![]() |
|
Přijímá někdo maďarské DVB-T v CZ?Když jsem kdysi (ještě období analogu) listoval časopisem rozhlas a televize, narazil jsem tam v přehledech vysílačů i na některé maďarské, které by prý mohly být přijímatelné na českém území. Jak VKV, tak i TV.Jsem sice z jiného koutu republiky, ale zajímá mě to spíše jako perlička, zda je možné v České rupublice stabilně nebo alespoň občasně přijímat i televizní vysílání ze státu, se kterým přímo nesousedíme. Nemyslím žádné tropo, ale stabilní nebo alespoň občasně stabilní příjem. Je mi jasné, že z Vrcholu Velké Javoriny to nebude žádný problém, ale spíše mám na mysli klasický domácí příjem na kvalitní venkovní anténu - jestli jsou v ČR takové lokality, kde to je možné. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
ordomám to v pameti a myslim zes i posilal email na ktery jsem zapomel odpovedet :-)aktualni to bude jak bude tepleji a zaroven budu v BA, pocitam s tim, diky predem. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@davidkrizO.K. ordo |
ordo
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
to ordoJo to bylo CD Internacional - taky pamatuji. Jak se jmenovalo radio které vysílalo francouzsky? Na jakém kmitočtu? Byla to Evropa ? Taky už nevím |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
to davidkrizAle to Radio Viva se jmenovalo na začátku jinak žejo? Rock FM to bylo myslím. Ale to se dalo přijímat tuším i na 94.3MHz. Už se v tom strácím. Když pak začalo vysílat na 94.3MHz Radio Vysočina tak to bylo rušené. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
standaneee, Radio Rock FM je dnes Radio_FM, to je veřejnoprávní okruh pro mladé.Viva je přejmenovaný Twist. 94,3 je z Bratislavy Fun radio. |
davidkriz
![]() |
|
RE: Přijímá někdo maďarské DVB-T v CZ?tak sice to není dvb-t, ale stejně nám to tu sklouzlo k VKV :) toto je z diskuse u konkurence:----- Já na dipól doma vyrobený-s učebnicově přesnou délkou,bez prvků-tedy zisk OdB v Brně Líšni v 6.poschodí s výhledem na jih(bytem v paneláku odstíněn příjem ze severu)-Rakousko,vše co běží běžně, ale k tomu z Vídně-Donauturm 98,3 Superfly-pro mě jedna z nejlepších stanic, přitom výkon vysílače je asi jen 380W, dále Arabela 92,9, 94,0(Orange) . Maďaři stálý příjem-komplet vysílač Kabhegy, dále Györ-samozřejmě stereo a RDS,za lepších podmínek Sopron např 94,1! a další.Z Chorvatů jede stále 96,1 Ivanščica(HR3),radost mám ze 101fm(radio101) přímo ze Zagrebu Sljeme,to má úniky, pokud se zlepší podmínky, valí jak z praku ;)V létě jede těch Chorvatů mnohem víc(Papuk, Belje...)Slováci komplet Javorina, Kamzík-i 106,6 hned vedle Kojálu 106,5-ten mám naštěstí odstíněný domem. tuner Sony SA5ES. |
davidkriz
![]() |
|
RE: Přijímá někdo maďarské DVB-T v CZ?jo hoši to se Vám to chytá když přehlédnete celou rakousko uherskou monarchii.100 MGHz se ještě ohne ale jinak je to v perdeli, já kdysi dávno dělal pasivní retranslaci dvě Yagi na K 34 jedna na vysílač druhá do udolí a jelo to, akorát byl problém s maskováním proti vandalům. příjmu zvláště DX zdar a hlavně ať nechytíte rýmu nebo ještě něco horšího! no ale zase tady máme čerstvý vzduch :laughing: :8) :8) :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |