![]() |
|
Skylink VymenaZdravim sat fandove!Mam kartu Skylink Vymena a nechce mi na nej ist Phentause HD,ide mi cela ponuka Skylink ale tento program mi v noci nesiel,pozeral som aj do modulu neni tam zapnute obmedzenie,karta este neni registrovana,to promo Skylink multi,hd,cs film mi pojde tie 20 dni?mozem kartu aj teraz registrovat?teda vymenou.Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skylink Vymenamna by zaujimala jedna vec, ked mam este stale Humax5500CRCI a mam CW kartu, vymenim ju teraz za ICE, ak tomu dobre rozumiem mal by som mat pokoj aj pri pripadnej vymene CW kariet, pretoze ICE karta komunikuje so "Skylinkovym systemom" v irdete, ale s mojim prijimacom by mala stale komunikovat v CW |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
mjamriskaano, takhle by to mělo fungovat i do budoucna :8) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
mjamriskaZůstaň u karty CW, protože ICE karta zrovna v Humaxu CRCI 5500 nefunguje pořádně. Ona jede, ale přijímač se občas při přepínání kod. prog. zasekne (několikrát za den - hodinu).Zajímavé je, že v Humax CR Fox z té doby jede karta ICE OK, alespoň jsem za několik hodin nenarazil na žádný problém. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
ZipDakujem za info, len sa bojim, ze v roku 2013 bude vymena a budem musiet kupit stb alebo cam |
mjamriska
![]() |
|
mjamriskaJá myslím, že 8 let (10 v roce 1012) je na sat přijímač dost a díky novým službám výměnu uděláš tak jako tak. Hold nic není na dobu věčnou, a když se podíváme na životnost většiny dnešních výrobků, tak nic takového už asi neseženeš. :-/ |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
Zipmam ho 10 rokov a prave preto, ze mi staci na zakladnu ponuku, by som ho este nechcel zbytocne vyhadzovat, zatial mam iba CRT cize uplne postacuje |
mjamriska
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |