![]() |
|
To mi vyhovujeMěl jsem dříve HD přijímač HUMAX 2000 CI spojený s TV HDMI kabelem. Nyní mám nový TV se sat. tunerem SONY KDL40EX705. Úplná pohoda, nemusím zapínat TV na HD vstup a ještě satelitní přijímač, jen zapnu TV a vše včetně HD programů je tam. V té SONY TV je také časovač zapnutí a vypnutí s výstupem signálu na SCART, takže v případě potřeby mohu nahrát i program ze satelitu na rekordér. Časovač v TV není proti sat. přijímačům tak "inteligentní", ale na rekordér většinou nahrávám přímo přes DVBT, takže pro výjimečné nahrání ze satelitu to stačí. Při časovém nahrávání z TV lze ztlumit zvuk a obraz zhasne sám čidlem přítomnosti, tak nahrávat přes TV ze satelitu jde i v noci aniž by to rušilo (spotřeba TV při vypnutí obrazu je jen kolem 30W).Navíc mám TV spojen přes routr s PC, takže nyní prohlížíme při kávě v obýváku fotky a filmečky uložené v PC v pohodě na TV s pomocí DO pro TV. A když je v TV "prd", připojím TV přímo na internet YUOTUBE nebo jiný server a bavíme se ptákovinkami. Pokud nemá někdo satelitní příjem jako "hoby", vřele doporučuji podobné řešení. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujeKdyby tu napsal každý, co mu vyhovuje, tak se z toho p o s e r e m! Rv :fuming: ;PJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujea kdyby jestě napsali ti CO JIM NEVYHOVUJEto by byl MAZEC :laughing: :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Jackalkdyby tu každej psal jako ty z čeho se pošerem, tak pak se z toho tuplem pošerem..... :)))pokud to dotyčnýmu vyhovuje, tak proč ne. Já mám taky jako zálohu sat. tuner v televizi, taky sony, ale starší řadu W5800 a tam je správa programů naprostá katastrofa a ty co nepotřebuju se nedají ani vymazat, tak snad u této novější řady trochu soudruzi ze sony mysleli :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujekdyby to dotyčný aspoň napsal do názvu tématu!!! toto je snad tuším i proti pravidlům, tyto nicneříkající nadpisy... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
Nuž,keď ho doma zatiaľ nikto nepochválil aký je šikovný a odborník, tak si to musí niekde vyventilovať... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
to Standa3mám 40HX705 a taky úplná spokojenost |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujev diskusním fóru zakládat vlákna s vhodnými a výstižnými názvy (např. "Příjem satelitu Badr 6 v Česku", "Jak aktivovat přístupovou kartu?" je správně, vlákna s názvem typu "Help!", "Digi" či "Příjem" jsou nic neříkající a takové názvy nejsou vítané)S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujeA jak sharing jede R^ :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
:bigjk čemu sharing když má jen jeden sat. "přijímač"??S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
![]() |
|
RE: To mi vyhovujeK iternetu R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
bigjTak někomu stačí řádné předplatné a na sdílení šere :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujeMožná by ses divil, ale jsou ještě i lidé, kteří mají morální zásady a krást nechtějí. To je ti novinka, co?S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
![]() |
|
RE: To mi vyhovujePrávě že v tomto případě to ani jinak nejde , a to je ten zápor toho vše v jednom.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
Tak ešte razČiastočne beriem späť čo som napísal vyššie. Stačilo totiž aby autor dal iný titulok a všetko mohlo byť inak. Nedalo mi to totiž a pozrel som si bližšie čo o tom televízore píšu. No a celkom sa mi pozdáva. Hlavne má trojitý tuner (i keď väčšinou sa využijú max. 2), ale dnes je to už pre výrobcu finančne zrejme skoro rovnako nákladné, no vyhovie tým naraz viacerým zákazníkom. Ďalej je to FULL HD a momentálne asi jediný telkáč v matnom prevedení (všetci výrobcovia akoby sa totiž zbláznili tou hnusnou lesklou čiernou). A určite poteší aj to LAN pripojenie (mne osobne by nechýbalo)a tiež detektor prítomnosti. No a toto všetko za vskutku príjemnú cenu - od 1000€ vyššie. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujeNova sport potažmo nova nás fanoušky PL k těmto věcem donutila.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
díkDíky za info,také o něčem takovém přemýšlím.Zkus ještě přiblížit jak a co to umí s tou sítí(přehrávání avi,divx)z domácího síťového hardisku.VU+ Ultimo 4K
|
papagiorgi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
Pro papagirgiPodle reakcí zde patří diskuse na toto téma do jiného fóra, proto odpovím heslovitě:- Jako DLNA server mám WildMediaServer ve verzi 1.03. Trial verze se musí co 15 dní přeinstalovat. Novější verze po první instalaci a vypršení zkušební doby již přeinstalovat nelze. Nevím kde bych koupil "legální WMS", nalezené cracky mi nefungují. V TV se pod WMS zobrazuji fotky JPG i filmy. - Na fotky JPG funguje také Windows Media Player V11, filmy mi s WMP v TV zatím nejdou. - S WMS mohu zobrazovat fotky i filmy uložené libovolném souboru na třech HD mechanikách instalovaných v PC i na externím HD přes USB. Samostatný síťový disk nemám a nevím jak by fungoval samostatně jako DLNA server. - Filmy jsem ověřil stažené z netu, vytvořené v NERU, zkopírované do PC z DVD i stažené z digitálního foťáku ve formátech MP4, MPG, VOB, AVI, WMV, vše běží v TV výborně. Pouze u AVI souborů z mého starého foťáku CANON PowerShot A85 mi trochu "koktá" zvukový doprovod. Pokud to AVI přeformátuji např. přes FormatFactory do MPG nebo MOV, jde vše OK. - PC mám v pracovně, TV v obýváku. Fotky i filmy na obrazovce 102 cm přes LAN jsou perfektní. Snad ti to pomůže v uvažování. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
díkaž do toho půjdu,tak zase jsem trošku chytřejší co ohlídat :-)VU+ Ultimo 4K
|
papagiorgi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovujeTV si nekupuji kvůli výbavě a kvůli tomu, co všechno dokáže, ale kvůli pěknému obrazu. Sony, 40, lcd a za ty peníze, prostě nevím, nechci Ti to hanit. Hlavně, že si spokojen a to je nejdůležitejší...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: To mi vyhovuje@ tukan R^@ eemil, ty už ses z toho jeho příspěvku ee pošral, co? Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
![]() |