![]() |
|
Nahrávání z DVB-T na videoJak je možné provést nahrávání z DVB-T. Dříve jsem měl anténu přes video ale ted mám anténu přímo do televize ( panasonic viera) jelikož má zabudovaný seto-box-je možné nějak nahrávat? Nebo bych se musel koupt septo-box kde jsou 2 scarty případně kde je USB výstup a nahrávat na externí disky. |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
soldacoa nemá náhodou ta Viera možnost nahrávání na USB? Jestli myslíš analogové video, tak na to už zapomeň. Event kup Set top box s nahráváním na USB... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
ano.....lze to, pokud máš na STB 2x SCART konektor....samozřejmě kvalitativně to bude na úrovni VHS.....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z DVB-T na videoNo já si myslím, že nahrávat na video by neměl být problém. Pokud TV nemá USB, tak stačí akorát propojit šňůrou scart - scart video s televizí a to tak, že v televizi to musí být zastrčené v konektoru scart označené možností vstup/výstup, někdy tam bývá znázorněna oboustranná šipka. Na videu se potom musí nastavit zdroj nahrávání Line 1 (2) - záleží kam to ve videu strčíme. V tomto případě se nahrává vše co je momentálně na TV obrazovce. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z DVB-T na videoPředpokládám,že chceš nahrávat program na který zrovna nekoukáš.Kup si set-top box třeba Evolve dva tunery,stojí kolem 900 kč a nahrávat můžeš 2 programy zaráz,propoj s TV a hotovo.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z DVB-T na videoKup si raději pořádnej stroj a ne nějaké Evolve. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z DVB-T na videoNezapomeň video správně zrecyklovat ! R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kamile?to sme všeci na severu taki ironicti synci |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
video anoNevím, co je špatně na tom nahrávat na video. Mám zapojen analog dosud na video, dále na video zapojen přes AV 1 satelit a SET TOP box Optex ještě je zapojen systém AV 2 na video.Jinak nahrávám z Optexu přes USB na klíčenku., jsem zatím spokojen. Analog jistě brzy skiončí, ale video je nové, nevím proč by se nemělo užívat. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
![]() |