Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Nahrávání z DVB-T na video

Jak je možné provést nahrávání z DVB-T. Dříve jsem měl anténu přes video ale ted mám anténu přímo do televize ( panasonic viera) jelikož má zabudovaný seto-box-je možné nějak nahrávat? Nebo bych se musel koupt septo-box kde jsou 2 scarty případně kde je USB výstup a nahrávat na externí disky.

soldado
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

soldaco

a nemá náhodou ta Viera možnost nahrávání na USB? Jestli myslíš analogové video, tak na to už zapomeň. Event kup Set top box s nahráváním na USB...

gaston
Registrace: 1/2006

ano.....

lze to, pokud máš na STB 2x SCART konektor....samozřejmě kvalitativně to bude na úrovni VHS.....

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

RE: Nahrávání z DVB-T na video

No já si myslím, že nahrávat na video by neměl být problém. Pokud TV nemá USB, tak stačí akorát propojit šňůrou scart - scart video s televizí a to tak, že v televizi to musí být zastrčené v konektoru scart označené možností vstup/výstup, někdy tam bývá znázorněna oboustranná šipka. Na videu se potom musí nastavit zdroj nahrávání Line 1 (2) - záleží kam to ve videu strčíme. V tomto případě se nahrává vše co je momentálně na TV obrazovce.

člověk
Registrace: 3/2006

Předpokládám,že chceš nahrávat program na který zrovna nekoukáš.Kup si set-top box třeba Evolve dva tunery,stojí kolem 900 kč a nahrávat můžeš 2 programy zaráz,propoj s TV a hotovo.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Kup si raději pořádnej stroj a ne nějaké Evolve.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Nezapomeň video správně zrecyklovat ! R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Kamile?

to sme všeci na severu taki ironicti synci

tonek
Registrace: 1/2009

video ano

Nevím, co je špatně na tom nahrávat na video. Mám zapojen analog dosud na video, dále na video zapojen přes AV 1 satelit a SET TOP box Optex ještě je zapojen systém AV 2 na video.
Jinak nahrávám z Optexu přes USB na klíčenku., jsem zatím spokojen. Analog jistě brzy skiončí, ale video je nové, nevím proč by se nemělo užívat.

navrazde
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra