Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD Combo s velkými fonty

Prosím znalce různých přijímačů o definici typu přijímače HD Combo s velkými fonty. Moje paní špatně vidí, malé písmena na obrazovce, například z Golden Media HD Combo 9080, není schopná číst. Existuje přijímač, kde je velikost fontů větší nebo volitelná? Combo proto, že jde také o Poláky DVB-T v kompresi MPEG 4. Díky za reakci.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD Combo s velkými fonty

mě se líbi TECHNISAT ale to je již dávno!
nevím jestli dělá combo ale snad vyměníš TV?

lidi chcou vše NEJ lacinější nebo aspoň ZADARMO tak ztrácím přehled

tonek
Registrace: 1/2009

Golden Media

UNI-BOX 9080-mrkni na TVdigitálně.CZ.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

samorost

Napadá mě Argus mini IP 2v1 = obdoba Golden Media HD Combo 9080 (jiný výrobce) R^ Pro Arguse existují varianty sw které mají OSD menu upravené pro SD rozlišení a to je dobře čitelné i na CRT TV (soubor se sw má obvykle v názvu "SD"). Zajímavostí navíc je, že u těchto softů je při nastaveném rozlišení např. 1080i/50 přítomen obraz vč. OSD menu současně jak na HDMI výstupu (v plném rozlišení), tak na SCARTU (compositní video) - také vč. OSD. Což je zajímavost a nebývá to zvykem, může se to hodit třeba tomu kdo ještě chce nahrávat na staré video , DVDrec. a pod. (občas se na to někdo ještě ptá...) aniž by musel přepínat rozlišení (většinou totiž bývá při nastaveném HD rozlišení na SCARTU tma...)
Možná by mohl jít i ten Uni-Box přeflashovat na Arguse ale nevím jestli by to někdo uměl... a jestli vůbec jsou přijímače zcela HW identické i když bych si tipnul že asi jo...?

lance
Registrace: 10/2008

spyko

.....například z Golden Media HD Combo 9080, není schopná číst...

(jistě jsi to myslel dobře)

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra