![]() |
|
Settopbox DI-BOX T22E RFUž tady byl podobný problém popisován, mě tento přijímač zase vysílá do TV brum, zesiluje se podle světlosti obrazu, nebo když jdou titulky a nejvýraznější je při TXT. Ten brum je tam stále, i když vypnu zvuk. Dokonce i při propojení skartem. Vyzkoušeno na více TV.Už jsem to reklamoval a v jiném to dělá to samé, navíc se ještě škube občas se stran obraz. Údajně je to vadná série. Měl jsem jeden zapůjčený, od kamaráda, ten samý a ten šlapal jak hodinky. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFnedá se tam nastavit normajasný zvuk v obraze ale co s tím ? devět z deseti odbordelníků doporučuje obraťte se na svého prodejce! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFskoro bych zkusil na jiné TV,tady to vypadá na závadu v TV,ale zase píšeš že jiný šlape ,zkus R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFnebo zemní smyčka,no fůůůůj R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
petřety dnes nechceš do hajan??? |
tonek
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFnejen dnes,já tady píšu skoro vždy poslední R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFkdyž nemůžeš doma tak máš aspoň tady poslední slovo :8) :))) |
tonek
![]() |
|
tonekhele ,se mnou je to těžký,mám poslední slovo vždy a všude,někdy je to i na škodu,ale už to měnit nebudu,nestojí to za to,komu se to nelíbí,ať mě p.r.d.e.l. políbí |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFno ale zde by měl mít poslední slovo sateliťáktřeba se ozve ??? |
tonek
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFneusnu a přehlasuju,je to už dá se říci můj koníček,to se ráno koukni R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Settopbox DI-BOX T22E RFa není to snad TV Thompson?Tato TV se chovala s tímto přijímačem divně.Ale o čem tu vlastně píšeš?..citace.. Už tady byl podobný problém popisován, mě tento přijímač zase vysílá do TV brum Není jasné, jaký problém to byl v popisu, když použiješ MNĚ ZASEa nedáš odkaz. :((( |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
![]() |