![]() |
|
TNT Sat na ďáblíku pořád oukejíčekPánové, v poslední době se pořád říkalo, jestli je TNT Sat oukejíček, nebo ne. Můžu říct tolik: Nahrál jsem do ďáblíka novej Ipnosys 0.26 a šlape to jak vínko. Takže kdo máte a nekoukáte, nahrajte novou náplň. :8) |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
camfourkuWho are YOU ??? :lookaround:hery nebo vorti |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: TNT Sat na ďáblíku pořád oukejíčeknejsem ani jeden z nich, i když se přiznám, že nick už jsem několikrát změnil. :))) jen studuji, procházím fóra a dělím se o zkušenosti ku prospěchu ostatních.aby to nebylo ale jen tak do větru, tady link jako důkaz: http://img24.eu/images/ny0ekbk.jpg právě běží ncis |
camfourek
![]() |
|
RE: TNT Sat na ďáblíku pořád oukejíčekjasnej CB21 :))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: TNT Sat na ďáblíku pořád oukejíčeksamozrejme ,že cb21. multiregistrácia.a ešte to aj napíše. je zrelý na ban.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: TNT Sat na ďáblíku pořád oukejíčeknejsem cb21, a proto do mě zbytečně nešij. není důvod. pochlubil jsem se a dal jsem k dispozici dále. narozdíl od tebou zmíněného pána jsem dal návod na to, jak mohou sledovat další. přeji pěkný večer a zbytečně se nerozčiluj, jedničkoooo. |
camfourek
![]() |
|
oukejíčekto je snad všem jasné,kdo tady o tomto vždy psal a měl to i ve svém podpisu,ale to je jedno,vítej zpátky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: TNT Sat na ďáblíku pořád oukejíčekne, opravdu to nejsem já. slovo oukejíček může používat kdokoliv. to je přece běžný slovo jako cokoliv. já jsem ho tady pouze okoukal a vzal jsem ho za své. ale pokud mě srovnáváte s takovýmito "velikány", samozřejmě mi to lichotí. v oblasti sat příjmu jsou mým vzorem. ;) |
camfourek
![]() |
|
RE: TNT Sat na ďáblíku pořád oukejíčeknejlépe je pochválit sám sebe protože nikdo jiný toNEUDĚLÁ ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
pul rokunevim co to placas tnt sat snad slape uz i na hrnecku od kafe a pul roku sem na to nesahl od 1 key public :lookaround: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
![]() |