![]() |
|
Cyfrowy Polsat - nefunkční kartaZdravím! Mám na vás, odborníky, dotázek. Mám již několik měsíců předplacenou kartu s modulem Cyfrowy Polsat. Do včerejška fungovalo vše bez problémů, ale večer najednou v deset hodin obraz zamrzl a nic. Vzal jsem teda kartu a vložil ji do čtečky. Dříve jsem se takhle vcelku bez problémů podíval na oprávnění. Tentokrát jsem ale v položce Available Entitlements nic nenašel! Zkrátka byla úplně prázdná! Můžete mi to někdo vysvětlit? I když by mi vypršelo předplatný, tak bych snad na tý kartě měl něco vidět, ne? Můžu napsat do Satsklepa, odkud kartu mám, ale polsky neumím. Není mi jasný, co se vlastně stalo... |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - nefunkční kartaty brďo ! však bylo minus 17 stupňů |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - nefunkční kartaNejsou peníze na účtě, není obraz ... Polsat maže oprávnění ... :))) Nenastala tma až kolem 23.00 :lookaround:SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat - nefunkční kartaJelikož Sat sklep přestal uvedený modul prodávat,nabízí dobytí kreditu na principu Cyfry+,tj.na celý rok dopředu výše platby podle paketu ,ale už jsou jen dva základní pakety ,ostatní vyší už jdou předplatit pouze s rodinným + HD 969 zl - 6100 kč,atd.Už to není tak výhodné. Ještě že je náhrada TNK HD ,modul s 3 měsíčním promem za 1350 kč,potom dále FULL nabídka 1 rok 3000 kč / 250 kč měsíc. Má to ovšem jednu vadu na kráse bez Eurosport 2 HD. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Cyfrowy Polsat - nefunkční kartaNemáš zaplaceno,nemůžeš koukat jasné!!!!!Běžné je za Polsat v plné náhradě 89 pl.zl x 6 cca 540,kč za měsíc.Kdo to nezaplatí ať nekouká,!!!!!!!!! Mám Cyfra+ a Polsat vplné paradě a za poslední 2 roky jsem neměl potíže!!!Potíže mají jen vychcánci,a proto když nemáš zaplacené tak sem radší nepiš/jsi člověk který dělá ostudu,nemá zaplacený kredit a ještě tady ptá na hovadiny,dal bych Ti banána-.Zaplať a pak se koukej!!! :laughing: :laughing: :laughing: R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
HeryDotaz: Máš osobní zkušenost s nákupem paketu Cyfry dle svého výběru u dealera v Polsku? Není to pro ně problém? Platba pochopitelně na rok dopředu. Ta nekvalita Eurosportu HD na Skylinku mi už leze krkem, takže paket Optimum HD, k tomu Canal + HD multipakiet a není co řešit. Díky. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
![]() |