Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

softwer

Dobrý večer všem.Potřeboval bych poradit který sw.je podle vás nej. Golden Media Unibox 9080.Ty poslední z Prosince??Nebo 1.2.86.Nebo 1.3.26 300 sp.Je vtěch sw. pěkný binec.

koax
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: softwer

ABforum je tam vše včetně diskuse.

Fanyn
Registrace: 11/2007

softwer (# 140)

Koax ma mylim pravdu je tych softow cela hromada ja mam tiez tento prijmac ale nenasiel som ziadny pouzitelny setting ktory by pokryval aspon tie najzaujmavejsie druzice ca od 42 stE po ca 30st.W Neviem preco vlastne autori softov motaju stale Image dohromady so setingami.Ci to nie je mozne usporiadat ako u dreamboxov kde si mozete lubovolne menit Image a pouzit vas oblubeny seting.Toto je myslim jedina vec co mi na tychto prijmacoch vadi ono sa da tomu odpomoct skenovanim jednotivych druzic ale sa tym straca komfort obsluhy tohto prijmaca.Ak ma niekto tentosetting poprosim o jeho poslanie.Dakujem.

jozvlk
Registrace: 4/2006

RE: softwer

Další věc je třeba 1.3.26. 200 to jsou sw. pro jeden Ca slot a asi jednu šachtu pro modul.300 sp je rozšíření na dvě čtečky a dvě šachty pro modul.Na AB foru to moc rozlišený tedy nemaj.Hrůza.No nic jedu na nějakou 1.2.86.a už držim hubu.Koupil jsem tento stroj a už nejde spodní CA.slot pro kartu.V softweru to ale neni.Prohodil jsem konektory na čtečky a stále jedna nejde. Ta co jde se hlásí CA1nebo CA2.Podle toho v jakém je konektoru.Řešit to asi nebudu.Dobrou noc.

koax
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra