Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

parabola.cz

Sice předposlední diskuze byla zamčená , ale myslím si že www.parabola.cz sice není plnohodnotné fórum jako jiné s uploady např openboxforum.cz , ab-forum , satdigitalne.cz apod.... Ale jako rozhraní slouží pro orientaci velice dobře slouží , hlavně po pádu digi se musí držet minimálně trochu v pravidlech v CSaSK právu . Jistě všichni chápete, že nejde všude psát všechno , že existují nějaké zákony apod...
Uvidíme jak obstojí jak padne 0D03 ... :fuming:

showboy
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: parabola.cz

"Předposlední diskuse" byla zamčená hlavně pro ty (anti)národnostní žvásty na které jsem opravdu alergický. Nevidím žádný zájem bránit rozumné diskuzi téměř na jakékoliv téma, pokud se nevyvine jako ta minulá.
Ale ta se ani po přečtení donkarlosova ožraleckého výlevu(nevím jak to označit jinak) nemohla vyvinout jinak..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Si ozraty ci co? Sama reklama a dvakrat slouží....ccc Rv

Joffrey
Registrace: 12/2007

parabola.cz

:laughing: :laughing: :laughing: Hustý.

Violista
Registrace: 7/2007

viola

zato ty jsi řídký :laughing:

@Tomik
neříkal jsem to před pár dny o těch národnostních im-be-cilech? ;)

davidkriz
Registrace: 8/2009

Parabola

Tomik535: Jo, využiju tady tohoto vlákna o ničem. Doufám že už příště neposlechnete zase nářků Davida Kříže o nějakém mém blokování. Nechápu že ho posloucháte jak si chlapec pískne. Už jste to udělal 2x :fuming: Rv

Violista

davidkriz

Nechtěj raději ani vědět co si myslím o Tobě .... ani by to nešlo sem napsat.

Violista

Tomik535

doporučuji Violistovy projevy v komentářích zde, kde opět spamuje!

https://www.parabola.cz/clanky/4198/problematicky-prijem-dvb-t-v-liptovskom-mikulasi-2/komentare/

Zcela odborný článek, snad mi nikdo nemůže říct že moje komentáře pod ním by byly od věci, nebo jakkoli urážlivé, zato on tam dá jediný a už je to osobní útok, spam a totálně off topic. Fakt se divím, že někoho, jako je tento spamer furt jen citronujete... v životě tu od něj nebyl jediný příspěvek co by měl hodnotu vyšší než nula... a toto není jen můj názor. Je psychicky narušený a léčí si to spamováním.

davidkriz

Zrovna tyto jsou už tak notoricky známá(a samozřejmě showboyem s přesností švýcarských hodinek pravidelně propagovaná), že mě to už nevyvede z klidu..

Mimochodem nevím, co si mám představit pod definicí "plnohodnotného fóra". Možná někomu stačí, že mají obrovský upload. Protože diskutuje se tam pomaleji, než to trvá korespondečními lístky České pošty.

Tomik535

showboy napísal:
"...parabola.cz sice není plnohodnotné fórum jako jiné s uploady např openboxforum.cz..."

openboxforum.cz - napísal som tam jednému link na full manuál jedného TechniSat modelu (pretože ho potreboval) a hneď som dostal napomenutie, že nesmiem vkladať linky na komerčné weby - je to v pravidlách (ale ktorý web nie je komerčný), pritom v cze jazyku ten full manuál bol k dispozícii iba u oficiálneho dovozcu do CZ (všetci vieme), a ani na technisat.com, .de a ani .cz taký nebol (v plnej verzii), iba jeho skrátená verzia... tak som sa radšej odtiaľ pratal.

Hlavná vec, že Openboxy sú preslávané svojou spoluprácou s oficiálnymi výrobcami a zo zásady nikdy nepodporovali také nekalé veci ako zdieľanie a EMU! :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

@brga :))) dostal jsi mě R^

Tomik535

parabola.cz

davidkriz: To je realita a pravdivá ... že se to nelíbí tobě je věc jiná. :8)

Violista

viola

co je pravdivé nerozhoduješ naštěstí ty, chovanče psychiatrické léčebny na útěku :laughing:

davidkriz

davidkriz

Musíš taky někdy vylézt mezi lidi víš ... a né jen pořád čučet u Notˇasu 24 hodin denně. Potom netušíš jaká je realita venku. :8)

Violista

Štěpáne už se na to vykašli,jsi jak malé děcko co brečí,že mu spadly hračky do kanálu,je to furt dokola jedna písnička na všech forech,už je to fakt trapný jak ti pořád ten "zlý David ubližuje"

milda1967
Registrace: 12/2009

@Tomik535

Možno ma na tom openboxfóre.cz napomenuli preto, lebo píšem po slovensky! :lookaround:

...a sme tu späť s obľúbenou témou! :laughing: :laughing: :laughing:

brga

@Violista, popřemýšlej, možná k tomu mám nějaký důvod. Ale ty na něho určitě nakonec přijdeš. Budeš teď mít zase na to trochu více času.

Tomik535

milda

Nejlepší na tom je, že mně je ten člověk úplně ukradený! Když ho není tak si na něho ani nevzpomenu. Reaguji jen na jeho výstřelky. Ale on na mne evidentně myslí stále a kde může něco o mně píše, on mne evidentně asi miluje či co :laughing:
a kvuli neopětované pozornosti neustále všude začíná a zakládá diskuse se jmenováním mé osoby! To je fakt případ pro psychiatra! Bojím se, aby mi tu nezačal běhat kolem baráku, abych nemusel podat trestní oznámení na osobní obtěžování :laughing:
Fakt nevim co si mám o jeho orientaci myslet... :laughing:

davidkriz

@brga, nevím, tohle mě fakt nezajímá ani nepřísluší hodnotit.
P.S. na tuto obĺúbenou tému zase rychle zapomeň ;)

Tomik535

tomik

no počítej s tím, že 20.února ho tu máš jak na koni a zas si tu vybije nějaké své neukojené vášně ;) pokud ho do té doby neodchytí zřízenci z Bohnic...

btw, myslím že ten jeho spam pod tím článkem by bylo vhodné smazat, leda to tam kazí dojem.

davidkriz

david

nejhorší na tom je,že on je snad na každém foru.Člověk si chce něco přečíst atřeba se i poučit a všude narazí na něj a jeho snahu všem poradit za každou cenu!!! já vím,že to třeba nemyslí zle a je nadšený amatér,ale na druhé straně vyjadřovat se za každou cenu ke všemu je asi fakt nemoc:-( napadání tvé osoby už ani nekomentuju,sleduju to už asi rok a to je už asi fakt víc jak alergie na tvou osobu:-D asi bys si měl fakt dávat bacha:-D

milda1967
Registrace: 12/2009

milda

tak to jsi jeden z mála co to postřehl správně :) jinak pořád kdekdo nadává mně, že se s ním hádám atd. Ale že iniciace přijde vždy od něho to jaksi nikdo neřeší. Já pokud neplácá ty svoje nesmysly nemám důvod kdekoli o něm cokoli psát. Ale on jenom chytí do ruky klávesnici, tak zcela bez příčiny píše komentáře ke mne :-D viz to pod tím článkem dnes... takové dobré téma a zas musí přijít a zaspamovat to.

Jináč, on takto "radí" už několik let, už se mu to snažily vysvětlit kvanta lidí, ale to je jak do dubu. Tuhle radil na jiném webu diskutujícímu, který je zde jako "J a", jak má dělat STA :laughing: to jsem byl mrtvý smíchy... "Ja" jich montuje 15 let a Štěpán neviděl jedinou ani z rychlíku...

davidkriz

@Tomik535

To bol samozrejme f.ó.r.!

brga

@brga, proto na tebe mrkám..

Tomik535

Tomik535: Jo, využiju tady tohoto vlákna o ničem...
Autor: uživatel Violista

Docela by mě zajímalo, o čem by vlákno muselo být, aby pro něho bylo o něčem.. :))

Ale už ho nechme být(O mrtvých jen dobře)

Tomik535

taky nejsem zastánce kopání do mrtvol ;) jen jsem zareagoval ještě Mildovi jako vysvětlení...

davidkriz
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra