Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson 8900

Prosím zkušenější o radu.
Můj F 8900 se po zapnutí začal dokola restartovat. Tento problém byl zde nedávno probírán. Po vyčistění paměti a nahrání nového FW po kabelu se funkce obnovily až na to, že zůstala hláška: „Security procesor je poškozený, obraťte se na dealera...“. Hláška se nedá sestřelit z DO, ale po stisku tlačítek Menu a následně Exit na přijímači zmizí. Při jakémkoliv povelu přes DO je zase zpět. Jiný FW na to nemá vliv.
Díky:

mil
Registrace: 12/2003
Odpověď v diskusním vlákně

mil

a to si necháš od takovýho chajzla líbit?? Já bych mu dal paličkou na maso pár ran a hodil bych ho do popelnice.... a on by si to propříště rozmyslel být takhle drzej na páníčka :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE: Ferguson 8900

eemil: doufam ze jednou tady zakazou takovehle odpovedi

Veresova
Registrace: 9/2009

blbá rada taky rada, zkus factory default, vypnout z elektriky, vyčistit několikrát paměť, pokud máš možnost vyzkoušet zdroj od kamaráda, dej ho na mráz a ráno zkus ???

:))

tonek
Registrace: 1/2009

Mam stejny problem a vzniklo to v okamziku, kdy jsem upgradoval firmware na neco, co nebylo primo pro HF8900. Zkousel jsem vsechno vyse popsane a nepovedlo se mi te veci zbavit. Je evidentni, ze je to tam naschval, ale nepomuze ani cisteni pameti, ani prehravani firmware pres RS232.
Vyresil jsem to koupi Argusu a Ferda sel po letech do skrine, ale kdyby nekdo vedel, jak to opravit, bylo by to skvele.

mufik
Registrace: 7/2010

Veresova

Komunisti taky všechno zakazovali a jak dopadli :))) To byl jen takovej neškodnej žert, kdybych věděl co stím, tak rád poradím :8)

eemil

eemile

jeeště teeď see zaa břiicho poopadaám Rv

tonek

dostal jsi jasný příkaz, „Security procesor je poškozený, obraťte se na dealera,tady dealera nehledej R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Security procesor

nevíš co to je?,to je takovej policajt,který hlídá,jestli mu do rajónu nelezou nějaký cizinci,pokud je zjistí,udělá harakiri a odpálí bombu na svém těle,tím zničí celý rajón i sebe R^ :laughing: R^ opravit se to dá,vyměnit policajta za nového a začít znovu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ferguson 8900

Dej tam noví soft.Už tam hlaška není.soft:11.31.3A.ja mam koncovkou F.

epec
Registrace: 7/2008

před smrtí,poslední promluvení,zkus a uvidíš R^ :laughing: R^

pierrepetr

tonek

proč se za břicho popadáš, to máš snad průjem, či zácpu? :lookaround: :laughing:

eemil

eemile

ó nikoliv

jenom se mi v noci chtělo BLEEJT

tonek

Niektorí páni čo tu píšu sú asi na práškoch alebo raňajkovali salónky. Skús použiť čistič, prehraj aj 2x za sebou. Potom nahraj originál továrensky soft. Ak zaberie, potom môžeš zvyšovať patchované verzie softu začni 1.29.0A, 1.29.0F a 1.31.0F. Všetko musíš riešiť cez kábel.Mal som podobný problém, mne sa to podarilo. Ak nemáš potrebný soft napíš na mail: lapin@atlas.sk

bryndziar
Registrace: 4/2003

Hele, fakt se ti podarilo odstranit tu hlasku o security procesoru ? Ja to cistil porad dokola, daval tam vsechny mozne softy, pak factory default - ale vzdycky to dopadlo tak, ze vsechno funguje krasne, jenom na te obrazovce je porad ta hlaska o security procesoru. I v tech nejnovejsich firmwarech - at uz fabrickem, nebo s patchem... :ogre:

mufik
Registrace: 7/2010

Ferguson 8900

Tak pánové spadl jsem do toho taky.Hláška "security chip is demage......" Čas pokročil a tak se ptám zda se to podařilo někomu odstranit. Díky.

olympus
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra