Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Vymena

Zdravim sat fandove!Mam kartu Skylink Vymena a nechce mi na nej ist Phentause HD,ide mi cela ponuka Skylink ale tento program mi v noci nesiel,pozeral som aj do modulu neni tam zapnute obmedzenie,karta este neni registrovana,to promo Skylink multi,hd,cs film mi pojde tie 20 dni?mozem kartu aj teraz registrovat?teda vymenou.

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Vymena

mna by zaujimala jedna vec, ked mam este stale Humax5500CRCI a mam CW kartu, vymenim ju teraz za ICE, ak tomu dobre rozumiem mal by som mat pokoj aj pri pripadnej vymene CW kariet, pretoze ICE karta komunikuje so "Skylinkovym systemom" v irdete, ale s mojim prijimacom by mala stale komunikovat v CW

mjamriska
Registrace: 4/2003

mjamriska

ano, takhle by to mělo fungovat i do budoucna :8)

trouba
Registrace: 3/2007

mjamriska

Zůstaň u karty CW, protože ICE karta zrovna v Humaxu CRCI 5500 nefunguje pořádně. Ona jede, ale přijímač se občas při přepínání kod. prog. zasekne (několikrát za den - hodinu).
Zajímavé je, že v Humax CR Fox z té doby jede karta ICE OK, alespoň jsem za několik hodin nenarazil na žádný problém.

Zip
Registrace: 1/2006

Zip

Dakujem za info, len sa bojim, ze v roku 2013 bude vymena a budem musiet kupit stb alebo cam

mjamriska

mjamriska

Já myslím, že 8 let (10 v roce 1012) je na sat přijímač dost a díky novým službám výměnu uděláš tak jako tak. Hold nic není na dobu věčnou, a když se podíváme na životnost většiny dnešních výrobků, tak nic takového už asi neseženeš. :-/

Zip
Registrace: 1/2006

Zip

mam ho 10 rokov a prave preto, ze mi staci na zakladnu ponuku, by som ho este nechcel zbytocne vyhadzovat, zatial mam iba CRT cize uplne postacuje

mjamriska
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra