![]() |
|
RF modulátorKoupil jsem tento modulátorhttp://www.hyperelektro.cz/dvb-t-s/dvb-t-prijem/dvb-t-set-top-box/24709-rf-modulator-solid-us20-s-led-displejem/ Mám to napojený na Crt tv ve vedlejším pokoji všechno jsem zkontroloval, ale pořád se mi nedaří naladit koukatelnej obraz. Jsou tam vidět šikmé proužky ať to ladím na kterým koliv kanálu tak je to pořád stejný. Neví někdo kde hledat nebo co může být příčina. Přijímám jen sat signál.GM 9060 unibox. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
FotoTa první fotka je vo ničomhttp://leteckaposta.cz/944505591 |
slapet
![]() |
|
RE: RF modulátorzkus to zapojit jen na kousek koaxu přímo do první TV |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
slapetAky mas skart?Najlacnejsi?Kazda zila musi byt samostatne tienena,aby sa cast audiospektra nedostala do videospektra,lebo sa to potom aj takto namoduluje. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 659 |
![]() |
|
SlapetSkus ubrat hlasitost na nulu na stb-ked to vtedy zmizne je to na 99% scartom. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 659 |
![]() |
|
RE: RF modulátorTen modulátor je opravdu o ničem už jen proto, že je celý v nestíněné plastové krabičce...mám ho taky :)Ale já ho používám k 7" Lcd TV v karavanu, která nemá aux vstup a za tu cenu je prý dokonce stereo( i když jen v BG - nemám ověřeno). Valím do něho jen obraz přes cvbs a na této úhlopříčce šlape ok. Vrať to a kup něco pořádného. A vůbec to nemusí mít display a může to být i 3x menší, i když dvakrát dražší.. :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: RF modulátor@Enik, ano MD5 je za svou cenu perfektní R^@Ja, s to tříhodinovkou to bylo vtipné ;) Ale spíše bych to považoval za průměr ze dvou když jednomu z nich děláš zdarma.. @David, nemáme stejnou babičku? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomikasi ne, já už nemám žádnou... :-( |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: RF modulátorAha, teď to čtu znova, psal jsi o své "staré mamince", nevím proč mi utkvěla v paměti babička.. ;)Že by ta zdejší sloven(č)ina :)) Já mám babičku poslední. Tedy ze dvou samozřejmě.. :) Ale ne, mám na mysli posledního prarodiče..a je to zrovna babička. Helou Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Cena/kvalitaJeště se vrátím k tomu jestli za 600,-Kč může být dobrý modulátor. Pokud je to přímý dovoz s minimální marží, tak myslím, že by dobrý i mohl být. Pokud je to výrobek v přepočtu za 75Kč "zkvalitněný" na těch 600Kč šmelinářem a daní, pak určitě ne Rv ;P .Závěr - vysoká cena nemusí vždy znamenat vyšší kvalitu. Může to znamenat třeba to, že jste se nechali napálit.... :8) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: RF modulátorono je na tom napsáno SOLID, což je univerzální "značka" polských sít :) Takže je asi jasné, co od toho čekat ;) |
davidkriz
![]() |
|
davidJa zase mám název SOLID zafixován z pořadu SOLID GOLD.To nebylo špatný. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: RF modulátorJá zase s F-konektory v OKAY. Krásně zabalený, pouze 29,-/ksZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: RF modulátortak ono stačí to logo, že :)http://www.elektro-svitidla.com/pic_zbozi/40701.jpg |
davidkriz
![]() |
|
Jako normu máš navolenou na TVZkus popřepínat normu signálu na TV.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: RF modulátorChlapy díky všem snad se s tím nějak popasuju nebo to vrátím a koupím to co mi doporučil Enik. Pěknej den :) |
slapet
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |