![]() |
|
Technisat HD8-zamrzne (# 506)2Nikdo nemá zkušenosti? |
pcfloutek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
to pokračujeme?toto si tu písal pred 4-mi dňami?Odpovedí tam bola hromada. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2přece to nebude hledat, taky na co by to hledal.Jednodušší je založit další téma.Přece si nebude namáhat mozek nějakým hledáním z5. RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2To je zajímavý dotaz typu"zamrzlo mi okno u auta co s tím"?To ti zamrzl v ledničce?Venku je -5 tak že by zamrzl venku?Tak co ti teda zamrzlo? Ovládání? Myslíš že zde jsou kouzelníci a jasnovidci kteří vědí co ti zamrzlo? :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
DíkTaky tady funguje vyhledávání.Slávisti byli vždy k smíchu :laughing: Tak nic no. Rv |
pcfloutek
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2Jetli máš HD8-SX, když ho zahltíš xxxx.... . povelama - zadáním změn v menu, tak Ti tzv. spadne jako se to děje u PC. draň - odpoj od el. sítě. Nebo se odpojí modul a kroně FTA, kodované stanice nejdou. odstraň - inicializace CI modulu. Dál: menít plně obsazen HL. TP. list, když zadáváš v menu víc - mnoho povelů nebo mažeš hodně programů - když na konec potvrdíš- uložíš tlač. menu, tak Ti spadne a je černo - musí se při změnách po částech tlač. menu ukládat. Je to HD a je rozdílné ovládání než u přístrojů SD. V recenzích a testech HD8-S a SX o tom p. Švehlík nepsal - učíme se všichni. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2psal jsem 27.1.2011 |
pcfloutek
![]() |
|
ale akú chceš odpoveď?pcfloutek, niektorí sme postrehli že si už písal 27.1.Tam ti dali asi 3 odpoveď že sa im to stáva tiež. Potom tam boli ďalší ktorí píšu že im to ide. Dal som tam black a white list USB HDD. Bol poslaný do nemeckej firmy taktiež dotaz v slovenčine čo bolo jasné že sa vráti ako nečitateľný. Ponúkol som vám pomoc že to preložím a pošlem ale nevidel som nejaký záujem. Takže teraz čo očakávaš ako ďalší krok? |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2ale já tam pokračoval-proč formátovat TECHNISATEM atd.přece nebudu zakládat nové vlákno. |
pcfloutek
![]() |
|
tak čo je toto za vláknotomu teda nerozumiem.Pýtaš sa ešte stále na tlačítko INFO pri prehrávaní alebo sme už zmenili tému? |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2Až si to rozmyslí co chce tak se možná ozve. :laughing: Taky tady píše že mu je někdo k smíchu-mě začíná být k smíchu on.Místo aby byl konkrétní a pořádně se rozepsal tak se bude eště urážet.A na otázku"zamrzne" napsal "CES" jednu z možností.A pcfloutku aby sis nemyslel že ti neodpovím /i když nevím přesně na co/mě třeba zamrzal ze začátku taky.A proč?Špatně nastavený obrazový výstup-720p.Jelikož mám tv HDready.Jsi spokojen? Ok?Máš jimé přání? My ti se ho pokusíme splnit když si tak ochotný a vstřícný. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
CESNemusí ho vypínat z el.sítě, stačí když se podrží cca5-7 sec zapínací tlačítko na přístroji.Takto se dá taky provést "restart".A maká to. ;) R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
pert33Ano a dík za podporu. Co říkáš na nový CI modul Inverto C+ smart securiti od Smita ? Tam mi nesedí to OTA - to chodí z 19,2°E a jak ta certifikace Sky-linku ?? R^ |
CES
![]() |
|
CESZatím bez skušeností,já zůstávám u starých a prověřených věcí. A to OTA dle mých poznatků chodí normálně.A certifikace?Dle mého názoru "papír" o certifikaci může napsat kdokoliv na cokoliv.Některé přijímače mi neříkají nic a nebo to jsoubůhví jaké klony - držím se osvědčených firem. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2Tak sorry nevěděl jsem jak to tu funguje.Já pokračoval na tom z 27.1.a nikdo už nereagoval.Tak proto jsem to sem včera dal znova. |
pcfloutek
![]() |
|
petr33No oni to OTA tam uváděj, viz SAT e-shop obchody - a "mi ten modum používáme" na Sky-link z 23,5°E ? Technisat má OTA na 19,2°E a je FTA "+ viz" servisní frekvence. Jiní sat. výtobci to maj kde ???? :bigeyes: Dík kolego za info. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Technisat HD8-zamrzne (# 506)2++Podívej se do "přehledů tv"tam je "OTA" pro různé přijímače.já mám monoblok a nastavenou automatiku takže v pohodě. R^ O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
![]() |