![]() |
|
Forum ParabolaTady tohle forum spěje k zániku-jak to tak sleduji tak tady je strach něco napsat-okamžitě ho zjebe nějaký Slovák-ať už jako uživatel nebo někdo od ovcí.Nevím proč, ale když někdo napíše slovo s.a.t.d.i.g.i.t.a.l tak je vyvrhel-Lidi vzpamatujte se kde žijem? A ještě nás budou (nevhodné slovo) Slováci-nikdy jsem proti Slovákům nic neměl-ale začnu s tím!!! :laughing: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Forum Parabolaak si z Moravy a nájdem ťa tam, tak hneď s tím aj prestaneš !! |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolanie si sám,ale máš pravdu. asi začnem aj ja.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
skynettU klávesnice je každý silný to ti věřím a jestli se chceš se mnou potkat tak to není problém.Dej email nebo kontakt pošlu Ti adresu a velice se těším :))) |
donkarlos
![]() |
|
mozete mu dat grepfruita prosim nech to urobi Cesky admin!K PS: mam madarsku narodnost tak aby som tu nezacal pisat po madarsky! PS2: sorry ze sa tohoto SPAMu zucastnujem a vobec reagujem na tento az primitivny prispevok |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
donkarlosnieje toto tvoje ?http://plsucany.gaya.sk/ vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
Forum ParabolaJe vidět že potrefené husy na sebe nedali dlouho čekat. |
donkarlos
![]() |
|
RE: Forum ParabolaJetli je tady někdo z jižní Moravy, tak si ho rad najdu a třeba nejradši ve sklípku ve Velkych Bilovicich.. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
oneeeeeJak dlouho jsi tam bydlel draku? :))) :))) |
donkarlos
![]() |
|
donkarloss niečim s tebou súhlasím, ale myslím si, že tie nadávky,jeby, urážky tu robia len ľudia, ktorý tomu nerozumejú a s inteligenciou to nemá nič spoločné. Nechce sa mi veriť, že by odborník a inteligentný človek, ktorý nerobí rozdiely a vyzná sa v Sat problematike mal problém poradiť. Ale každý máme právo na svoj názor ale nie urážať. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
admin Tomikpamatuješ před pár dny? :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolaaj sranda musí byť,len to netreba preháňať. Ak sa niečo stane ,slováci sú na vine. A tak to tu ide stále dookola.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@donkarlos uz si si ulavil?akoze je jasne ze ta nas-alo ze ta tu zpucovali kvoli nevhodnym slovam nech je to uz co chce a nie kvoli tomu ze ti to povedal-napisal Slovak admin... kebyze Ti to iste napise Cesky admin,tiez by si napisal hentaky prispevok; tak uznaj?! Co s tym ma nejaky jeden-druhy narod prosim Ta, ci Ty to vnimas tak ze Slovac Ti moze sluzit ale byt panom nikdy?! Dohodnime sa tak ze tento web je nadalej medzinarodny minimalne bratsky ok?! a nech som ja ta hus gaga?! ted OK?! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolano to je zase téma :laughing: :laughing: :laughing: Jak to napsal oneeeee, za všechno můžou slováci..... a já doplním: a mimozemšťani :laughing: :laughing: :laughing: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
..no,taky se tady někdy pěkně vzteknu,ale vždy byla alespoň 1 odpověď třeba... z pěti... k tématu,která mně pomohla..Forum zde je dost dobře zavedené,známé, je to potřeba udržet... R^ ,a ne se rýpat v národnostech .... :8) |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolano chlopi, ste jak ufňukané baby, vzpamatujte se :O :O :O |
jadnek
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
RE: Forum Parabola...zajtra Vlčnou chlašču v horní ;) :)))Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolachlapi,vždyt jsme jedni bratři!slováci a češi byli vždy velká rodina! nikdo se tu přeci nebude povyšovat nad druhým! Já třeba osobně mám radší Slováky než náký Pražáky namachrovaný.Jsem Moravák :) |
bob1954
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolatak je najvyžší čas príspevok uzavrieťvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeeproč,počkej do nočních hodin a v sobotu ,já se dívám vždy ráno,to je sranda :laughing: :laughing: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolatak, tak.... škoda zamykat takhle plodný téma, když se to ještě ani pořádně nerozjelo :))) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Forum Parabolaaké plodné ,však to je zhnité.Ide bača rýchlikom do Prahy a vedľa neho sedí češka. Chytil ho hlad a tak vytiahol kilovú slaninu a začal jesť. Češka naňho pozerá a vraví. A to všechno sníte ? Tvoja pi.. je zhnitá. To je tohtoročná slanina. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Forum Parabolato už jsem zažil,když jsem jel rychlíkem náborovat do Čadce pro odpočívadla v Těšíně,cestou zpět jsem si koupil konečně levně v Mostech u Jablůnkova banán, co myslíš ,že bylo :laughing: :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
RE: Forum Parabolano to ja neviem do ktorých pyskov si ho dával :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Forum Parabolabanán??? :laughing: :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
RE: Forum Parabolaaspoň som sa dnes dobre odreagoval . ako čítam nálada je dobrá , len tak ďalej. Čo budeme jesť ,keď nebude chleba ? Rožky.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |