![]() |
|
HBO na digi tv a zavadzanie ludiZastúpenie amerického filmového kanála HBO pre český a slovenský trh sa vyjadrilo k pozastaveniu šírenia stanice v ponuke operátora Digi TV, ku ktorému došlo 11. januára. Prémiový kanál v stanovisku zverejnenom na webe odmieta, že za zrušením distribúcie kanálov značky HBO a Cinemax je zvýšenie ceny pre operátora.A cely clanok si možete precitat na: http://medialne.etrend.sk/digitalne-spravy/hbo-s-digi-tv-momentalne-nerokujeme.html |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: HBO na digi tv a zavadzanie ludiMomentálne ide DigiSport HBO netreba :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE:HBO na digi tv a zavadzanie ludiNebo přímo na HBO:http://www.hbo.cz/article/hbo-a-cinemax-na-digi-tv_11067 Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: HBO na digi tv a zavadzanie ludija osobne neverim ani vyhlaseniu HBO |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE:HBO na digi tv a zavadzanie ludiMy nemůžeme soudit, protože do politiky jak HBO, tak Digi TV nevidíme.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE:HBO na digi tv a zavadzanie ludiDigi TV som zrušil pred 2 rokmi a viac to neriešim R^ |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: HBO na digi tv a zavadzanie ludiJe úplně jedno co nabízejí, nebo nenabízejí, protože jen málokdo bude obcházet sběrné dvory a hledat funkční televizní techniku k tomu, aby mohl připojit ten jejich šrot přes analogový scart a sledovat ty jejich mazaniny...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: HBO na digi tv a zavadzanie ludiPo zaplatení práv na anglickú Premiership nezostali Rumunom v kasičke chehtáky na HBO... Chceli vyebať s celým svetom a vyebali so sebou. :laughing: |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
Jenomse jich malinko zastanu.Mám na tom šrotu naladěn pouze Digi Sport na sledování PL.V porovnání s SD sportovníma kanálama všech dalších našich operátoru je jejich obraz bohužel jeden z nejlepších a to je dost smutné ne?Nejsem žádný jejich příznivec a naše karty mám všechny.Tak a ted do mně. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: HBO na digi tv a zavadzanie ludiZároveň bychom vás chtěli požádat, abyste informace o podstatném navýšení cen ze strany HBO považovali za pouhé spekulace.Takže to je jasné - nebylo podstatné zvýšení ale jen asi zvýšení :laughing: |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
DIGI neprávem zatracujete.Na DIGI má výborný obraz digi sport,slovenské programy,programy dokumentární....slabší úroveń obrazu některých filmů má zřejmou sovislost s kvalitou záznamu. |
bogdan
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
my nejsme televizé jsme hbotak zněla jedna reklama na tento program svého času a dva měsícejsem hbo o měl grátis ale že bych si ho měl kupovat kvuli jednomu dobrému filmu za měsíc by mne ani nenapdalo to si ten film raději půjčím v pujčovně a vyjde to levněji možná to došlo i digi tv a podle mne je hlavním duvodem nezájem o tento v uvozovkách kánál co se tyče předplatitelů. |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
vendy1968nepoznam v ramci EU kanal, ktory by 24hodin daval len "TOP" filmyono co je to TOP film? .. co sa paci niekomu sa inemu nemusi a 24hodin len best of best, tak to po 2mesiacoch mozu zatvorit, pretoze tie filmy /vzhladom aj na subjektivny nazor co je dobre a co nie/ by sa zacali opakovat nech sa dari, ahoj ;) btw: do obchodnych vztahov vidia len digi a hbo, a je len na nich ci to poriesia tak ze sa HBO vrati, resp nevrati, subjektivny pocit ... HBO v blizkej dobe neocakavajte v ramci DiGI /mozem sa mylit/ Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HBO na digi tv a zavadzanie ludiJa si radsej pozriem filmy na MBC2,MBC Max a MBC Action nakolko mi nerobi problem anglicky jazyk a je tam toho viac na vyber ako na HBO,ja som dal ten prispevok len preto ze ked som susedovi povedal nech si da radsej sky link tak mi rozpraval ze Digi ho nesklamala zatial a teraz uz len lutuje lebo ked volal do Digi operatorka mu povedala ze nic sa nedeje a ze program pojde dalej a teraz ked volal tak ho nechali na linke a potom zrusili ten hovor :lookaround: Tak nech im povedia na rovinu:Nie nebude ten program v najblizsej dobe v ponuke a nie ze budu tahat za nos 65rocneho cloveka |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
![]() |