![]() |
|
Eurosport HD 12109HPřipadá vám toto jako HD kanál?Schválně se zaměřte i na reklamní spoty, vždyt i ty texty ve spotu jsou mázlé jako v SDčku. Dnes jsem si udělal dopoledne volno a koukám na tenis z Austrálie, mám už po náladě a jdu dělat něco jiného. Naposled jsem si předplatil HD balíček od Skylinku, hnus. Travel HD má v současnosti třikrát větší datovou kapacitu, než Eurosport, či NovaHD. Jediné co Skylink šlechtí, že leze s cenou předplatného HD balíčku tak nízko, ale za nabízenou kvalitu si ani víc účtovat nemůže... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109H720p by bolo iste lepsie..skylink to neskusal..720p isla HD nova sport..ale nemali to dobre nastavene lebo im to sekalo obraz..preto z toho zislo ze to nevedeli robit nie preto ze to nebolo lepsieskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109Hja myslim ze ten ESP HD Australian je OKnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
PatI na sd strojich je videt rozdil v obrazove kvalite vysilanych poradu na tv stanicich.U Eurosportu cz jsem to take zaznamenal pri tenise.Nektery prenosy mely slabsi obrazovou kvalitu.Mam moznost porovnat i ORF s ARD ci ZDF a obraz u ORF je viditelne o neco lepsi v nekterych prenosu ci poradu nez treba na ARD,SAT.1... |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HTV mám Panasonic NEO PDP a přijímač Vantage. V sobotu jsem si udělal několik testů, ve víkendovém článku to bude pěkně v přehledu.ORF HD je jeho sobotní přenos z Kitzbuhelu byl famozní, pochvala patří i CTHD, ale co předvádí Skylink je něco otřesného. Neni to o přenosu z Austrálie, je to především o rozvržení datové kapacity v TP 12109H a to má v režii pouze Skylink! Před rokem a půl měl EurosportHD více jak dvojnásobnou datovou kapacitu, než má nyní, mám na to důkazy. A Pionner Kurro mi toto nijak nevyřeší. Pokud nedodám do Kurra kvalitní obraz, tak mi nemůže ukázat žádnej zázrak, to jsme se alespoň učili ve škole. Dobře si pamatuji, jak jsem si na ESPHD sedal na (nevhodné slovo) z jejich jinglů, jak to bylo ostré jak břitva, dnes? Chce se mi blít z toho, jak jsou rozmazané i reklamní spoty, které odbavuje přímo vysílací režie. Travel HD je nádhera to je pravda, ale za jakou cenu.... Rv On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109Hmas tam rychlost zapisu 8...to staci tak na pomalsie SD...je to slabeskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HAj tie medzeri na sietke su ostro viditelne a aj ludia v pozadi na ESP HD na Skylinku pri tenise :) Takze neviem,co sa Vam tak nepaci.Neni to az take zle :-/ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HPorovnávat obrazovou kvalitu u různých stanic je vždy zavádějící, tomu jsem nikdy váhu nepřikládal. I bych pochopil, že přenos z Austrálie asi nebude taková nádhera, jako třeba z Roland Garros, ale rozmazané reklamy které může zmršit jedině distribuce, je pádným důkazem, kde se děje chyba.Mám na disku rok a půl starý záznam z Tour de France, tam je to vidět naprosto průkazně. I datová velikost nahrávky ke stopáži toto mé tvrzení jednoznačně potvrzuje. Oko ne piiča, oko vidí. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HSky-link je zatím u nás jediný kdo ESP HD vysílá buďme za to rádi samozdřejmě chtěloby to i dvojku. Třeba se dočkáme.Jediný za co bych sky-link a také cslink zkritizoval že Nova zabírá 2 HD pozice. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HPro porovnání bitrate Mbit/s dle linowsat: Skylink :5190, Cyfra: 10449, Sky DE 9102, Canal+ šp.: 10531 |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109Hteraz ide aj canal+sport19,2 12012V R^ |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HOrginal HD27 Januára 21:00 Juventus vs Roma (eng) Jsc Sport+1 HD1 Al Jazeera Sport HD 1 Eurobird 4°East 11659 V DVB-S2/8PSK 27500 2/3 Origoš Premier League HD Eutelsat 10°E 11305 V DVB-S2/8PSK 30000 5/6 R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109Huz se to tady psalo,hodne zalezi na televizoru a prijimaci!LED tv Samsung 46" + topfield 2100 a obraz precizni!Nechapu jak nekdo muze rict,ze obraz je "mazanice". |
gunners
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
gunnersPrecizní obraz na Eurosportu HD od Skylinku??Tak to asi koukáme každý na něco jiného, nebo máme každý jinak fungující oči. Znova připomínám, že to neposuzuju jen vizuelně, to bych i připustil, že mě někdo může nazvat zaujatým, ale to neni v žádném případě na místě. Vyřešim to jednoduše, prostě se na to koukat nebudu a je to. Zdar. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HKaždý má jiné nároky ale napsat že obraz je tak špatný že na to radši nebudu koukat to už musí být latka náročnosti hoodně vysoko...koukejte na tenis a nehledejte kraviny Černobílá TV na nespokojené bez dálkového ovládní by Vás vrátila na zem... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HZajímavá debata......co by většina populace dala za obraz jako má Eurosport HD na 23,5. |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
Saxonpotvrdzujem vsetko co si tu pisal. eurosport hd nieje co byval a taktiez kaslem na predplatne HD baliku. nieje tam o co stat okrem travel chanel ten je fakt obrazovo super. ale koli jednomu programu platit mesacne navyse cca 8€ je moc :))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
drtoAno pro tebe je opravdu zbytečné platit HD balík když máš LCD LG.Vyhozené prachy nic stejně nevidíš tobě stačí ty Vaše TV8 nebo STV2 |
pat
![]() |
|
patpřipouštim, že co se dneška týče, trochu k tomu přispěla i Federerova prohra. ;)Ale jinak platí všechno do puntíku. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
patnajskor som uz nechcel na teba reagovat ale nedalo mi to. myslis ze ta tvoja plazma panasonic je jednicka na trhu??? neviem co mas proti znacke LG. a ano je podla mna zbytocne platit si HD balik koli jednomu programu. ale evidentne si tvrdohlavy imbecil ktori vidi len svoje a ostatne ho nezaujima. tak si chod zakurit so svojimi plazmickami a daj mi uz prosim ta pokoj. tymto som skoncil prispevkami na teba ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HMal som v rámci promo možnosť sledovať HD programy od Skylinku a Cyfra+. Absolútne nie je o čom. Dátový tok na HD programoch je u Poliakov pomaly raz taký oproti Skylinku a ten rozdiel je vidieť. Promo od Skylinku bolo dobré na jednu vec ... ich "HD" ponuku si teda pri tejto kvalite nepredplatím. To už radšej Poliaci s anglickou stopou.... |
astrix
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
re:Polský obraz není špatný,mají poměrně kvalitní i SD vysílání,padesátimiliónový trh umžňuje pochopitelně více,ale vadí mě tam podobně jako u slovenských programů to věkové omezení.Jinak anglická stopa není u všech programů,docela chybí u těch spotrovních Canal+ sport1,2...To vadí mě i zákazníkům,škoda Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HZa sebe jsem si pořídil HD televizi s HD sat tunerem (Panasonic P50V20E) před Vánoci a do té doby jsem prakticky HD neviděl a nemám z čeho porovnávat. Rozdíl a kvalitu toho, co jsem měl do té doby možnost sledovat na CRT ě SD příjamči (teď ho mám v ložnici) je nebe a dudy a jsem z toho ostrého obrazu furt mimo. Občas přepnu při lyžování na ARDHD/ZDFHD a asi jsem prostě slepý nebo neandrtálec, ale rozdíl mezi nimi a Eurosportem tam nevidím. Obraz mi přijde krásný ostrý na obou stejně a to jedou 720p a ES 1080i... Takže pokud byl obraz kdysi ještě lepší, tak si to aktuálně představit ani nemumím ... ikdyž je fakt, že na HBO HD ty rozdíly mezi kvalitou jednotlivých pořadů pozoruju, ale to jsem spíš přisouval rozdílu mezi native/upscale |
Zigáč
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HESPHD je u Skylinku ještě pastva pro oči oproti Filboxu HD to je teprve HD mazanice. ;)Ale musím se přidat k těm co říkají,že to bývalo lepší.Bohužel bývalo a mohlo by být zase,kdyby se na těch transponderech udělal pořádek jak tady už někdo psal.Popřípadě otevřít nový transponder....třeba společně s CSlinkem. ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Eurosport HD 12109HJá už sem to tady párkrát psal, dnešní skylink se mi přestává zamlouvat v jeho současné politice, více proramů a zničit žádané SD a HD programy. A saxon má pravdu, dříve to byl hezký obraz, protože to tam nebylo tak nabouchaný.Nejlepší by bylo kdyby tu novu hd přebral od konkurence a na ušetřený tok rozdělil žádaným HD programům, které si to zaslouží. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
drtoAle na mě jsi vubec nemusel reagovat ty jsi první začal vnucovat ze obraz na ESP HD je špatný.A Abych šel na oční a pak tam posílal celou mojí rodinu.A ted ještě budeš nadávat do imbecilů? Nemám ve zvyku urážet ale nedá se nic dělat.. Tak poslouchej ty Bačo vem si tu svojí LG LCD s tou Arivou nebo co to máš a pakuj se tam k vám do kopců a pouštěj to tam ovcím na salaši a nezapomen jim říct že mají jenom SD že HD jim platit nebudeš |
pat
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |