![]() |
|
ITALO DISCONení tady nějaký nadšeněc stylu Italo disco? Neznáte nějaké sat. rádio s tímto zaměřením? Díky JK. |
jadnek
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 531 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
ZorbasTy mas ale odvahu-ja som pouzival vysielac(tiez vlastnorucne urobeny) na odposluch malych deti pred 12 rokmi,vykon neviem(nemam vybavenie a vyladenie priblizne) dosah na rovine cez 2km,na kopcoch som to zachytil cez 5 km a mal som strach.A najväcsia sranda-mal som to v spalni,pripojeny mikrofon a vela krat som to zabudol vypnut.Po par rokoch sa mi par ludi priznalo,ze to zachytili a spoznali ma.Mal som to naladene priblizne na 110 mhz,ale niektore cinske smejdy to bez problemov zachytili. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
jamess96ty I love Italo Diamonds mám všechny,některé jsou i 2CD,takže jich je víc než 50 CD,to je asi nejlepší co se dostalo na CD,stejně je to maximálně 5-10% toho co skutečně vyšlo na Maxi SP a na SP,Mikulski byl a je neskutečná fabrika na hity,zaručená kvalita co se týká disko rytmu a melodie,krásné až stupidní stále stejné rytmy,je spousta lidí ,kteří na to plivou,že je to jen tuc tuc,ale i dechovka je tuc tuc,house je tuc tuc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: radioKed sme uz pri radiach-nepoznate niekto dobre oldies a rockove free radia zo satelitu(nie z netu-tam ich je dost),ale so slusnym bitrate?Cez 200 kbps. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@pierrepetrano máš pravdu-však také mám všech 50 dílů :-D Dokonce tam vyšel tuším ve 49 trck od Fancy s názvem Fool Cry v Maxi verzi.Byl to vlatně jeho singl,který se nikde jinde neobjevil(myslím ve výběrovce).Vydal to jako Maxi singl...Tady tyto "diamantové výběry) vyšly právě ve španělsku.Je to fajné a také digitálně remastrované-bezva zvuk.Kdyř si to pustíš na kvalitní aparatuře,tak máš dojem,jako by to právě vyšlo :-D Jinak mám ještě všechny výběry The best of italo disco-pochopitelně na cd a Světe divse-ješště stále hrají.Ale záznam tam je už v horší kvalitě.A navíc je tam dost rozdílná hladina zvuku při r§zných tracích,takže jsem udělal jedinou věc.Záloha na cd s ruční ůpravou hladiny zvuku a ujde to.le nedá se to porovnat s kvalitou právě oněch remastrovaných titulů,které byli udělány... :-)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
jamess96zdravím tě, a nemáš něco na odprodej? nebo něco klidně i v mp3???? Kdys chtěl něco vyměnit, písni na jadnek@seznam.czdíky moc, JK |
jadnek
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
@ ZorbasZa to v nejhorším prípadě hrozí jen pokuta.Něco podobného provozuji pro určitý okruh posluchačů už asi tři roky:-)Jinak super téma.Italo disco a vůbec muzika 80.let je moje krevní skupina. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 505 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |