![]() |
|
Problém s kartou SKYLINKVčera večer mi z ničoho nič vypadli všetky platené programy. Karta je nová bola registrovaná 13.1. a až do marca by mal bežať rozšírený súbor. Skúšal som ju cez web reštartnúť ale nepomohlo. Mám prijímať opticum multiview. Doteraz fungoval v poriadku. Karta nefunguje ani na susedovom Optiboxe.Čo sa dá ešte urobiť? Môže sa karta "pokaziť?"? |
zzzs11
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKAk si ju registroval cez internet tak požiadaj o REFRESH karty, mala by sa potom rozbehnúť.;) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKto som robil včera a nepomohlo... |
zzzs11
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKVytiahnuť kartu, vypnuť prijimač a vypnuť z elektriky.Počkať asi 30 sekund. Zapnuť prijimač do elektriky, zapnuť príjimač a vložiť správne kratu (nie naopak :)) ) Malo by to isť. |
Nibiru
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKok skúsim... Keď to nepôjde ,zájdem si do garáže pre kladivo ;) |
zzzs11
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKAk to všetko spravíš tak potom požiadaj o ten REFRESH karty.A volno kanály ako TA3 a pod. Ti idú? |
Nibiru
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKTo není problém se Skylink kartou, ale s přijímačem.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
citackaskus inu kartu pokud nabehne mas problem s citackou karty ,taky muze byt katra zoxidovana vycistit skolskou gumou uz sme to tu riesili minuly tyden, :))) :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Nefunkčná kartaĽudia, skorej ako niečo napíšete, tak poriadne čítajte: "Mám prijímač opticum multiview. Doteraz fungoval v poriadku. Karta nefunguje ani na susedovom Optiboxe." |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKa ty si este nevidel pokazenu citacku ,at skusi jinou kartu !! a taky karta zoxidovana nema kontakt v jinem stb , skoda slov :((( |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKto zzzs11:Problém je v tom,že máte -opticum multiview,který nemá originální dekodér crw/irdeto, nýbrž má conax a nedorazily Vám zápisy(karta fungovala jen v Global free)! Kartu musíte dát do přístroje s originálním dekodérem,kde se vám nahodí,ale problém to řeší jen dočasně!S oním conaxem budete řešit problémy stále. :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SKYLINKĎakujem všetkým za rady. Problém bol nakoniec banálny a chyba nastala na mojej strane.... Totižto karta je IRDETO ICE a ja mám na svojom účte zaregistrovanú aj druhú kartu CRW.Ja som síce označil správnu kartu a dal som "Reautorizácia karty" ale ono to malo byť "Reautorizácia IRDETO(ICE)". Takže teraz je všetko OK a napriek prekvapeniu, reautorizácia prebehla v opticum multiroom s uni čítačkou. Len je zaujímavé, že tú prvú kartu CRW mám už dva a pol roka a doteraz som ju reautorizovať nemusel... Prečo to vôbec vypadáva? |
zzzs11
![]() |
|
![]() |