![]() |
|
Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho půjde?Nazdar chlapi! Mám následující problém: Před několika měsící jsem si přes Satsklep objednal modul s předplacenou kartou Cyfrowy Polsat. Ten už se teď neprodává. Problém je v tom, že si přesně nepamatuju, do kdy mi platí oprávnění. Navíc to vlastně ani neni možný, protože Polsat mezitim zrušil původní balíčkování a zavedl nový. Jak teď zjistim do kdy a jaký programy mi vůbec poběžej?Zkoušel jsem se zaregistrovat na https://icok.cyfrowypolsat.pl/icok/, jenže tam chtěj po mně nějakej PESEL, což jsem pochopil, že je nějaký číslo občanky nebo něčeho, aby nebylo možný kartu registrovat mimo území Polska. Takže tahle možnost padá. Zkoušel jsem se dívat na oprávnění karty v příjímači. To je naprd! Je tam vidět asi deset řádků, ale nic z toho nepoznáte. Jsou tam nějaký nesmyslný čísla a písmena, takže je tam jasný, že máte oprávnění např. do: 30.9.2010 - 31.12.2010 21.9.2010 - 1.3.2011 14.11.2010 - 15.12.2010 atd. Zajímavostí taky je, že v tuhle chvíli mi neběžej některý programy, ale podle původního balíčkování už to mělo zhasnout po měsíci a jak jsem napsal, kartu mám někdy od října... Může mi s tim někdo helpnout? |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...A do satsklepu jsi už psal?? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...Přiznám se, že to mě nenapadlo. Ty si myslíš, že by mi dokázali poradit? Jo, ještě jedna věc - ten jejich kód jsem si dokázal vygenerovat pomocí programu Weryfikator, jenže stejně mi to nepomohlo. Na stránkách Polsatu mi to oznámilo, že přihlašovací údaje jsou chybné. |
camfourek
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...Jistě, jsou dost ochotní. Hlavně, když jsi u nich koupil. Ty údaje jsou ti na 2 věci, registrováno to máš na nějakého Poláka u nich. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...Myslíš si, že když jim to napíšu česky, bude to ok? Rozumějí, nebo je třeba přeložit? |
camfourek
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...mě vypršely 4 měsíce na Pree Paid Polsatu 6.1.2011 (modul+kartu jsem koupil 6.9.2010,doručeno UPS 7.9.) a zatím mě pořád jede HD balík a paket familijny :8) |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...Jo sem na tom stejně taky to mam někdy od řína a taky mam za to že už mi to mělo zhasnout ale zatím valí HD dál tak i paket familijny :8)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...Polákům napiš normálně česky oni tomi rozumí dobře a věřím že ti pomůžou-mám s nima dobré zkušenosti R^ |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...polak chce pouze prodat a vydrbat s ostatnima a je jedno z jakeho sklepu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - kde zjistit, jak dlouho p...Tento modul s kartou som kúpil cez allegro.pl začiatkom októbra.Registroval som si ho sám na anonynmého použivateľa.Bola aj takáto možnosť.Takže v satsklepe to možno urobili rovnako aj s vašími kartami. A pakiet familijny aj HD mi tiež ide dlhšie ako 4 mesiace. :))) R^VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
![]() |