![]() |
|
Topfield TF7700HSCIDobrý deň. Prosím o radu. Kamarát si pred troma rokmi kúpil tento prijímač. Všetko mu funguje a pre jeho potreby je s ním vcelku spokojný. Teraz by si k nemu chcel pridať nejaký externý disk na nahrávanie. Skúšal už niekoľko typov 1 TB, ale ani jeden mu korektne nechodí. Preto prosím niekoho, kto už takúto operáciu absolvoval, aby poradil nejaký konkrétny typ, ktorý spoľahlivo spolupracuje s týmto prijímačom. Bude potrebné vymeniť aj FW, alebo to chodí aj s originálom? Ďakujem. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCI...čo to znamená "korektne nechodí". Urobil všetko tak ako treba (formátovanie, nastavenie...)? |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCIMám k tomu WD Elements 1,5 TB zcela bez problému. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE:Topfield TF7700HSCIJá mám k němu WD Esentials 500GB a problém.Pomůže kontrola disku na PC.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCIChlapci ďakujem. S diskom urobil všetky bežné operácie, ktoré sa robia, tzn. kontrola disku na PC,formátovanie na FAT 32 jednoodielové. Boli to disky od firmy Toshiba. Nekorektné správanie bolo v tom, že niekedy sa prihlásil, niekedy sa neprihlásil, boli problémy s nahrávaním, niekedy nahrané súbory ukázalo, niekedy nie, niekedy súbory nahralo aj ich zobrazilo, ale neprehralo a kopec ďalších maličkostí, ktoré v konečnom súčte idú dosť na nervy. Po hlbšom štúdiu problematiky na ostatných fórach som prišiel na to, že našťastie nie som sám, čo sa s tým borí. Našiel som užitočné informácie, ktoré mi dúfam pomožu. Vačšina diskutujúcich doporučovala výmenu FW za novší (...84 je vraj najstabilnejší),disky odporúčali od firmy WD s externým napájaním. Tak sa mu pokúsim nejaký pozháňať a uvidí sa. A ešte jedna otázočka. Tento výrobca ponúka aj model so zabudovaným HDD TF7710HDPVR. Nevie niekto prosím vás, aký typ HDD je v ňom nainštalovaný a s akým FW.Ďakujem. |
rolis7
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCIto rolis7:U 7710 HD bylo více možností např.WD 250 GB s firmwary: TF7710HDPVR_23131-2010Jun15_TP-Update.tfd TF7710HDPVR_23631-2010Jun15_TP-Update.tfd Toto už je však starý model,který je pomalý,dost se zahřívá a byl i docela poruchový! Mnohem lepší je Topfield SRP 2411 HD PVR s 500 GB HDD. Je rychlý,nezahřívá se a poruchovost minimální. ;) :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCINpríklad ja mám k techniSatu HD8-S extrný 3,5" disk Seagate External Desktop Drive 1TB, kúpil som ho preto, lebo má "Smart power management" a správa sa presne ako keby to bol 2,5" externý HDD. Po zapnutí prijímača sa ihneď zapne, v prípade nečinnosti 15 minút aj pri zapnutom prijímači! sa vypne a takisto sa vypne aj 15 sekúnd po vypnutí prijímača. Čítal som vtedy rôzne fóra a články a veľa ľudí malo s 3,5" externáčmi problémy, že sa im točili non-stop aj po vypnutí prijímačov, čo som nechcel, ale zároveň som nechcel 2,5" disk, aby sa prijímač nemusel "zaťažovať" napájaním. |
brga
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCIĎakujem. Potvrdili ste mi informáciu, že s týmito prijímačmi asi najlepšie spolupracujú HDD od WD. Takže voľba padla na tieto mašinky. Dúfam, že budem mať šťastie a podarí sa mi kúpiť taký model,na ktorom bude fungovať "smart power management". Je to dobrá funkcia, ktorá určite poteší.to DELTA1: ja viem že je už starý a sú už aj lepšie modely. Ale tento je stále funkčný a asi mu je ľúto ho vymeniť, keď zatiaľ bez problémov funguje. Má ho necelé 3 roky........... A ešte sa opýtam, tie FW pre TF7710 sú použiteľné aj do TF7700? |
rolis7
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCI...ale ono nezáleží priamo na tom HDD, ale od tej "krabice" v ktorej je namontovaný - tá ma na starosti power managemant a všetko okolo, takže sa neorientuj podľa značky, ale podľa modelu! |
brga
![]() |
|
RE: Topfield TF7700HSCIĎakujem. Užitočná informácia. |
rolis7
![]() |
|
![]() |