![]() |
|
spinava politika T-COMUakurat ma doma navstivili podomovi predajcovia T-COMU, pod zamienkou vypnutia analogoveho terestrialneho vysielania ponukaju magio, uz vidim kolko starsich ludi im na to naleti a podpise zmluvu, hnus, hnus, hnus |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUzeleny DEDE ešte zrejme nezažil praktiky podomových predajcov magia na východe.ked Vam niekto pride trikrat za dva tyždne ku branke a zvoni a stale Vas prehovara na magio,že iba oni maju všetko najlepšie,že to čo mam na streche je zle a len podpište a ked chcete čas na rozmyslenie,tak to teda nie a najlepšie nakoniec,aby som si nemyslel že on z toho niečo ma.takže pre t-com a ich posluhovačov ide len o jedno,zakaznik je pre nich kus a čim viacej kusov,tym viacej e..,Našťastie taketo podomove otravovanie nepraktizuju okrem magia aj dalši/skylink,digi,upc/,vlastne pred rokom tak chodili ukrajinci s ponukou lacnych boxov ale boli slušnejši od tych o ktorych sa tu piše. |
avira
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUTi lidi, kterým je to nabízeno, jsou nesvéprávní?? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Každý môže podomovým obchodníkom spoza zatvorenýchdverí povedať: "ďakujeme odíďte"!...ja to tak robím a viem, že mi nič nepredajú a okrem toho podomovým predajom sa živia iba... :bomb: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
polulinkeby to robili korektne, ale takto pod ruskom zrusenia analogu, hlavne dochodcov nachytaju o to ide, u mna neuspeli a aj susede, ktora ma cca 75 rokov som hned volal nech sa neda nahovorit, hovori sa ze stary clovek je horsi ako male dieta, to len ohladom tej svojpravnosti, pozri sa na noviny kolko dochodcov oklamu kadejaki akoze odpisovaci ci uz energii alebo vody, mladsich nie ! |
mjamriska
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMU...a nezdržal som sa smiechu keď susede povedal že majú lepší signál ako Skylink a CS Link ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
maNOmano nech dojdu knam tak budu utekat ako nikdy vypatlaci ciganski sk.urveni jedniAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
T-COMvsetko zle na T_COM su to S V I N E podradne , nauctovali mi 5 rokov do zadu fakturu za sluzby co som nevyuzival a za vsetky odpojenia poplatky a pokuty ... je to humus ..su to S V I N E ,,, bez debaty |
matino30
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUzeby sa v cechach nedal vybrat dodavatel elektriny?ten moze byt hocikto len distribuciu si vybrat nemozes ,lebo je fyzycky len na jednom mieste |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: spinava politika T-COMUZaujimava o nicom debata.. napriklad taka babka a to nem,usi bit babka to aj mladsi clovek neznaly elektroniky dvb atd.. ked mu povedia ze vypinaju "analog" on vie o co sa jedna ? a ze mu daju "digital" ved taky ludia vedia max na ovladaci tv co pouzivali 15-viac rokov co sa naucili max prepinat od 1-5 alebo sipka hore a dole .. tak hned zoberu od niekoho nieco nove .. hm.. a inak co tu pisete ze analog vypinaju uz je na to aj reklama v tv ze vypinaju "analog".. no tak potom treba aj televizie kritizovat? ..zbytocna debata o nicom ... mod alebo admin moze tento moj prispevok zmazat .. dakujem ale nedalo mi..VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
vladenkoked som bol vcera v robote, tak ma doma uz hladal jeden dochodca, ze podpisal s magiom nejaku zmluvu |
mjamriska
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |