Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Blue

Tak podle zahraničních stránek karta jede jsou tam i náplně-krom jiného je tam i UPC

donkarlos
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Blue

môžeš dať link ???

skynett
Registrace: 8/2009

Blue

www.ja.nemusim.ja.uz.ho.vidim.com -musíš se zaregistrovat-je to bez autorizace takže rychlovka
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 28.01.2011, 18:22.20

donkarlos

http://www.citron.com
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 28.01.2011, 18:21.40

borsalino
Registrace: 11/2008

to by mě zajímalo jestli to funguje, kdo má kartu at to zkusí

spartann
Registrace: 2/2009

Blue

jste diletanti,tohle se už ví,známe to a otvíráte zde vlákna na nic,a ještě mluvte o UPC a je to banán!!!!!Sleduj a čuz!!!! a nebo hledej na netu,zde už vůbec nic! :O

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

premna zamna mi daj aj ban co tym zmenis? ;)

borsalino

borsalino: minimalne usetrim niekomu 100EUR+ :razz: ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Nerozumim jedny veci proc spravce reviduje spravi o satelini technice kdyz je to satelitni forum a melo by byt nezavisle a ne poplatne satelitnim provaidrum s Petrohrackou naplni od Ruskych koledu od rana 5paketu v ir2. a crp.i nase televize chodi bez problemu tolik informace.

caryfuk
Registrace: 12/2010

to nieje navod to je info ;)

borsalino

Blue

Tady něco smrdí-do p..e,k...a nejenom že ta naše vláda nas jebe na kařdém kroku i na satelitním foru kdejaký nech sa darí ahoj :fuming:

donkarlos

Blue

A to ještě nevíte že poslouchám svobodnou Evropu-za to už na mě asi pošlete stbáky-Vy Lidové Milice je mi z Vás zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

donkarlos

Blue-kolega Drobeček

1./Návody musíš nastudovat,testy musíš provést a na základě poznatků jsem potom piš!!!!!!!/Pak zjištíš co je pravda,co je drb a na co se vykašleš,dle svých poznatků/

2./Drobečku,nevím jak Ty,ale mám vyzkoušené!!!!!!,že když naprogramuji soubor do GAMMA kart/kromě Bulsat,který naskočí do 10 sec./,že otvírání platformy trvá cca od 1 hod. do 3 hod./ Nova řecko c+NL/ atd. A po restartu přístroje vše pak jede a stále.Nemám ve zvyku karty přeprogramovávat,protože dle mého nározu a i nározu kolegů ze zahaničních for,je lepší kartu provozovat stále/autdape OK/mohu potvrdit c+NL,BULSAT atd./ 3 roky a je vše ok jako originál kart.Než ji stále přehrávat jinými SW,protože doba načtení keys a zprovoznění karty se automaticky prodlužuje v rámci cca hodin.
Proto i Dragonblue card,chci mít/protože je to vylepšená Gamma kart z jiným OS,a stejnými parametry jako gamma,ale systém zprovoznění karty dle NOVA řecko mi to potvrdil,že je nastartování platformy úplně stejný systém,jako karty GAMMA.
Chci mít vždy na určité kodovací systémy stejnou kartu,kterou naprogramuji,a pokud vše půjde,tak jako na GAMMA kartě třeba C+NL a Bulsat./3 roky jsem ji přeprogramovat nemusel a stále jede v AU do dnešního dne/tak nechci kartu Dragonblue využívat jiným způsobem,žeji budu kvůli jiným providerům stalě předělávat.Tam se pak může stát i ztráta třeba ATR,a nejsem ochoten ji napravovat,třeba 4 až 5 dní v daném programu,že budu mít zapnutý počítač i v noci,abych vše napravil./toto odmítám,to dělám pouze pro své nejlepší přátelé/
Proto radší 2 a více kart a pak je vše OK.nevím jaký máš zkušenosti Ty a jak jsi to vše odzkoušel,ale já mám tyto poznatky a Ty mě nikdo nemezme!!!!!Jinak do budoucna můžem v této oblasti spolupracovat,pokud mou výzvou nepohrdneš!!!!!
Nemám rád když někdo posuzuje,a přitom nic neodzkoušel,jako třeba /Vlado/,že celá záležitost je úplně jinde jeho teoretických zkušeností a že to perfekt pracuje/poznámka/ když nejde IRDETO2 C+NL/tak v diable 2 verze 3.9 mohu rozjed tuto platformu v keys Seca keys teď mometálně OD provid.0006/on to snad chytrý chlap nemůže pochopit!!!A Přitom,že na mě stále utočí,pořád ho mám za dobrého odborníka a uznávám jeho práci

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

alfasex

Ale Vážený kolego,ono to funguje s tím nic nenadělám,já ani ty,odzkoušeno a dnes OK potvrzeno,jinak dobrou noc a k této problematice se sám už nebudu vyjadřovat,pouze přes jiné komunikační prostředky/skype,telefon,eamil atd./ Zdař a dobrou noc odjíždím na návštěvu,
a ať se daří R^

hery

Hery

OK, kontakt na mě přes email : moduly@seznam.cz

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

http://plsucany.gaya.sk/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeee

Myslím si,že máš něco po padesátce,no Tvé reakce jsou někdy
pubertální.Co se týka N3,IR2,CRW dřív,nebo pozděj,resp.už se na tom pracuje,pujdou volně.Arabi to už několik měsícu pozeraji!

PIXEL
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra