, sekce: DVB-S přijímače |
|
Neustálé zamrzání Arivy 200koupil jsem nový přístroj Ariva 200,nahrál nový (poslední setting-A200_20110105_v2.07B8.abs) a zkoušel i ruzné jiné...ale stále mi to po deseti minutách zamrzá.Jsem z toho už na nervy.Že by další polskej šmejd na našem trhu?Nebo v čem je chyba?Postupuju přesně podle návodu a stejně mi to za chvíli zamrzne....může někdo poradit nebo dát fw,který mi pojede?Nejsem uplný blbec,mám svu Optibox Koalu,zprovoznil jsem Opticum,měl jsem OCATAGOn 918 sf,ale takové problémy s žádným nebyly. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
|
|
RE: Neustálé zamrzání Arivy 200Namontoval jsem těch Ariv něco přes 40 kusů a jen dvě reklamace. Pokud bys chtěl vědět, co je šrot, tak OPTIBOX 3100. Namontovány čtyři kusy a už sedm reklamací. za dvě už jsou vráceny peníze. Arivy už nemontuji, přešel jsem na Satelitu2000 a tam zatím ani jedna reklamace.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
DejfMěl jsem v ruce již za dobu co testuji nezávisle mnoho přístrojů/jak SD ,tak HD/Dělám to jen pouze pro svou zkušenost,nejsem na nikom závislý.Ale musím dodat,že Arivu 200 HD, kterou jsem koupil pouze na test jsem si oblíbil právě proto,že s ní nejsou žádné problémy po stránce kvality,proto,že ovládání menu je jednoduché a ženě to nedělá žádný problém,za tu cenu a za ty peníze co stála toho umí včetně Sharing hodně,a v EMU toho umí snad z přístrojů které mám/VANTAGE 7100 HD,OCTAGON 918 HD,FERGUSON 8800 HD,ARGUS VIP/nejvíce,ohledně EMU POUZE konkuruje ARGUS VIP,který má za pár korun stejné vymoženosti/2 uni.čtečky karet a dva sloty pro moduly CAM/ jako Vantage,které je cenově úplně někde jinde s tím,že použití diabla v tomto přístroji je skoro nemožné z důvodů přehřívání CAM modulu a jeho optimálního procesu jeho pracovního využití.Stejný problém má i ARIVA/pouze jeden slot /a přehřívání diabla,to je snad jediná její nevýhoda,kterou uvádím.Jinak je to přístroj OK.,který za tu cenu co ho koupíš nemá konkurenci. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Neustálé zamrzání Arivy 200Poslední dvojkový soft je naprosto v pohodě,používám jej na Austria sat a také na NewCamd a žádné zamrzání nepozoruji. ;)IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.
|
jirkaol
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 103 |
|
|
heryúvodem Tě pochválím za změnu tónuale závislý jsi na spoustě lidí!!!! nebo píšeš sám sw.??? potom se ti pokloním ! Ahoj u pastýře :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Neustálé zamrzání Arivy 200Božíčku Tonečku, kdyby hlou.post nadnášela..........Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
kuboa do kostela chodíš, v každém příspěvku voláš Boha.a psát o důležitosti utahování šroubů mne připadne stejné jako psát radu: PŘI ŘÍZENÍ AUTOMOBILU JE DULEŽITÉ ALE VELMI DULEŽITÉ V ZATÁČCE OTÁČET VOLANTEM!!!! ahoj :8) Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Neustálé zamrzání Arivy 200Tonečku, kdyby hlou.post nadnášela..........Je neuvěřitelné, jak se zanícením mluvíš do všeho a nemáš o tom ani páru. Smutný to pohled. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
kuba and tonekkuba & tonek, domluvte si rande, dejte si přes tlamu a bude klid :))) :))) :))) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
RE: Neustálé zamrzání Arivy 200troubo, do toho mě netahej.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
troubaproč přes hubu,to nic neřeší,přes hubu si dávají dva pitomci,tady jsou dva rozumní,jen s jinými názory,to je v pořádku,držím palce hoši R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
pierrepetr,tonekDobře si to vyřešil,cením si Tvou inteligenci!!!!Tonek:softwery si neutvářím sám,používám a to včetně softcamů a keys bin třeba do diabla Ty co vycházejí,ale upravuji si je budˇv editorech,nebo ve faustu sám k obrazu svému,což je pak uplně o něčem jiném,než když ho pouze stahjneš!!!! Tak dobrý nejem,že bych Ty SW Tvořil,to si může dovolit zde u nás V Lanškrouně jen BOSS,nebo AnTONíN,zde jsou fakt dobrý kluci,o to jsou podmínky provozu lepší!!!!! R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Neustálé zamrzání Arivy 200nez tento nejporuchovejsi ferda, to uz radeji v teto cenove relaci edision argus mini ip, i kdyz ma samozrejme taky sve mouchy. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|