Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

sat.merak

chcel by som si objednať sat merak z Ćiny ma niekto nejake skusenosti stym ,alebo mi poradil ako na to
ďakujem za radu

maria
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sat.merak

ono je dnes skoro všechno Made in PLC ale že by byl až takový rozdíl v ceně ???
než to koupit v EU a co servis???
nebo pojedem ve velkém ???
nějakou cestičku znám!

tonek
Registrace: 1/2009

...asi si chcel napísať PRC.

brga
Registrace: 9/2009

brga

dík jsi bystrý chlapec , já jsem lajdák :8)

tonek
Registrace: 1/2009

nenakupuj mimo EU

Proč zrovna nákup v Číně...? A jaký typ by to měl být...? Pokud to nemáš jako hlavní podnikání, ale jedeš v tom po práci, jako já, tak zkus DREAMSKY TSF-40......pro mne ve všech směrech vyhovující a tady na servru nalezneš i jeho recenzi.....

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Jedna sa o typ kangput KPT-9 28 ma 7 palcovy displej tu sasom to nikde u nas nenašiel ,že by sa u mas predaval ,predava sa mutant lcd je to skoro ovladanie stejne ale ma 3,5 palcovy displej

maria
Registrace: 1/2010

Kdysi jsem tento měřák koupil na aukru a je spolehlivej, bez problémů. Dá se použít i jako zobrazovač se vstupem cinch. Ale klasickej měřák to není ani zdaleka. Sice nějaké hodnoty ukazuje ale je to mimo. Na nastavení paraboly se ale dá v klidu použít. Má svoji baterii, je lehkej a nemusíš pořvávat po baráku.Přednastavíš si předem na něm doma různé družice, které ladíš u zákazníka a potom jen kliknutím zvolíš to co chceš najít a během pár vteřin máš nalezeno. Koupil jsem ho asi za 2500kč ale už to je dlouho. Mám na něj dokonce nový softwer, kdyby se něco stalo. V balení je napáječ na 220V, napáječ na 12V a převodník do PC pro nalití nového SW.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba - prosímtě od kud máš ten soft do toho měřáku? Kdysi sem ho taky koupil na aukru ( Kangput JTY-902). Na takové to jednoduché nastavení paraboly mi to bohatě stačí, jediné co mě štve, je že nezobrazuje název družice, a že nemám žáden program na úpravu a seřazení programů. Na jejich stránkách jsem nic nenašel. :fuming:

chruňo
Registrace: 2/2006

Název družice mě to normálně zobrazuje. Dám OK potom zmáčknu 6 a mohu do strany listovat v jednotlivých družicích. Ten soft mě poslal ten, od koho jsem to koupil z aukra. Program na úpravu a řazení programů nemám. Vše jsem nastavoval pouze v menu přístroje. Pokud ten soft chceš, napiš email.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

kuba - jestli máš ten samý( Kangput JTY-902) měřák tak mi ho prosímtě pošli na korado777@seznam.cz

chruňo

Ne, já mám tento:

KangPut JTY-907

kuba

Škoda, ale i tak mi ho prosímtě pošli.

chruňo

Jistě, není problém.

kuba

kuba - Díky moc, risknul jsem to, a nahrál jsem tam jeden ze softů co si mi poslal. I když máme každý jiný typ měřáku, aktualizace proběhla bez problémů, a vše šlape jak má! Konečně je to podle mých představ. R^
Ještě jednou díky!

chruňo

Není zač, rád pomohu. Ahoj Kuba.

kuba

Mám Kangput JTY-902. Měl jsem naladěný některé free programy asi z 5-ti družic. Vše bylo OK. Poté jsem přístroj uvedl do továrního nastavení, a od té doby mi to naladí např. z Astry 23,5 st. jen pár programů (ani jeden free) - ty programy jsou asi jen ze dvou frekvencí, které jsou navíc absolutně posunutý. Asi je problém v tom, že nevím, jaké udaje mám nastavit pro skenování (i když jsem snad už vyzkoušel všechno). Kdo se s témto již úspěšně vypořádal, prosím o jakékoli info v dané věci. Moc děkuji. ladax1943@seznam.cz

Ladax
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra