vám bude záznam vypadávat. Úspěšnou instalaci! |
veljanepr
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 platinum a cs link (# 469)Showbox NIKDY VIAC,dakujem Rv Rv RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 platinum a cs link (# 469)Kurňa už zase nový? A co pojmenování nahrávek z EPG, funguje korektně i s diakritikou a co následné přehrávání?Byl to problém u softu z 6.1, který je jinak OK. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
veljaneprdíky info a z volů si nic nedělej. R^On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJa som nemal dobrú skúsenosť z týmito prijímačmi,chcel som tým vyjadriť len môj názor.Každý nech si kupuje a robí čo chce.Nechcel som sa starať do druhých a ani to nerobím,je to moje pravidlo v živote.nič v zlom.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
veljaneprNo já teda nevím - včera jsem dal ten ze 6.1.2011 - zásadně přes flešku. EPG jede super, nahrávání O.K., CS link O.K, Skylink O.K., ORF O.K.. Přes RS232 jsem opravoval jen jednou "spadlej" Showbox programem V-down :lookaround: Jakej je důvod cpát tam ten novej soft přes RS232? |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
opravaprogramem X-down a nebyl to můj Showbox, ale známýho (pořád bootoval). |
gaston
![]() |
|
RE: Showbox S-300 platinum a cs link (# 469)Vůbec jsem nereagoval ne Tebe.Showbox neni přijímač na první našlápnutí, ale umí toho na svou pořizovací cenu celkem hodně. Každému sedí něco jiného, mě například nesedí Ariva a nové Technisaty a mnohé další. Hlavně že je na trhu stále něco, čemu člověk na chuť přijde. Vesměs se v podobných reakcích jedná o autorovo neznalost, nezkušenost a unáhlenost v úsudku. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonOK díky Saxon, mohu jen konstatovat, že 2 roky používám Showbox 300 PVR Platinum bez problémů a hlavně z HBO, HBO 2 a Cinemax mám nahraných spousty kvalitních filmů s dobrým souběhem obraz - zvuk, překonvertovaných do MPG. Ovšem problém je u Cinemax v tom, že nejdou nahrát též elektronické titulky, takže spoustu filmů z celého světa které nejsou v angličtině nebo němčině je pro mě zbytečné nahrávat. |
veljanepr
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
gastonTak, tak.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox S-300 platinum a cs link (# 469)montoval som ich viac a problem zatial nebol,len jeden blesk.... :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Showbox S-300 platinum a cs link (# 469)a co sa v tomto fw zmenilo? ... aby som bol v obraze, dakujemnech sa dari, ahoh ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexPíšou, že je bez EMU (smutné)... |
gaston
![]() |
|
bez EMUTak,tak..po instalaci nového firmware(kvůli EPG)mi odešlo mimo jiné i Mezzo na 13E.Hodně dobrý program... |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
![]() |