Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Kvalitní HD přijímač k UPC Direct?

Na nějakou dobu jsem vypadl z příjmu satelitního vysílání a teď se snažím zorientovat v aktuálních trendech... Co by jste mi doporučili jako dobrý sat přijímač. Předpokládám sledovat hlavně HD kanály + budu jej propojovat do AV receiveru. Koukal jsem, že nejvíc jsou v nabídce Fergusony, Technisaty a Topfieldy. Taky nevím, jestli pořizovat externí disk a nebo rovnou sat s interním? Nechce se mi jít do pronájmu UPC, protože to je v podstatě 200 Kč za měsíc rozdíl proti tomu, když vezmu pouze kartu... Prosím o rady zkušených... Díky.

nikonov
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Vantage

6000S-7100S kartu do čtečky externí disk-moc bych to nekomplikoval.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Kvalitní HD přijímač k UPC Direct?

Taktéž.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

rovněž tak, také tak, zvlášť, když je teď UPC hack

knawi
Registrace: 3/2007

Rovněž doporučuji VANTAGE HD,nebo i cca o polovinu levnější ARGUS VIP ,taktéž dvě funkční uni.čtečky karet a dva sloty pro CAM moduly jako Vantage,včetně možnosti EMU,i tento přístroj svou kvalitou je vhodný.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

knawi

UPC je hack?

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47
Registrace: 12/2005

podivej na neco s E2 (dm500HD, dm800, VU+Solo...), vse ostatni je pouze legracni napodobenina, a kdyz budes mit extra kartu v hd mas zatim pouze ct , novu a hbo.

rj45
Registrace: 6/2007

Ale

on muže mít extra kartu na smlouvu a na ní muže mít klidně celou jejich nabídku včetně HD balíku.Vše záleží na domluvě-zas tolik abonentu nemají a zatím jsou docela vstřícnější k vyjednávání ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Pozrite aj Golden Media 9080,zaujmava masinka za prijatelnu cenu.Mam vedla seba DM800 HD a tento Golden a zasadneho rozdielu nevidim v kvalite obrazu.A ked si ku Goldenu dokupite externy disk USB 500 Gb neviem lepsiu kombinaciu disk je vyuzitelny aj pri PC a jeho cena je radovo 60,-E.A navyse ma tento golden velmi kvalitny 2.tuner DVB-T ktory je vhodny aj tam kde je slabsi signal DVB-T Ja byvam v horskej lokalite pri Ziline a bez problemov som chytil mux z vysielaca Sitno na obycajnej sitovej antene s este superturbo zosilovacom made in Poland sila signalu80% a kvalita 72%teda to Sitno.Samozrejme z muxom z Krizavy 68 kanal nemal problem na to sito bez zosilovaca len zo symetrizacnym clenom signal 71% kvalita 65%.Pisem to tu len preto ze nerobim reklamu Goldenu ale ma oslovili tie parametre tej DVB-T vstupky.

jozvlk
Registrace: 4/2006

R^ ja mám GM 9060 a spokojnosť...obraz jak dobré vínečko.. :-)))

LG 50PV350, Golden Media Uni-Box 9060 HD PVR, Free Sat, parabola 80cm, DiSEqC motor Stab HH90

jofe
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra