, sekce: Jiné placené TV |
|
Argus VIP a sharingZkousel jsem na Argusovi hromadu serveru a vetsinou vsechno fungovalo idealne, obcas to skublo etc. Ted jsem dostal pristup kamsi, kde maji kazdeho providera na jinem portu, ale povoluji jen jeden login. Poslali mi konfiguracni soubor pro Dreamboxy, kde je 33 radku a je to overene.Kdyz dam do Arguse jeden ten radek jako 1 server, vsechno funguje - tedy ten jeden CAID. Ale jak tam dostanu vsech 33 portu, abych ten port nemusel pri kazdem prepnuti na jiny paket rucne prepisovat ?? Ma s tim nekdo zkusenosti ? Diky :dead: |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
|
|
RE: Argus VIP a sharingkolik za to chtěj? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Argus VIP a sharingArgus a spol., max. 8 serverov, viac tam nedáš. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: Argus VIP a sharing8 serveru mi je jasnych, ale nejsem si jistej, jestli kdyz tam budu mit 8x ten samej server, jenom s jinym portem, nevyhodnoti se to jako nekolikanasobny login. Nevyznam se v protokolu a neni mi uplne jasny, jak se stroj zachova, kdyz prepnu treba z Bulharu na Tring a pak zas nekam jinam ... jestli nejdriv tu jednu konekci ukonci a otevre druhou ...pierrepetr: od USD 1,- za HD+ az po nejakych USD 25 za vsecko |
mufik
|
|
RE: Argus VIP a sharingto je za den?,díky mufíku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Argus VIP a sharingza mesic, to jsem bral jako samozrejmost :)) |
mufik
|
|
RE: Argus VIP a sharingPro tazatele, pak jedině nový linuxový Argus pingulux.Jak už psal kvinto, nelinuxové Argusy VIP a mini jedině 8 servrů (zato na rozdíl od jiných značek spolehlivě jedou). Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|