![]() |
|
registrace skylink,mam dotaz,pokud mi nekdo muze poradit hned ,jinak budu muset volat zitra skylink,jedna se o registraci kterou sem provedl na strankach skylinku, abych mohl aktivovat kartu po 20 dnech ,jmeno bydliste mobil ,ale e-mail sem nevyplnoval ,zadny nemam ,kdyz se chci prihlasit uvedu prihlasovaci jmeno ale musim vyplnit i heslo ale pri registraci jsem zadne neuvadel ,tak jak si poradit abych mel pristup ? diky za navod |
nella
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 191 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: registrace skylinkTo heslo právě přijde na ten email,který jsi měl vyplnit a pak si ho můžeš změnit...Založ si email. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkak si nič nenapísal kde bol email tak ti tu kartu ani nezaregistrovaločo si tam vlastne namiesto emailu napísal ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkregistrace probehla uspesne do 22,3,2011 hd balicky atd ,pri registraci e-mail neni povinny ,ale nemuzu se tam dostat vidim akorat v odkazu po uvedeni cisla karty ...Kontrola aktivních služeb Skylink do kdy to bezi ,ale chci prave zalozit e-mail a nedostanu se tam,no budu muset poslat meil na skylink a zalozit nejakej ,,diky |
nella
![]() |
|
RE: registrace skylinkked dokazes toto a email si nevies zriadit,boze,a kde ti ma prist ine heslo pre pripad,chlope email sa da kadekde zrobit a mas pokojAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
nella a sem si ako registrovalnehovor nam ze ked posobis uz len na Parabola.cz 4 roky nemas email - ako si sa registroval sem -- vsak ze?!co vymyslas koho kartu chces preregistrovat?? |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
wwwepokud jsou 2 moznosti a jedna je bez e-mailu volil sem tu druhou na mobil nevidim problem ve vyberu kdyz ta moznost je uvadena, mozna mi prijde heslo v pracovni dny na mobil zatim nic nedoslo ,myslel jsem ze zna nekdo reseni a uz se stim shledal tod vse byl to jen dotaz, ne abych registroval a tvoril jeste nejakej e-mail kdyz si mohu vybrat z dvou kontaktu na sebe kdyz to v registraci tak uvadej |
nella
![]() |
|
krikrichapu registroval jsem kartu jednomu invalidnimu duchodci ,nema pristup na net ,tak sem mu ji zaregistroval a protoze ma jen mobil volil jsem tuto cestu ,ted ovsem se tam potrebuju dostat protoze cislo popisny co jsem od nej ziskal a tam uvedl potrebuje zmenit,ma jine,nechtel jsem uvest svuj e-mail a tvorit mu ho nemelo vyznam ,to je pro vysvetleni ,diky |
nella
![]() |
|
RE: registrace skylinkhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/HELP_EntryPage.do?help=4 možno sa tam dostaneš,len teraz tam udaj svoj email ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do?operation=new_loginTú prvú si naštuduj a na túto si sprav zákaznícky účet ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RE: registrace skylinkMyslím že za tu dobu už by to měl důchodce sám hotové :laughing: :laughing: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
donkarlosnic proti tvymu cha cha ,ale pokud by jsi byl ochrnuty a nemohouci jako dotycny ani by jsi nepomyslil na napsani tveho prispevku ,preju ti hodne zdravi a bez nehod,chtel jsem mu jen udelat registraci s kontaktem na jeho mobil..chapes to ? |
nella
![]() |
|
nellaSamozřejmě to chápu,ale opravdu vytvořit emai duchodce@seznam.cz trvá 30 vteřin |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkvčera mi mělo skončit předplatný HBOH i podle zápisů, ale program zatím jede. Chtěl jsem dát nahrávat od 20:00 HP6.. jaká je šance, že zápisy v průběhu nahrávání nedojdou a nenahraje se? Díky |
Zigáč
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkNo to tú skôr vypadá na druhého Jaivana. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkJe mi to taky podezřelé, bez e-mailu se mi to ještě nepodařilo..leda smskou u CSlinkuZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do?operation=new_loginTomik,pozri na tú stránku,je tam Priezvisko uvedené pri registrácii* ale pri e-maile to nie je uvedené,takže asi je to možné... Viac,by mohol k tomu povedať nella,snáď už má uživeteľský účet. Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RE: registrace skylinkjo jde to ,doopravdy zaregistrovat ,ale mel by to v tom pripade skylink osetrit kdyz chci pak zadat o o vstup bez e-mailu |
nella
![]() |
|
RE: registrace skylinkAno, v tomto kroku už zadáváš email nový, ale po registraci poštou, kde se email neuváděl. Jak jsem psal, registrace na netu se mi bez emailu ještě nepovedla.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkBisťu a v tom obchode ti nepovedali,že na príjem HD,musíš mať HD kartičku od nich,ale aj PArabolu v HD prevedení,aj LNB,ak kábel HD a koncovky pozlátené a v HD a aj HDMI kábel v HD a pozlátený.Bože však ty nebudeš môcť inak HD pozerať??Bože to je predsa to hlavné. :)) :))) :ODM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkNeber to vážne, ja som si robil prču,lebo v obchode sú schopný podobných doporučení,už som sa s tým stretol.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkale HD tv to chce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkPozeram ze z menu skylinku zmizlo preregistrovanie, ja som niekedy preregistroval na seba CZ kartu registrovanu na Cecha |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkČo to tu trepeš, preregistrácia na nového užívateľa sa robila a musí robiť len cez tlačivo Žiadosť o zmenu registrácie, ak si svojvoľne prepísal údaje v registracií Skylinku tak si to urobil NELEGALNE !!! a ponesieš zato plnú zodpovednosť a platí to pre všetkých čo tak robia. Keď chcem niečo urobiť tak si to najprv na Skylinku preverím či je to tak možné. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkJo skylink. Ten to ma udelany opravdu dobre. Zakaznik si vzpomene po letech ze chce neco priobjednat a samozrejme nevi ani na koho kartu kdo registroval.a je vymalovano. Naopak u cslinku to neni zadny problem. Tam na vse staci cislo karty. Kdyz si k tomu pridam problemy s ICE kartama, tak hadejte kterou kartu v 90ti procentech prodavam.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkkulový ESO |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |