![]() |
|
Golden Media UNIBOX 9080Pár otázok k tomuto kombo HDTV prijímaču:1. Pri nahrávaní z jedného tunera môžem sledovať programy na druhom tuneri? 2. Môžem sledovať iný kanál pri nahrávaní DVB-S na tom istom transpondéri a polarizácii bez výpadkov či iných problémov? 3. Sú nejaké problémy pri vložení tej-ktorej karty do čítačky - vypadávanie programov, niektorý nejde a pod? Mám na mysli cz/sk providerov. No a ešte jedna, možno hlúpa: Ak ho prepojím cez LOOP OUT druhého prijímača a mám motor, ale každý prijímač chcem mať naladený na iný satelit, bude sa mi motor pri vypnutí jedného a zapnutí druhého prijímača automaticky pretáčať, ak oba prijímače aj motor použijú USALS? |
miro333
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Golden Media UNIBOX 90801. Dá sa ale iba zo stejného transpondéra z ktorého nahrávaš (napr. pozeráš Markizu nahravaš STV1)2. ano 3. bez problémov - odskúšané poslednú možnosť som neskúšal |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Golden Media UNIBOX 9080posledná možnosť odskúšaná s opt.9500 bez problémov |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
Golden Media UNIBOX 9080jklajban - myslel som nahrávanie z DVB-S tunera a pozeranie DVB-T a naopak, či toto funguje... |
miro333
![]() |
|
Golden Media UNIBOX 9080no a samozrejme díky za odpovede, potešili ste ma :-) |
miro333
![]() |
|
@miro333Re: myslel som nahrávanie z DVB-S tunera a pozeranie DVB-T a naopak, či toto funguje...- žiaľ nefunguje... :-/ |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@jklajbanRe: 2. anoAký tam máš firmware? Mne s fw GM_UniBox 1.3.12 EMU loader 1.1.5 pri nahrávaní ide prepnúť na iný program z daného TP a ten dekóduje v poriadku, ale nahrávka je poškodená (nekompletná). Pri prehrávaní sa úsek kedy bol sledovaný iný kódovaný program preskočí. Jediná možnosť je nastaviť pomocou PVR menu aby celú nahrávku uložil v zakódovanom tvare (Record as Scrambled), vtedy to ide v poriadku. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@Kvintonahrávka sa odkóduje ako? |
miro333
![]() |
|
![]() |