![]() |
|
reklamaciaChcel by som upozorniť na predajňu hdmarket.sk, nie sú ochotný riešiť reklamácie.Kúpil som parabolu a poslali mi k nej iné príslušenstvo, po reklamácii mi poslali iné príslušenstvo no ani to nebolo kompatibilne s tanierom ktorý mi predali. Nakoniec sme sa dohodli na vrátenie peňazí, na ktoré čakám do teraz....tri mesiace. Bol som nútený oboznámiť SOI o mojom probléme, odpísali mi že ho budú riešiť. Znamememu sa teraz pokazil sat. prijímač ktorý kúpil pred mesiacom hdmarket.sk, napísal im e-mail na ktorý vôbec neraguju.Uvidíme ako ich poriesi SOI, potom dám vedieť. |
digo
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: reklamaciauff, tie Topolcany su neake zakliate ...nuz dufam ze ti to dobre dopadne, SOI dobra volba ... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: reklamaciaale ceny mají slušné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: reklamaciaInternetove predajne v SR. Zistenia SOI : Slovenská obchodná inšpekcia skontrolova 67 predávajúcich. Nedostatky našla až u 61 z nich. Výsledky sú hrozivéAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
Ne HDmarket.skUž jsem o tom slyšel od bratrance z Půchova, že jsou tam problémy Rv .Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
(datart.sk)po 3 mesiacoch a 3 reklamaciach tej istej vady mi dnes vymenili ( dodali novu chladnicku ) ... (nekupovat kusy co su po jednom na sklade - su to kusy s vadami ) ... zavada bola hlucnost kompresora a prevaleny pant mrazaka ) ...nova uz je OK ) konecne po 3 mesiacoch )nechcem to zakriknut )reklamaciu neriesili ochotne ,kaslali na to a odvolavali sa na servis ) jednalo sa o samsung , ktory ma otrasny servis na SK) deklaruju servis do 48 hodin )technik prisiel po 3 tyzdnoch ) 3 x po 3 tyzdnoch ) |
matino30
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
matino30a po návštěvě technika ti to hned opravili? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: reklamaciaVed ,ale ked ti zaruku nevybavia do mesiaca ,tak ti maju automaticky vratit peniaze ,nie?????????A po tretej reklamacii ,tiez vratenie penazi. |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: reklamaciaja sa zatial stazovat nemozem..nechcem tu nikomu robit reklamu ale najprv si overim renome predajcu az potom nakupujem a doteraz ziadne zavady.bezchybny servis.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: reklamaciaJa som tiež nepochodil s HDmarketom.Objednaný dekodovací modul som vrátil v dobe do 7 dní po obdržaní od kuriéra.Samozrejme s priloženou žiadosťou o vrátení sumy na účet nakoľko sa jedná o zásielkový obchod.Čakám už 2 mesiace.Na emaily nereagujú,telefonicky ani nehovorím.Nemám ani tovar ani peniaze.Tiež som sa už spojil so SOI.Uvidíme....Takému to typu internet.obchodov odporúčam sa vyhnúť.Max.neférovosť,zavádzanie zákazníka vo všeobecných podmienkach.... |
brzda
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: reklamaciaja som si tam tiež koncom roka niečo objednal,a doteraz ten tovar nemám,som tam aj volal,písal,ale žiadna reakcia od nich.Samozrejme že si to môžu nechať už na sklade :))) Takže skúsenosť s nimi je Rv |
marek69
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Re: digoAle pozor na to, je rozdiel medzi poriešiť a vyriešiť , - asi taký ako medzi pos..ať sa a vys..ať sa, tak pozor na to!Tak nech to radšej vyriešia. Inak daj potom vedieť ako si dopadol, držím palce.... R^ R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
SOIJestli je SOI to samé jako ČOI, tak nevyřeší vůbec nic Rv :-/ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: reklamaciagastonnemas pravdu. tebe to sice asi nepomoze..ale SOI si pojde pekne namazat kapsy..co v konecnom dosledku podnikatela vyjde draho toto jeho konanie..bud to zabali alebo si to rozmysli koho v buducnosti zas nasere... skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Napíšte to na: staznosti.sk...aby si to mohli prečítať ostatní a vyhnúť sa tak idiotským obchodníkom!...a najradšej čítam kopec rôznych diskusií ohľadne firmy AAA AUTO - je ich asi milión a aj tak tam stále chodia ľudia "nakupovať" ojazdené autá". Ľudská hlúposť a vesmír sú nekonečné, ale s tým druhým som si nie istý!!! :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: reklamaciaskor s tym prvym som si nie isty :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
to : pierrepetruz sa k tomu nechcem vyjadrovat , proste nekupovat narazove akcie tipu 1 kus , posledny kus atd.snazia sa zbavit zmetkov a myslia ze nejakym dochodcom tieto skryte vady nebudu vadit . podla SOI musi byt jedna a ta ista vada reklamovana 3x , az po 3 -tej reklamacii uznanej podotykam je mozne vratit zbozi alebo vymena v mojom vpripade. nekupujte akcne posledne kusy vypredajov , aj ked ide o deklarovane nove zbozi !!! tos moje skusenost ) |
matino30
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
![]() |