![]() |
|
spinava politika T-COMUakurat ma doma navstivili podomovi predajcovia T-COMU, pod zamienkou vypnutia analogoveho terestrialneho vysielania ponukaju magio, uz vidim kolko starsich ludi im na to naleti a podpise zmluvu, hnus, hnus, hnus |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUto nie su pracovnici t comu ale rozne sprostredkovatelske osoby ktore pre nich uzatvaraju zmluvy a su vam schopni nakecat cokolvek len aby ste podpisali. najlepsie nedebatovat a kopnut do (nevhodné slovo)eskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUTo robili vsetci dokonca aj kablovkari dubali ludi a starsi bohuzial naleteli.Ta slecna co vie vytukat cislo precitat marketingovy nezmysel a nalakovat si nechty odrapka co ma a tam aj konci.Aj mne volala ze konci ter.analog(nebudem menovat firmu) a ze ak chcem pozerat musim ist na digital,tak si odrapkala a hlboke ticho,pytam sa co s tym mate vy ako kablovy operator?Hlboke ticho.Zacala rapkat od zaciatku tak som sa podakoval,reku na otazku odpovedat neviete a citat viem aj ja.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMULen sa divim, ze dalsi providery este spia, to budu mat starsi ludia v hlavach gulasek. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUsa pozrite co robi towercom resp. skylinkto su este vacsie spinavosti a za nase peniaze |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMU...poprosilo ma pár ludí na montáž ,ako píšete sú to sprostretkovatelské firmy hanbil by som sa to ponúkať formou "idú vypnuť analóg nič vám nepôjde"/tak to bolo všetkým povedané /,a ešte si tie firmy dovolili nevpísať do zmluvy číslo zmluvy ktoré je podstatné pri spúšťacej SMS čiže aby im to išlo zhruba 10 min. telefonáty do T-COMu .Som zástancom "nech každý žije " ale toto je moc ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUJe to ozaj špinavosť ale T-com nikdy nebol seriozna firma ,bez ohladu nato za koho sa skryva :fuming: |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUtieto velikanske firmy sa spravaju bohorovne..pre nich je zakaznik len cislo a v podstate rukojemnik. maju otrasny pristup a ak je problem nedovolate sa svojich prav...pretoze oni maju pravnikov maju peniaze a zakaznika maju vysoko ale na hakuskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
t- ser a ine bludyk tymto mobilno operatorskym magnatom je sa aj zbytocne vyjadrovat politika tipu t-com - t mobile t-system a pod.je maxi spinava a nikdy od nich zakaznik nikdy nedostal len si sto krat preplatil u tejto firmy je tato politika specialna snad ani nikto nemoze byt viac zdieraci :-) ale myslim ze chystrejsi clovek uz na to prisiel |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMU... a hlavne ze vsetci pouzivame mobilne phones, podebatujeme vdaka internetu na parabola.cz a pod... kludne zruste svoje mobilne cisla, pevne linky, a ak nieco budete chciet, tak si to vybavujte z oci do oci, a apropo, tu vybavovacku nie ze budete realizovat na 4 kolesovom tatosi (automobilky, ropne spolocnosti su tiez magnati), ale pekne po svojich zdravych nozickach... potom mozno prestanete tliachat a pisat tie hluposti co pisete...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMU...ale čo taký dôchodcovia ako píše liquere? veď len na nich idú zarobiť /myslím že asi nikomu nevravia že to ide aj bez mesačných poplatkov/ ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
alfasexneuraz sa ale napisal si hluposť: podla tvojej logiky nesmiem isť v zime von z domu lebo môžem ochorieť....ja som presvedčeny že ak je niekto lotor tak to treba vykričať ;) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
alfasexide o to, ze dochodcom vacsinou staci stv1, stv2 a markiza, ktore tu doteraz chytali a teraz im nabiju kliny do hlavy a budu si mesacne platit balik, ani neviem ako sa u nich vola a kolko stoji, ktory ani nebudu vyuzivat !!! je mi luto tych dochodcov, ktori cely zivot tazko pracovali a teraz ledva vyziju z dochodku a takyto hnusaci ich teraz budu klamat, lebo urcite im nepovedia, ze im staci DVB-T prijimac za 20-30€ !!! |
mjamriska
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUa najlepise na tom je ze ked to uz raz podpisu..tak sa to neda zrusit lebo obrovske sankcie....a sprostredkovatel zhrabne odmenu za dalsiu zmluvu..t com sa tvari ze oni nic..to tie zle firmy sprostreedkovatelske za ktore ale oni nenesu zodpovednost..za klamstva dilerov ktore do vas hucia abyste podpisali..proste jedny sa vyhovaraju na druhych..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMU...a ešte ako to urobili, najali si firmy, ak by dačo tak nič to oni ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
prisli babke vratit 50 juropravidelne v zpravach ukazuju ako k nejakej babke prisli co ja viem vratit 50 euro ze ma preplatok ale holt akurat mali len 500 jurovku a babka po stvornosky sla do spajze ci komorky a z pancusky vytiahla 3000 juro co tam mala za cele 2 zivoty nasetrene a potom ju ti hnupy zrovna ked sa kukla v telke po jednoduchej mariji alebo ina odputavacia akciaOKRADLI! Hrozne! To az take veci sa dnes deju! Ale jedna babka povedala ze dufa ze ju tato vlada odskodni (vtedy to zrovna bola este Fuko vlada ale myslene univerzalne)... Mna ide v tieto chvile roztrhnut! Kde to tie ku. stare beru tie kopy penazi?! A ja odmietam verit ze tento narod je az taky de.... Dneska si musi byt clovek uctovnikom, pravnikom a pomaly aj lekarem hehe! Akoze demagogia je hrozna vec ale ze si niekto po 20 rokoch este stale mysli ze niekto sa o neho / za neho postara to mi pride najhorsie! Co sa tyka Telekomancov je to to iste s Pomarancom aj DeeMobilom ci Kyslikom - to je drava strategia! Welcome to the Jungle! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUide o to keby im to ponukali normalne !!! a nie pod zamienkou ukoncenia analogu, vtedy by som proti tomu nic nemal, ale prvu vetu co na mna vytiahla bola, ze od aprila konci analog a prisli mi ponuknut sposob prijimania tv signalu a verim, ze nejakych dochodcov namotaju, lebo ti nemaju prehlad o prechode na DVB-T, keby som to bol vedel tak v kulturnom dome urobim informacnu kampan, aby nenaletili na takychto spinavcov ale, ze im staci si kupit DVB-T prijimac |
mjamriska
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUNemám za x rokov žiadnu zlú skúsenosť s t-com ani Ts-mobile internet, naopak som s ich lužbami veľmi spokojný .VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUNalimmsa ti nedivim..a este bonus mesacne pekna vyplata od t comu :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUved ho nechaj, aj ja som spokojny s GTS, Skylink, o2, ... |
mjamriska
![]() |
|
par32urcite som nenapisal hlupost, skor mi pride to, co si napisal ty ako slusne povedane nepodareny zartx-krat clovek pocuva ako je to, alebo ono zle, ako ma ta alebo ona firma oklamala, ako ten alebo onen clovek neodviedol svoju pracu dobre ... ano stane sa, kto robi, robi aj chyby (biblicke, kto je bez viny, nech prvy hodi kamenom, pripominat nebudem) tvrdis, ze "ak niekto je lotor tak to treba vykricat" ... nebude to skor o tom, ze "uzivatel/abonent" je lenivy, neprecita si poriadne svoje povinnosti a nasledne sa domaha svojho "imaginarneho" prava ? ... a aby som ukoncil, tuto zmes slov, ktore aj tak o minutu vysumia, kazdy komu bolo ukrivdene, a mysli si, ze niekto s nim chce "vyhoupat" tak kludne moze podat zalobu (ale vacsinou, ten tzv. macher v prave si najde x-desiatok vyhovoriek preco tu zalobu nepodat (ak je v prave tak trovy zaplati zalovany) a dalej bude tvrdit ako je ta ci ona spolocnost lotrovska a ako mu len a len ublizili) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
mjamriskaa co zle ti ludia vykonali, ze danym ludom ponukaju Magio?to ze niekto z inej firmy sedi popija kavicku a plieska po zadocku svoju sekretarku a nepremysla ako ziskat dalsich abonentov, snad nie je chyba konkurencie alebo, zeby, sa ohlasovali ludia, ktori by radsej pekne "osmekli" tych dochodcov na montazi konkurencnych platforiem? da sa nato nazerat z rozneho uhla pohladu, dnes (ak ste sa nenarodili pod stastnou hviezdou) vam pecene kurence do ust padat sami od seba nebudu neverim, ze az tolko ludi sa stara o dobro nasich dochodcov, v dobe ked vas za 10centov podrezu na ulici nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUJe vidno,ze cca 21 let po "revoluci" ,tezko zvitezi pravda a laska:).Tim se chci zminit,ze komunisti byli ubozi bridilove:).Nyni k tematu,ano praktiky techto dealeru jsou neeticke,prave starsi clovek,vychovany k duvere a v poctivost obvykle naleti.Pred nejakym rokem se u mne objevili zazracni dealeri jakesi spolecnosti Bohemia ,ci co rka,ze jestli nechci mit levnejsi elektrinu,nez od CEZU.Tak jsem se jich zeptal,kde maji elektrarny,vvn,,vn a nn vedeni.Odpoved,ze to pry nemaji,tudiz jsem je z domu expresne vyhnal "s finskym" krokem (naposledy tak Finove vymistili Lenina a ten potom udelal revoluci):).Pointa je v tom,ze zazvonili dolu na souseda duchodce,ten nastesti priletel hned ke mne na radu.:).Bohuzel v energetice si vybrat nemuzeme,nicmene mozna sejkove z DUBAIE pusti 300 bilionu dolaru a po uplatcich ve vysi cca 150 bilionu dolaru muzeme z Uzemnim rozhodnutim zacit stavet:).Nerikejte to nikde |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
alfasexty necitas co tu uz bolo napisane ? " ide o to keby im to ponukali normalne !!! a nie pod zamienkou ukoncenia analogu, vtedy by som proti tomu nic nemal "......nehnevaj sa, ale ked niekto pride za 75 rocnou starenkou a povie jej, ze v aprili konci analog aby si dala magio tak si ho da, keby nepovedali ze konci analog a ponukaju sluzby tak nemam proti tomu nic, chodi tu "milion" podomovych predajcov od plastovych okien, cez paplony, hrnce,... ale toto je nieco ine, ludia uz zo spotov vedia ze bude koncit analog a pride digital, ale ani v jednom spote som este nevidel, ze povedali kupte si DVB-T prijimac a budete dalej moct pozerat to, co te pozerali doteraz, ale mozno som to prehliadol, lebo reklamy nepozeram |
mjamriska
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUtíto magiaci chodili aj u nás a tárali ľuďom, že sa náš prevádzač nad dedinou vypína už v decembri 2010, tak ľudia zhrození. Tí čo počuli o dvb-t si chodia kupovať radšej dvb-t stb, lenže u nás sa z prevádzača ešte nevysiela a digitálny signál je u nás taký, že kto aspoň trochu neexperimentuje s anténou, prd chytí. |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUJaj t-com je stara firma. Najlepsi su poulicny predavaci pausalov. Este lepsie bolo ked som volal na 0800 ze chcem internet a co by stal. Kde som dal znat ze nemam zaujem zmohla sa len povedat: pan xy keby ste k objednavke uviedol moje meno..Osobne ma varoval pred objednavkami cez telefon aj v kamenom obchode. Radi pripisu k objednavke sluzbu ktoru som si neobjednal. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |