![]() |
|
51 kanál ZlínNevíte někdo, co bude s 51 kanálem, kde byl do 1.2. analog 2 program ve Zlíně, je někde v této oblasti ještě 2. program analog. ? Na kterém kanálu.? |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: 51 kanál ZlínTXT 650 digitalizace |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínčt2 byl vypnut prakticky všude |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: 51 kanál ZlínKanal 51 je určen pro mux 3 vysilač Praděd.Pro Zlínsko na digitalizaci jsou určeny jiné kanály.V analogu čt 2 asi v teto oblasti konec s vyjimkou několika převaděčů. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: 51 kanál ZlínPro Zlínsko dle plánu GE06 - kanály DVB-T 9,22,25,33,41,42,45,49,67 |
Fanyn
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínmux1 36mux2 49 mux3 25 |
davidkriz
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínmux 1 spravně má být kanál 33. |
Fanyn
![]() |
|
fanynco jsem to napsal za kravinu :D jste mne doblbli tim pradedem :D samozrejme mux1 33 |
davidkriz
![]() |
|
davidteda ze popletes svuj nativni vysilac (kdyz nepocitam dnes uz zahranicni Javorinu) to bych od Tebe necekal :))) :))) :))) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: 51 kanál ZlínTlustá není můj nativní vysílač :-) Nikdy jsem ji nebral a když tak z donucení. Na chalupě mi nešla, odrazy, tak jsem kombinoval Javorinu a Ploštiny a v UH jen čt1 a Primu, zbytek Javorina.A v digitále tu to jede dávno z Pálavy nebo Kojálu, bo kdo by na to čekal na k33 a teď do podzimu na další muxy. Takže paradoxně nejbližší ale nejméně využívaný vysílač. Jasně, prostě jsem se upsal, fakt, doblbli mně tím Pradědem :-) Jinak se snažím mít okolí DVB-T v hlavě. |
davidkriz
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlín... to bylo jen tak z hecu, neodolal jsem té možnosti si rýpnout ;) jasné že to v Tvém případě musel být překlep :)PS. CT2 z Ploštin už zhasli ? |
lance
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlíntak překlep, jakože spíš chvilkové pomatení smyslů :-D jinak mám ty hezké dvě trojky zafixované jako lokální dominantu :-) ale prostě oči čučely na cosi o Pradědu a asociace-podvědomí tam prásklo 36 :DPloštiny nevim, já jsem z nich bral primu a čt1, dvojku z Javoriny, ta je off. Ale Ploštiny určitě taky. Možná je tam ještě ta textová info, nemám to jak teď zkontrolovat. Javorina je mrtvá totálně, tam ani nedávali piktogram a pak vkladač textu, bo to není ČRa a nechtěli asi v ČT Towercom otravovat (určitě by si to naúčtovali :)). ČT2 z Javoriny byl takový zajímavý digitálně-analogový mišmaš, sice analog, ale občas kostičkoval :laughing: Brali to ze satelitu tím starým profi Philipsem (z hlavy teď nevim typ) a on občas nestíhal statistické multiplexování, teda spíš demultiplexování. O počasí to nebylo, stávalo se to i za krásné oblohy. |
davidkriz
![]() |
|
RE: 51 kanál ZlínTo mi připomíná místní analogové dokrývače na Valachách v údolích V.Karlovic, taky to brali (ještě berou) ze satu, ale nejsem takový fanda abych věděl co tam jsou za přístroje. Kostičky nebo zaseklý obraz nebyl zas tak často, jako úplné výpadky způsobené potrhaným přívodním nadzemním vedením NN padajícími stromy (než někoho napado kabel vedoucí lesem zakopat), v zimě pak časté i několikadenní úplné temno (než se tam v kalamitě někdo dobelhal...) to vy tam na jihu v teple asi moc neznáte :))Teď už jim ale zvoní hrana, myslím si že vcelém údolí od Vsetína nechají tak ty 3 dokrývače (Huslenky, N.Hrozenkov, V.Karlovice) jinak se asi budou vesele vysazovat talíře ... :-/ |
lance
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínmy na jihu v klidu? :laughing: tady máme druhý nejvyšší počet TVp na počet obyvatel hend po Valašsku :-) Chřiby a díry za nimi a Bílé Karpaty.btw toho filípka vím ne z nadšení, ale protože se to ke mně "doneslo" :-) i s nějakou dokumentací... tož tak. Jinak srovnávat TVp s příjmem ze satelitu, s vysílačem jako je Javorina... tsss jsem se málem urazil :laughing: |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizcau,takže V.Javorina je už úplne off z českej strany? Kedysi som prijímal Novu na 21K a ČT2 na 47K na "polské sito" pri Žiline, 100km vzdušná vzdialenosť. To boli časy, keď ešte nešla Markíza a sledovali sme Novu na 21K...bol som rád, keď to bolo vo farbe :) Teraz už mám satelit...len tak pre zaujímavosť, kedy vypli 21K Novu? Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlíncau, nikdo nepsal ze je vypnuta Nova :-) neni a dlouho jeste nebude :D tyto nase diskuse se tykaly jen k47 čt2. Nova má nejzazší termín 6/2012. |
davidkriz
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínaha, tak to som zle pochopil z toho čo si písal "Javorina je mrtvá totálně"...Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínjo, no tak bavili jsme se o čt2, takže ve smyslu že tam nevysílá nic, na Zlínu a Ploštinách je nebo byl text o vypnutí pokud vím, ale na Javorině ne, takže "je vypnutá totálně" :-) na k47. |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizje zaujímavé s akým malým výkonom vysielala Javorina a bol to na SK stranu najprijímateľnejší vysielač široko-ďaleko.Dobrá poloha - vysoká n.m., smerom k nám sa to dobre šírilo po Váhu :) ešte je na tom 21K výkon tých 0,8KW EIRP ako kedysi alebo už to zoslabili? Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínneee, na 21k je 8 kW!na 47k bylo dokonce 20kW Ale antény byly směrově na Moravu a z boku věže. Na Slovensko bylo potlačení (teď jste nám to oplatili na k69 z opačné strany :D), ale i tak to chytali/chytají na třetině Slovenska :-) kota je kota :8) http://www.zkracovatko.cz/0ddv v kroužkách, myslim že nahoře čt2 a dole Nova. |
davidkriz
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínnoo, ten 21K sa aj tak lepšie šíri(l), je silnejší aj s 8kW a nižšie umiestnenou anténou..., akurát tu bolo kopu rušenia, rôzne vykrývače v okolí, aj po trase (STV2)...robilo mi to vodorovné pruhy v obraze...myslím, že to rušila aj nejaká letecká služba ;) pod 21K alebo čo...dik za info Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlínpod 21k není leteckho nic, ale u nás je tam CDMA internet a u vás Flarion OFDM internet. Na 450MHz. Mohlo to do toho lézt. |
davidkriz
![]() |
|
RE: 51 kanál Zlína rušili to ešte železničiarske pojítka . Najviac v okolí žel.staníc |
antenkar
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
![]() |