![]() |
|
Modul Polsat CyfrowyZdravím,skončilo ně 4 měsíční promo na tomto modulu,kupuji modul TNK HD,modul už k ničemu není ,nemá někdo nějaké zkušenosti jak ho předělat aby četl kartu digi tv nebo HD plus,nějaké věci jsem našel ale nic konkrétního,díky za reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
AnubisVsak si nieco vyber z ponuky Polsatu a predplat si alebo ho kupim od teba.Predas??Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
To:Frankovicozvi se na nikola.safar@seznam.czJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
AnubisEmail som poslal.Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: Modul Polsat Cyfrowyjá bych modul neprodával, ale opravdu rád bych si ho nechal předělat na tu digi tv. vím, že tu cosi psal hery. |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
To:camfourekTo já taky ale stejný dotaz jsem vznesl již asi před 14 dny,nikdo na to nezareagoval ,ani hery ačkoli se vyjadřoval ke spoustě témat okolo,takže předpokládám že to byla nějaká kachna.Je to škoda protože digi sport bych bral ale další přijímač nechci.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
![]() |