Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

show Jana Krause

Nenahraval si niekto z vas tuto show v tomto roku ?
Len si chcem overit, ze je to dalsi program, ktory sa v Skylinku ,,vdaka,, Irdetu neda nahrat. Diky :-)

bobanski
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: show Jana Krause

...človeče nestraš už teraz s tým, čo "pekné" na nás pripravili súdruhovia kapitalisti do budúcnosti!

Vrcholom autorskej ochrany bude, keď sa bude vysielať iba čierna obrazovka a hluchý zvuk, pretože keby niekto niečo videl, alebo počul, tak by "autori" pomreli od hladu! :ogre:

brga
Registrace: 9/2009

Ty mas prijimac s CA Irdeto a kartu Skylink Irdeto [primo Irdeto myslim - ne ICE] pripadne modul Irdeto s kartou Irdeto? Napis co mas za sestavu.

Standa22
Registrace: 3/2009

...ale bola by to poriadna hlúposť, keby "chránili" aj vlastnú tvorbu - to nie je predsa film za autorské poplatky!

...a ešte som zvedavý, ako to budú riešiť s tými divákmi, ktorí sa majú čas dívať na relácie iba zo záznamu - keď si to nebudú môcť nahrať, tak to ako keby o nich úplne prišli - to chcú?! :bomb:

brga

Mam Topfield sbi 2050 (bohuzial). Ma to original IRDETO, karta ICE IRDETO. Najprv som si myslel, ze som stale zla nastavil nahravanie. Ale vcera bolo vsetko nastavene OK, subor na disku je - ak ho pripojim k PC tak ho tam vidim, ale nejde prehrat v Topfielde - v PC uz vobec nie. No asi sa ten zoznam stanic a programov bude rozsirovat. Teaz uz nahravanie nefunguje na programe LEO TV, na programoch Mediasportu,ktore vysiela Sport 5 (cz rally). Mozno je toho viac ale zatial viem len o tomto. Na kartach Skylink CRW asi tento problem nie je.

bobanski
Registrace: 11/2007

...a nedalo by sa to oblbnúť tým, že by sa tá karta ICE vložila do modulu CryptoWorks a ten do CI slotu - tak by sa znemožnilo používanie (ne)výhod Irdeta...

brga

Aha, tak to je pak jasny ze to je chyba Skylinku - nebo spise zlomyslnost. Napis jim mail co ti na to napisou.

Standa22

RE:show Jana Krause

Že vás to baví koukat na toho namyšleného panáka. ;)

pifl
Registrace: 4/2010

brga
To samozrejme ano ale nac tam cpat dalsi "zelezo". Navic v pripade odpojeni CW by se karta musela dat do ctecky.

pifl
Pis k tematu, tady nejde o sledovani poradu

Standa22

Myslím si, že práve nie, pretože tá ICE karta prijíma kódy Irdeto, ale keď je v CryptoWorkse, tak posiela do prijímača "signály" CryptoWorksu a tak nemôže využívať tie technológie Irdeta, ktoré CryptoWorks nemá.

brga

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra