![]() |
|
Vantage 6000 problém s uložením TV programuDobrý den, naladil jsem si na novém kmitočtu 11,797 GHz tv stanici History sd, která se mi uložila do seznamu rádio. Neví některý majitel Vantage co udělat pro to, aby se mi stanice uložila do seznamu tv. (Už tam mám z minulosti i JOJ a JOJ+) Děkuji |
Lukáš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Vantage 6000 problém s uložením TV program...skusit zmazat v radiach a znova naskenovat |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Vantage 6000 problém s uložením TV program...No máš to nejak došahané, inak to totiž ani nie je možné. Daj si tam Fw 25201. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Vantage 6000 problém s uložením TV program...Tak mi pomohlo vše smazat, vyhledat a znovu zařadit do oblíbených programů, cca 2 hod. práce :-) přitom jsem si ještě stihl smazat nastevení notoru :-(. Už je vše plně funkční, děkuji za pomoc. |
Lukáš
![]() |
|
RE: Vantage 6000 problém s uložením TV program...Tak mi pomohlo vše smazat, vyhledat a znovu zařadit do oblíbených programů, cca 2 hod. práce :-) přitom jsem si ještě stihl smazat nastevení notoru :-(. Už je vše plně funkční, děkuji za pomoc. |
Lukáš
![]() |
|
RE: Vantage 6000 problém s uložením TV program...Milane C, je to možné. Mně se zase BBC HD a ITV HD také octli mezi rádii a to mám ofic soft. Ale mně to nevadí. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |