![]() |
|
Cyfra+ problémAhojte, chcel by som sa poradiť. Od pondelka mám aktivovanú kartu Cyfra+ s predplatným Canal+ multipaket+HD. Až do včera večera všetko šlapalo bez problémov...a v rámci promo akcie fungovala celá ponuka Cyfra+. Od včera večera už nejde nič. Dnes som písal do satsklepu, aby mi poslali refresh karty. Baba mi kázala zapnúť príjmač na TVP Info, tam mi ale vypisovalo "ˇKarta není vložená" detto na TVP1,2 tak mi nakoniec odporučila nastaviť Canal+. Nechal som stroj zapnutý...po cca hodine som pozrel do Astoncryptu a v záložke subscriptions, Cyfra+1 som našiel nový zápis do 25.3.2011. Aj napriek tomu mi na polovici programov Cyfry vypisuje "karta není vložená" a na zvyšku "Program je kódován". Neviem čo s tým ďalej...Nemali ste niekto podobnú skúsenosť? Eščte pre upresnenie mám Technisat Digit HD8 SX s fw 1565, Astoncrypt 2.25 a spomínanú kartu Cyfra. Ďakujem vopred za vaše rady. |
astrix
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Budeš to ještěMuset zkusit i v jinem stroji. Není pravda, ze musíš mít nastaveny TVP info ... Můžeš mít nastaveny jakýkoliv placeny kanal.....já třeba tvp info vůbec nemám naladeny.....a mam předplacenou celou cyfru+Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ problémMyslíš, že ten zápis neprebehol korektne? |
astrix
![]() |
|
RE: Cyfra+ problémV položce Cyfra+ máš datum jaký?? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ problémcyfra+ 1 01/1/90 - 03/25/11 : 63cyfra+ 2 01/1/90 - 01/1/92 : 63 |
astrix
![]() |
|
![]() |