Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TechniBox SIR na CRT

Zdravím , cca za 2 mesiace chcem kúpiť plazmu a teraz som zakúpil TECHNIBOX SIR, chcem ho pripojiť na CRT televízor, budem mať obraz , pojde mi to ? :scared:

ValdoPoky
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniBox SIR na CRT

Za dva měsíce si chci koupit nové auto,vejde se mi do garáže? Půjde mi to?Takový to dotaz nemá obdoby, že by si pisatel zde dělal tady srandu? A proč by nešel?Když ho propojíš!!?? kabely tak asi půjde nebo si myslíš že stará /tel/ bude stávkovat? :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Má analogové výstupy (SCART, analogový video výstup, komponentní výstup), nemá modulátor. Takže záleží na té televizi, jestli má jen anténní vstup nebo i něco jiného. Pokud jen anténní vstup, je třeba receiver s modulátorem, nebo to prostě odložit až bude nová telka.
2petr33: no comment.

emko
Registrace: 3/2010

este format obrazu

na novsich STB/sat prijimacoch byvaju nastavene vystupy uz 16:9 namiesto 4:3, uz ked budes brat prijimac z obchodu resp u suseda nastav 4:3 az potom pripoj CRT...

krikri

Re: este format obrazu

Když tak 4:3 Letter box a změnit to může rovnou na své televizi, to s tím sousedem nějak nechápu, leda že by měl soused pěknou manželku...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

na CRT asi nezmeni

predpokladam ze je to stara telka 4:3 a obraz 16:9 prednastaveny na STB by neukazal. Preto -by- mal ist susedovi resp teda susede pripojit STB k ich HD-/-ready-LCD a nastavit 4:3...

krikri

krikri

ty jim tady ale blbneš hlavy kvalitně.Co jako nezmění?Vzpamatuj se ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@krikri - neblbni ho s tými formátmi obrazu - keď pustíš do starého CRT TV signál 16:9, tak v najhoršiom prípade sa ti zobrazí roztiahnutý na výšku, ale nie že by sa nezobrazil...

brga
Registrace: 9/2009

hm tak mne sa nezobrazi

sorry ak som Ta zavadzal ale mne ako na MagioBox co som rodicom pripajal na stary CRT TV pokial som na STB neprepol vystup na 4:3 sa obraz neobjavil...

krikri

kuci taky sem se s tím setkal
některé chytré Tv na scartu nastavené 16:9 nezobrazí!
tak že krikri to myslel dobře! R^

tonek
Registrace: 1/2009

Hlavně že se ptá a pak už se neozve. Taky přístup.Tonku-co to tady zase píšeš za ptákoviny?"některé chytré Tv na scartu nastavené 16:9 nezobrazí!"Ona nějaká stará crt je chytrá na scartu? Ona ho ani třeba nemá.Víš že je lepší"dvakráte měř a jednou řež" ale ti radši ani nepiš-ty tvoje rady jsou jedničkový, občas se musím zasmát co napíšeš. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petře33

ahoj

např Samsung pustíš do něj 4:3 jedno zda full nebo LB a jede!

dáš na výstupu v STB 16:9 a máš tmu

je to ptákovina ale FAKT

jinak jde samozřejmě o h....

více jsem nezkoumal možná je to jenom automatickém přepnutí
na AV ale pokud nemáš jiný zobrazovač a máš to takhle nastaveno tak se s tím nemusíš domluvit a o to zřejmě rádci šlo. Tak se dobře bav !
ahoj

tonek

Ak teda nejde na niektorej staršej TV obraz 16:9 cez SCART, tak by malo pomôcť odpojenie, alebo naopak pripojenie ovládacieho napätia na pine č. 8.

brga

tonku

víš žes mě opět pobavil?ty doopravdy nevíš která bije.Ty si myslíš že jsi chytrej když tady vypustíš ty tvoje úvahy ale já jsem jiného názoru.Ty jsi úplně mimo ty vůbec nevíš ani očem je řeč,takže si přečti co ce ptá žadatel.Já jsem eště neviděl CRT v provedení fullHD!! :laughing: Tak se dobře bav-a těšíme se na další specialitu. :laughing: Nedávno tady psal někdo o obecním či místním šaškovi- to docela sedí že? R^ Škoda že zde není "Antonín" ten by tě srovnal.Ať se daří-ptákovinám hej.
:laughing: :)))

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petře

ahoj
a kdo tady psal o CRT HD ???

autor zde upozorńoval že pokud si doneseš z obchodu STB s nastavením na 19:9 tak na některém CRT nemusíš po připojení scartem docíliti obraz,
nic víc ani míň
tak si klidně broukej jak jsi někoho dostal
hodně zdraví a méně machrů
ahoj

tonek

16:9 preklep... :lookaround:

brga

OHHHHH

Tak Vam dakujem za odpovede , aj ked ste sa trošku pohadali. Ja to skúsim , zajtra budem už všetko a v sobotu montujem parabolu.
A samozrejme že napíšem či to funguje a dám rozriešnie vašej hádke.

ValdoPoky

tonek

Tonečku kuk, je ráno! Už ti došlo, co jsi tu včera plácal?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Takže signál na TV mám, ale zatial len signál z príjmaču , žiadne meracie prístroje nemám a parabolu som nastavil len v približnom smere podla DishPointeru na internete a uhol som nastavil podla rysky na držiaku paraboly, krútil som s parabolu ale nič , neviem kde je chyba, možno v mojej žene čo sedí za TV ale to si aj tak nemyslím. Čo dalej napíšem neskôr.

ValdoPoky

Ešte ma napadlo či nemusím najskôr kartu SKYLINK najskôr aktivivať na nete, nejde to náhodou prvých 20 dní bez toho?
Ale asi ju aj tak aktivujem.

ValdoPoky

ValdoPoky

je blázen provokatér.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

?!===

o čo Ti ide kuba?

ValdoPoky

A o co tobě Vlado?

kuba

ako som slúbil že napíšem, všetko ide na CRT , aj HD programy sa mi zobrazia aj ked v takom štvorci.

ValdoPoky

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra