Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

prodej karet skylink

Zdravim panova,na oficialni eshopu maji karty skylink za 1999 ,nasel jsem v softcomu karto o 400 levneji ale uz u toho neni napsano to hbo a cinemax zdarma take jako to je napsano u skylink.skylink co prodava ma svoji limitovanou edici nebo to tak proste je.u csllink je normalni ze se daji karty se stejnymm promem sehnat levneji kdekoliv nez u nich na eshopu.mate s tim nekdo zkusenost?diky za pripadne reakce

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: prodej karet skylink

jde mi o to jestli koupit kartu o 400 levneji jinde take novou ale jestli k tomu bude i to hbo na dva mesice

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

na skylinku pisou

Při registraci karty získáte automaticky, jako bonus, dvouměsíční předplatné programového balíčku MULTI a programu HBO a Cinemax (programy v hodnotě 1 060,- K

bude se to teda tykat i karty koupene jinde o dost levneji nebo jak to je?ma tu s tim nekdo zkusenost?

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

Jestli jsou ty levnější karty prodávány jako nové, tak to jsou úplně stejné karty jako na ofic. e-shopu...

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

unas hd ice 60e

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

bob85

Ja som ju kúpil tuná a max.spokojnosť R^

http://www.levneelektro.cz/p73655-satelit--settopbox-skylink-skylink-ice-hd-ucastnicka-karta-neomezena

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

bob85

Ak budeš mať už kartu Skylink HD kúpenú tak si nezabudni cez prijímač odblokovať detskú poistku 18+ na Skylink HD karte,lebo ti nepôjde v promo Penthouse HD.Ja som to tak spravil a fachčí mi R^ :laughing: :)))

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Kup tady levnější a bez problému.http://satelity.eshop-zdarma.cz/g108.Karta+Skylink+Standard+ICE.html

jouza
Registrace: 10/2006

http://www.interstore.sk/e-shop/index.php?page=shop/flypage&product_id=4217715

fsat
Registrace: 2/2006

z toho satelity eshop zdarma se mi to zda nejake moc levne,ale teda kdyz koupim v softcomu za 1600 bude tam take to promo 2 mesice multi a 2 mesice HBO + cinemax.o to mi jde jestli to je navsech kartach stejne nekdo to v eshopu pisou nekde ne.treba jestli ten skylink nedava nejake specialne

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

bob85

To už uváž podla seba kde si kartu kúpiš,ja som si ju kúpil na www.levneelektro.cz a som max.spokojný.V PROMO mi ide balík Multi,HD plus vrátane Penthouse HD,HBO,HBO HD,Cinemax,CS TV 2 mesiace.Píšem ti to len preto,že v tomto internetovom shope sa nemusíš báť,že by ti poslali inú kartu akú si ty objednáš.Opakujem,ja som si objednal Skylink ICE HD a prišla mi Skylink ICE HD menované kanály mi všetky idú teda aj vrátane volných CT1,2,24,4,STV 1,2,3,Markíza,Doma atd...

kostik123

Každá táto karta má tie isté promo akcie ked ju kúpiš hocikde napr.v Trnave od 61 do 84eur niekto chce rýchlo na tebe zarobit.

puder
Registrace: 5/2008

Tuto kartu ICE kupiš všade za cca 66eur.Všetko ti pojde na nej.Po 2 mesiacoch len gratis,po registracii.

jano1904
Registrace: 10/2007

V nabídce Skylink jsou tyto typy karet:
Karta Skylink Standard - umožňuje bezplatný příjem všech základních českých a slovenských televizních stanic bez časového omezení. K tomu navíc, jako bonus, i bezplatný příjem programového balíčku MULTI, programů HBO, Cinemax a balíčku CS TV na 2 měsíce.

Karta Skylink Standard HD - umožňuje bezplatný příjem všech základních českých a slovenských televizních stanic bez časového omezení. K tomu navíc, jako bonus, i bezplatný příjem programového balíčku MULTI, balíčku HD PLUS, programů HBO HD, HBO, Cinemax a balíčku CS TV na 2 měsíce.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jano1904pre upresnenie:Po vložení karty do prijímača idú všetky programy 20 dní gratis potom treba kartu zaregistr ovat potom idú tie prommo akcie.

puder
Registrace: 5/2008

bob85

takže pokud ti jde o normální HBO, tak ti stačí karta označená jako Karta Skylink Standard
a pokud chceš v tom promu mít i HBO HD a ostatní hd programy, tak musíš zvolit kartu označenou jako Karta Skylink Standard HD :lookaround: :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra