Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Používáte někdo ProgDVB?

Ahoj!
Zakoupil jsem si tento program, ale nemohu přijít na to, jak zařídit aby se mi spustilo nahrávání více programů z jednoho transpordéru zároveň. Když to udělám manualně tak to jde, ale jakmile to zadám do plánovače, spustí se pouze to nahrávání, které je v rozvrhu jako první. Uměl by mi někdo poradit?

djkoala
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Používáte někdo ProgDVB?

Nahravat mozes len jeden program a druhy pozeratmna tom istom trasnponderu

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Jak píši výše, manualně mi jdou nahrávat i tři programy najednou. Jen nevím proč to nejde i přes plánovač.

djkoala
Registrace: 9/2009

Já používám m.j. i ProgDVB verze 4.85.3 stáhnutý zdarma a nikdy se mi nahrát programy tak jak píšeš nepodařilo, jedině že máš nějakou placenou verzii /napiš jakou/ a jaký je postup nahrávání Díky.

sonip
Registrace: 3/2008

Tak jsem stím laboroval a ono to jde když si dám PIP a zvolím další prog. a postupně u všech zapínám nahrávání.Ale jen u volných programů! Podařilo se mi nahrát šest různých stanic!!
S code prog. nejde jiný nahrávat ani volný anebo další code!

sonip

Doplňuji, šlo mi to na DVB Dream 1.4.9.0 ProgDVB4.85.3 nemá PIP. Jinak dobrý poznatek, poučil jsem se díky djkoala.

sonip

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra