![]() |
|
CAM Cryptoworks V4.00.008 + CSLINK kartaNeznáte někdo fígl jak zabránit vyskakování hlášky v CAM modulu CryptoWorks V4.00.008 u Slovenských programů a u TV Barandov: Please check your smart cart. Přijímač zprávně dekoduje jeno je tam ta otravná hláška která se musí odstranit dalším zmáčknutím jiného čudlíku na d.o. Přijímač mám Homecast 3000 CI. Děkuji za Vaše postřehy |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: CAM Cryptoworks V4.00.008 + CSLINK kartaJá měl stejnej problém,akorát mám UPC a dělalo mi to u MTV paketu.Zkoušel jsem výměnu modulu ale pomohl až nový firmware v přijímači.Mám Kaon KTSC570.Od té doby žádné hlášky,ani u neobjednaných programů(sorry,you cant recived this channel...).,jen černá obrazovka. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: CAM Cryptoworks V4.00.008 + CSLINK kartaNepíšeš aký máš prijímač, ale hlavne to bude v starom module. U mňa (Openbox 820) to robilo na karte T-T, ktorú som dával cez modul (kúpený v roku 1995) a robilo to spomínanú hlášku, ktorú som odstraňoval stlačním OK, BACK, EXIT, aj tak ma to sr.lo. Vyriešil som to rozšírením starej SKYLINK karty o české programy, ktorú mám v čítačke, modul som odstavil. Vraj nové moduly to nerobia, resp. majú možnosť tieto otravné hlášky vypnúťTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: CAM Cryptoworks V4.00.008 + CSLINK kartaOpravujem sa, modul Cryptovorks rev. č. 2.0 som kúpil v r. 2005, Novšie rev.č. 2.1 to už nerobili.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
mne to robi podobnemam SCM v3.02.007 a zvykava sa objavit hlaskaCheck the smart card alebo You are not entitled to watch this programme a zakratko to zmizne aj bez stlacenia hocicoho pricom mozem mat aj ten program predplateny. Teraz napr. experimentujem s este neregistrovanou ICE kartou a prve 2 dni mo to robilo periodicky ale nie uplnymi cyklami co ja viem hodinovymi ale teda niekedy pravidelne ;-) objavila sa hlaska zmizla trocha zasekal obraz a slo dalej Horsie je ze SCM sa neda upgradovat len tak OTA cez tp na sate ani bohvie ako lahko cez PC... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@antoniusPřijímač má Homecast 300CI,píše to tam :) |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: CAM Cryptoworks V4.00.008 + CSLINK kartaTento problem by mal byt od 10.2. minulostou |
psm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
![]() |