![]() |
|
registrace skylink,mam dotaz,pokud mi nekdo muze poradit hned ,jinak budu muset volat zitra skylink,jedna se o registraci kterou sem provedl na strankach skylinku, abych mohl aktivovat kartu po 20 dnech ,jmeno bydliste mobil ,ale e-mail sem nevyplnoval ,zadny nemam ,kdyz se chci prihlasit uvedu prihlasovaci jmeno ale musim vyplnit i heslo ale pri registraci jsem zadne neuvadel ,tak jak si poradit abych mel pristup ? diky za navod |
nella
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 191 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
tonekBoze, to zas bylo chytry tonecku. Copak jsi nam to chtel rici.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
to: kubaA to ti prijde jako dobry ? To jako kdyby v bance stacilo k manipulaci s penezi vedet cislo uctu. Navic pokud u cslinku objednavas pres rychlou aktivaci (to je jedine misto kde ti staci cislo karty) tak nemuzes pracovat s kreditem a pokud jsi tam nekdy naskudlil nejakej peniz a pak zapomel vstupni udaje tak ho nemas jak pouzit. Podle me to ma skylink spravne ...hold je to takovy internetovy standard pouzivany vsude. Do mailu napr. na seznamu se bez prihlaseni taky nedostanes. Dle tve logiky by ti melo stacit ze vis emailovou adresu. |
petr02
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: registrace skylinkAno, u cslinku me to prijde velice dobry protoze tam ti nikdo na tvoje cislo karty nemuze nic ubrat nebo vypnout. Leda by ti nekdo neco predplatil. Ale zkus toto u skylinku. Mas smulu. Naopak pri hledani vstupniho hesla jsem u skylinku mnohokrat se dostal na ucet karty omylem. Jentak cvicne si zadej nejake jmeno a jako heslo stejne jmeno a jednou z deseti se nekomu trefis do uctu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
skynetnetrep ty pred 2 rokmi to islo cez menu zmenit majitela stacilo vedet priezvisko a bydlisko , keby to bolo protipravne tak by to tam nedavali |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
to: kubaVypnout ti opravdu nemuze nic, ale kdyby chtel muze majiteli karty i nekomu dalsimu pekne zavarit (je snad jasne ze zpusob tady popisovat nebudu). A to ze je uzivatel blb a da si tam prihlasovaci udaje pepa/pepa ...za to Skylink doopravdy nemuze. |
petr02
![]() |
|
petr02Nemáš pravdu. Klidně napiš jak muže zavařit. Ono v rychlé aktivaci nemá jak! A uživatel není blb, uživatel je prostě dědeček, babička, starší pán či paní a ti opravdu nemají ani šajnu, co tam píší. Toto je služba pro masy lidí a podle toho by to mělo vypadat. Ne jako u Skylinku. CSlink to má naopak uděláno geniálně. Chceš pouze kartu užívat a občas si něco předplatit? Není problém, a nenusíš si pamatovat nějaká (nevhodné slovo)ní hesla, která stejně zapomeneš nebo papírek s heslem ztratíš. Víš jak to dopadá, tito lidé si jdou a koupí novou kartu, ale asi to někomu vyhovuje. čím víc registrovaných mrtvých karet, tím jsem lepší!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
to: kubaKdyz rikas ze nemam pravdu tak si mysli ze nemam .Ja vim ze se to da zneuzit a opravdu zpusob nikam psat nebudu.Ten kdo to udela z toho nijak profitovat nebude, ale muze nekoho poskodit a to dokonce i financne. Pises: "uživatel není blb, uživatel je prostě dědeček, babička, starší pán či paní a ti opravdu nemají ani šajnu, co tam píší." ... to jsou jako nesvepravni . Na poste jim zrejme nevydaji ani duchod kdyz nevedi co pisi. Pokud je pro 90% tvych zakazniku opravdu takovym problemem si zapamatovat dve odlisne slova (by me zajimalo kde v CR je tolik negramotnych) tak at si teda vemou cslink. Jinak u Skylinku staci zavolat a do 5 minut mas problem vyresen. A jak uz jsem psal je to takhle skoro vsude .Hold je to standard. |
petr02
![]() |
|
RE: registrace skylinkJen jednu poznámku, když znáš pouze číslo karty a nic víc, tak ti je zavolání k ničemu a to je v 95procentech případů. Ale to poškození by mě fakt zajímalo. Neberu hekry, to je nesmyslná úvaha, to by nešlo potom nic takto provozovat.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
to: kubaZakaznik skylinku ma moznost poslat penize na jejich ucet se spravnym var. a spec. symbolem a programy se mu aktivuji. Nepotrebuje zadne jmeno/heslo. Pokud zapomel heslo a pri registraci zadal svuj email tak staci v menu vybrat "Zapomenute heslo" zadat cislo karty a na zadany email mu bude zaslano heslo. Misto loginu muze pouzit i emailovou adresu a pokracuje uplne v pohode. Nevim proc by jak pises melo byt zavolani k nicemu. Pokud ma zakaznik jen cislo karty tak se ho po zavolani doptaji na registracni udaje (jmeno prijmeni adresu ...to si snad pamatuje ) pokud to souhlasi tak mu reknou login do systemu zadaj email a na ten mu vygeneruji nove heslo. Jim jde preci o to aby co nejvic zakazniku platilo za sluzby . Pokud by mu hazeli klacky pod nohy tim ze mu nevyjdou vstric tak by to bylo spatne i pro ne. Zakaznik ktery si nemuze na svou kartu objednat placene programy neni pro ne zdrojem dalsich prijmu a tim padem jako by nebyl. |
petr02
![]() |
|
to: kuba... k tomu poskozeni... taky nemluvim o "hekrech". Staci pouzit jenom to co ti cslink ve volbe rychla aktivace dovoli. |
petr02
![]() |
|
RE: registrace skylinkNedovolí nic, co by tě mohlo poškodit. Pokud to opravdu dovolí, napiš co, jinak jsi jenom mluvka.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: registrace skylinkK té první odpovědi: Nevím, jestli je možno složenkou cosi objednat, když znáš pouze číslo karty, netuším, snad to je možné. To ale mě, jako montážníkovi je k ničemu. Já ten problém musím vyřešit hned na místě, jinak mě zákazník na jakési sliby , možná to za týden naběhne, nezaplatí. To u Cslinku se mě nemůže stát, tam to vše funguje jak má.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaTvoje zaslepenost CS Link vs Skylink je známá, ale lhát se nemá.Skylink dovoluje majiteli karty vymyslet jen Login, heslo přiděluje sám. Jde sice potom změnit, ale já osobně neznám nikoho, kdo by jej měnil, tak prosím přestaň plácat, do kolika účtů ses naboural. Pokud jde o zabezpečení účtu, tak Skylink je odpovědnější, tak jak píše Petr02. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
ZipKecáš, a to doslova a do písmene. Když tam to heslo zadáš svoje,při registraci, tak tam je. Jinak důkaz bych ti podal, že jsem se omylem dostal na cizí účet, ale ta jména, která si pamatuji, ti říkat samozřejmě nebudu, někomu bych zadělal na problém.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaKdy jsi naposledy registroval kartu Skylink? Zjevně komentuješ něco, o čem nemáš žádnou páru! Komentuj prosím jen to, co znáš a ne..r se do něčeho o čem nemáš ani tucha! |
Zip
![]() |
|
to: kubaPokud jsi montaznik muzes se skylinkem sepsat smlouvu , zaregistrovat se jako partner a pak muzes na jakoukoli kartu kdykoli spustit ze sveho kreditu cokoli.Zakaznik ti na miste zaplati za objednane programy penizky a je vse v poradku. Nabiha to okamzite. Navic ti ztoho jeste jdou bonusy ve forme pripsani nekolika korunek na ucet ve forme kreditu z ktereho pak dal aktivujes zakaznikum programy. A staci ti vedet cislo jeho karty. Svuj kredit si navysis pohodlne pres net kartou a nabiha okamzite (nebo slozenkou do par dnu). Jeste mas nejaky problem ? Co pise zip je pravda a kecas ty! Skylink ti nedovoli zapsat heslo generuje ti ho sam a zasila na email ktery zadas pri registraci. Funguje to tak od kdy se spojil cz s sk cca 2 roky. U slovaku to tak fungovalo od zacatku co spustili web. Ta objednavka slozenkou funguje u Skylinku(jeste v dobe kdyz se jmenovali TT) od pocatku co zacli nabizet placene kanaly. Jenom na zacatku se odlisovalo jaky program chces tim na ktere cislo uctu jsi to poslal a delku urcovala zaslana castka. Ted se posila na stejne cislo uctu a zadavas poslednich deset znaku karty jako VS a SS je nejaky kod ktery se doctes na jejich strankach nebo ti prijde v tom jejich letaku. Na to ze jsi montaznik a predpokladam ze s tim prichzis denne do styku moc informaci nemas ... mozna by bylo zahodno je doplnit.Co se tyce toho poskozeni tak si mysli ze jsem mluvka . Nic sem psat rozhodne nebudu. Staci pohnout tou sedou hmotou co vsichni nosime v hlave a snad na to prijdes. Opravdu to neni nic tezke. Jen k tomu zrejme potrebujes vic inoformaci nez mas. Jinak by ti to jiz davno doslo. |
petr02
![]() |
|
RE: registrace skylinkNa tech par karet se registrovat u skylinku nebudu. Montuji pokud mozno jen cslink. Az si nekdo nejakym omylem skylink kartu objedna tak se na tu registraci podivam. Docela jste me zviklali. Clovek to dela tak automaticky ze se na to musim podivat. Ale vse ostatni plati. Skylink je nestesti. Pocinaje problemy s ICE kartou a konce otresnou obsluhou karty.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
to: kuba... podivej ja kartu ice mam a dalsi dva kamaradi taky. Nikdy jsme s ni nemeli zadny problem. ... mozna to bude tim ze mame prijimace "skylink redy". Vim ze se tady probrala spousta diskuzi o techto kartach a lide si stezovali (drtiva vetsina chyb ale nebyla v kartach byla prave v pristroji, ze nedokazal s kartou komunikovat, obzvlaste pak ty co predtim fungovali jako piratske na digitv) ... ja mam hold jinou zkusenost.Co se tyce obsluhy karty je vice mene totozna . Vyberes ,zaplatis online hraje okamzite, zaplatis offline hraje az dojdou penize .Pro lidi neinternetove to ma dokonce skylink lepsi. Viz ta slozenka kde staci poslat penize a automaticky se spusti program. Zatimco cslink te nuti jit na net. Vetsina tech duchodcu o ktere mas takovy strach umi slozenku odeslat , ale vyplnit objednavku na netu je neresitelny problem . Obzvlaste pak kdyz net nema. Dle me je rozdil cslink-skylink pouze v nabidce placenych programu. Co se SD tyce si hold kazdy musi vybrat co se mu libi vic. Co se HD tyce je skylink vyrazne napred. Toz tak. Nevim v cem je tedy ten Skylink takove nestesti. Jak vyplyva s diskuze , sve zavery delas jen tak od pasu, bez toho aby sis sehnal nejake dalsi informace (a nedejboze si je jeste overoval) pak se nedivim ani tvemu ponekud omezenemu pohledu na vec. |
petr02
![]() |
|
RE: registrace skylinkNo vidíš kubo, Ty jsi zaujatý, podáváš a asi i máš zkreslené informace, ale Skylink je dle Tebe neštěstí. Kdyby tento server nebyl CS Link-ovsky prošpikovaný ...., a hlavně jsem měl čas na ptákoviny, tak bych Ti napsal kde je neštěstí.Mrkni na přírustky aktivních karet za poslední rok u obou konkurentů a pak mudruj, každý, kdo dnes kupuje HD přijímač (a těch už je dnes většina), 99,999% k tomu bere Skylink. CS Link prostě zaspal a než se probudí .... Všem odborným serverum by prospělo, kdyby se vyjadřovali lidi, kteří o dané problematice něco vědí, v opačném případě totiž vzniká spousta dezinformací a z nich pak čerpá kdejaký kuba (neber to osobně). |
Zip
![]() |
|
RE: registrace skylinkHolt já mám zkušenost takovou, jakou jsem napsal. Pokud dám někomu skylink, tak jedině čisté irdeto a k tomu Topfield 2050. S jiným se nehodlám zabývat. A ty certifikované stroje pro sd bych tak nepřeceňoval. Moje vlastní zkučenost s ICE kartou a strojem Topfield 6000 nejsou valné. A pokud někdo chce sd + ICE + uničtečku, tak nezbývá než okamžitě registrovat, jinak se to seká. Proto Cslink, který je zatím OK. Jen doufám, že Cslink se vyhne té hybridní kartě, protože čisté irdeto chodí ale ICE je neštěstí.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |