, sekce: Zkušenosti |
|
Opticum HD x402P - co to je?Dobry vecer, dnes mi dosiel STB Opticum X402P. Objednal som ho v Alza.sk obchode.Pridem domov, (este nemam zapojene konvertory), zapojim ho, a zistujem, ze mam nastaveny cas aj datum, aj pozicie (13, 19.2, 23.5) a mam tam nahodenych asi 2500 programov. Nema to byt tak, ze si to nahodou mam nastavit sam? Avsak v manualy som objavil, ze "Po zapnutí set-top-boxu sa Vám zobrazí predvolený zoznam programov." Mal som v "Oblíbených" nahodené pakety TNK (namiesto toho tam bol Skylink), potom Cyfra+ a Polsat Cyfrowy. Mne to nevadi, (niekto to urobil za mna, aspon nemusim vyhladavat :))) ), ale mam taky pocit, ze to uz niekto mal, a dali mi vratene, mozno pokazene. Co si o tom myslite, dostali ste tento STB uz s navolenymi programami, alebo je to "normalne"? Dakujem. |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
markuzase někam přijedu pozdě!9339 nebo přez menu podmíněný přístup CA nastavení MCAS config zatím jsem nezkoumal co je jednička a co dvojka vypni vše a kukaj!! R^ :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Opticum HD x402P - co to je?Inac to 9339 som skusal, a napisalo mi "Žádný kanál".Do buducnosti by som si chcel odblokovat Mezzo na 13E. Ale asi tam musim hodit EMU Soft, aby som tam mohol dat kody, ze? |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
|
|
opticum a philipsZdravím. Chcem sa spýtať ak mi viete poradiť ohladom opticum hdx402p. Nedávno som kúpil TV Philips LED TV 40PFL5605H a chcel som pripojiť k nemu SAT opticum cez HDMI no TV mi píše "žiadny video signál" cez SCART ide všetko ok. Skúšal som už vštetky možné nastavenia a nič. Ak máte niekto skúsenosti s týmto TV a SAT prosím napíšte ak by ste vedeli čo môže byť vo veci.THX :)) |
demron
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|