Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Návrat z H.K.

Čus saťáci,tak jsem se včera vrátíl z Hradce,kde mi udělalí nové tři chlopně a aortu(náhradní díly jsem dostal z dárce). 10 hodin spánku na stole,operaci provedl doc.Vojáček,který je v tomto směru dost velký profík. No, snad se všechny díly ujmou a bude vše ok. Dík všem za podporu. Zatím nemohu moc dlouho sedět u compu,hrudník bolí,kjujva ten bolí. R^

grower
Registrace: 2/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Návrat z H.K.

Začátky po takové operaci jsou těžké chce to čas.Zas bude dobře.Držim palce ;)

koax
Registrace: 2/2008

Aj emu si si mal pýtať, takto je to spam.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Tak dúfam, že ti to spravili poriadne a nezabudli doladiť doladiť aj skew! R^

Prajem skoré uzdravenie a bezbolestnosť!

brga
Registrace: 9/2009

@oneeeee

Dajako ti nerozumím!

grower

To:brga

Díky ti chlape. R^

grower

11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy.

oneeeee

oneeeeeeeeeeeee ty jsi vůl.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

grower

Blahopřeji k návratu zdraví.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

@grower

prajem pevne zdravie! podla mna odpustis oneeeee-mu, obcas tara a drysta...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

To:kuba

Díky ti za podporu. U některých hošanů,je mozeček velikostí vyschlého hrášku(oneeeee).

grower

porušil si pravidlo 11.
Svoje pocity si mal zverejniť na facebooku , twitery a podobne.A nezabudni na katolícke noviny. Ak niekto poruší pravidlá má ban , ty si ho ešte nedostal tak buď ticho.

oneeeee

@oneeeee

ach jo,máš to ale složité,řídit s v životě pouze předpisy!! :laughing:

grower

Re: Návrat z H.K.

To: oneeeee pokud nemáš k danému tématu co říct tak aspoň nepiš takové blbosti nebo vůbec nepiš.To:grower hlavně hodně síly a zdaru do rekonvalescence ať se brzy vrátíš plnohodnotně do života.

Antonio20
Registrace: 1/2009

!!!SPAM!!! Tohle je Sat. forum! Nééé žádná zpovědnice nebo Facebook, kde se člověk může politovat a vyjádřit své citové problémy a čekat, jak ho budou druzí povzbuzovat a litovat! Navrhuji rekonvalescenci odpočinek od Paraboly. Protože by to bylo nefér, vůči druhým, kteří již citron mají.

Rocco

@Rocco

zrejme si uvedomujes ze existuju ludia ktori pri plnom vedomi a zdravi tu pisu bludy a taraju, avsak sat. fanda ktory po tazkej zivotnej situacii je rad ze sa vtratil na sat. forum snad obstoji, moze povedat ze aj takto sa da!!!!!!....avsak lidi sou ruzni a ruzni konicky maj...grower drzim palce.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@Rocco

No,jsem zvědavý,kdo podrží tebe až sotva polezež,né že ti to přeji. Možná,že tě jenom odloží mezi citrón a banán,kam asi patříš. Rv

grower

HONG KONG

nikdo ti nebere ze si byl v opravne a ze te opravili. stejne jako ty mas nazor, ze o tom musi vedet kdejakej satelitni nadsenec, tak kdokoliv muze mit nazor zcela opacnej ci zcela odlisnej. respektuj to !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Téma: Návrat z H.K.

Díky všem,co mě podpořili. Ale některé názory a přístupy zdejších odborníků,kteří umějí hodiny (radit o ničem nebo nadávat začátečníkům,nebo srážet člověka do sra...),již asi toto fórum přestanu navštěvovat.

grower

som rad ze si ok,len sa drz ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

asi každej je rád že se ráno vzbudí
někdy večer toho třeba lituje ale bublajs to vidí tak jako já.

pevné zdraví to grower and everybody,

a já bych dodal jeden metr!

ahoj

tonek
Registrace: 1/2009

RE:grower Návrat z H.K.

Ahoj,"grower",sice se tady do diskusí moc nepouštím,ale pár řádek napíši.Já osobně jsem moc rád,že jsi to své "trápeníčko" a názor i s pozdravem napsal .Sice Tě neznám,ale nadšení pro sat.techniku a Tvé oblíbené forum,jako je parabola.cz cítím i na tu dálku.Nikdy mi nevadí číst řádky ,které momentálně někoho trápějí a ....Jinak to co předvedl uživatel říkejme mu "oneeeee " a snad jen pár podobných jedinců ,tak těch si vážit nemohu ani jako lidí,tak ani jako satelitních nadšenců .Tato jména a jejich příspěvky už číst nebudu,protože po dnešním dnu a jejich projevu si za nimi představím jen hyenizmus,sobectví a napíšu to upřímě "zhnusení".Přeji Tobě "grower" ať se rány brzy zahojí,hodně štěstíčka zdravíčka a moc hezkých zážitků ve společnosti rodiny-blízkých a také satelitní techniky.To Ti přeji myslím ne jenom za sebe,ale i za početnou a slusnou komunitu lidiček se stejným koníčkem.Velký pozdrav ze středních čech Marek ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

marco37

R^ R^ R^

kuba

hodně zdraví a i kdyby jsi dostal citron,teď se může hodit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Cau grower, nech sa Ti dari a vsetko je OK. Podaktori sralovia si neuvedomuju, ze za pocitacom sedia ludia, ktori maju svoje problemy a starosti. Sami ziju kdesi vo virtualite a tesia, ze im ide Bulsat a ine bullshity.
Ked raz pridu zdravotne o podobne problemy, zistia, ze zivot nie je o keys...
Vela zdaru prajem!

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@grower
Hodně zdraví a rychlý uzdravení! Zní to sice jako klišé, ale ve výsledku je zdraví skutečně to nejdůležitější! Bez něj bysme prd naladili R^ Zdar a sílu!

Hellas
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra