![]() |
|
Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage 7100STak chlapci a dívky..do finále se dostali tyhle mašinky. Kterou bych měl raději vzít? na linux kašlu, nebudu si komplikovat život a ani Linux nepotřebuji :))) ..Chci Skylink+MTV Unlimited.Díky moc. |
martas666
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 29 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...zartujes? jasne ze vantage.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...To ako keby si porovnal: Trabant, alebo Mercedes. Oba nemecke vyrobky. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...A v případě Technistaru to bude jak?.pro něj hraje roli dobrá cena..nedokážu sehnat Vantage za lepší cenu ;) :( :-/mrknu ještě na Ebay do Dojčlandu... R^ |
martas666
![]() |
|
RE:GM 9080HD nebo VantageNie drahý ,ale za to super je Edision Argus Vip aj Mini. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
optiboxA co tohle?http://optibox.cc/?a=product&q=42 :-/ |
spajka
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE:martas666Môžem doporučiť Vantage, je to veľmi kvalitný prijímač a naprosto spoľahlivý... R^ |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...já do toho chci dát skylink pro českou základní nabídku programů + kartu na MTV Unlimited a vše budu sledovat na plasma TV ,nevím jestli ten linux bude pro mě přínos?..ještě mi tady nikdo neřek k čemu je ten linux dobrej ..na multimedia to nechci(už mam mediatank) ale rád bych si o tech linux přijímačích nastudoval info a nevím kde.. jen chci říci, že to bude hlavně na hudební stanice. :))) R^ ..dík |
martas666
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...+ uvařuju ještě nad některym Techjnisatem..slyšel jsem že mají dobrý obraz. ;) |
martas666
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...Vamtage má se správným softem obraz suprovej a na rozdíl od Technisatu nepotřebuješ modul. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...technisat špatná podpora softu |
spajka
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...Technisat a dobrý obraz? To je jediný psychologický a sebeuspokojující argumen lidí, kteří si tenhle sráč koupili a zhrůzou zjistili co maji doma, co ještě musí dokupit a o co všechno se připravili.Kup si Vantage a nebudeš litovat, linuxový stroj ti toho nabídne určitě víc, ale když ho nechceš, tak neni co řešit. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...Tedy Saxone, Ty jsi to vystihl velice přesně R^ |
HiFiOK
![]() |
|
Prodejcitu furt musi cpát ty nejdrahší vergle,všechno se vyrábí v Číně,v Evropě se to max.složí dokupy kvůli daním,vantage je sice dobrý stroj,ale GM je novinka-nic o ní nevíte,jen žvaníte !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoNo právě...Právě že GM je novinka, tudíž dlouhodoběji netestováno. Tak snad bych nedoporučoval něco, co neprošlo několikaletým testem. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...Já bych se toho GM nebál, recenze vypadá slušně, cena víc než poloviční. Co to řešíš, za 3 roky to prostě stejně vyměníš... |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...dobře beru Vantage 7100s..jinak ten Golden Media je dřívější GOLDEN INTERSTAR?..ty prej byli dobrý :))) |
martas666
![]() |
|
Badrpřesně,x lidí mi tu rozmlouvalo Aligátora-ja jsem spokojen,taky mi cpali vantage TS,nelituji,když padne-za tu cenu koupím dva !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...jo kup si vantage. pro ty co maj teleci nazor ze linuxovej prijimac je komplikovanej asi opravdu nic lepsiho neni.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...ti něco povim..tohle forum je plnejch chytrolínu.neříkám že všichni.který jen blbě kecaj a nic neporaděj..když sem tu navrhnul nedávno inuxovej zas mi bylo řečeno k čemu ti bude..ted když napíšu že je lepší se do něj nesrat,tak zas příde týpek co napíše že sem tele..helet tak si vyber a nekvákej a přečti si to celý co jsem napsal..ale to ne co..abys mi tedy prosím poradil...třeba kde si dohledám info o linuxovejch přijímačích..chytráku :bomb: :fuming: |
martas666
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...chytrolinku chytraku nesrat nekvakej. vantage je predrazenej krap. to uz tady pisu notnou dobu. to ze tobe nekdo nakukal, ze k pouzivani linuxovyho strojku potrebujes nejaky znalosti linuxu neznamena nic. valna vetsina takovejch lulanu ani nevi o cem to je. muj otec v duchodovem veku o zadnem linuxu nic nevi a to ma dreambox500 uz kua dlouho. ale to je tezky vysvetlovat expertum s vantage, ktery maj prece ten nejlepsi stroj pod nebem :))) opravdu nechapu co je na klikani dalkou pri stahovani pluginu tak linuxovyho.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...bublajs tak pokud to píšeš takto tak mi potom prosím porad kterej si mam koupit a co není předraženýho a dobrýho...já jsem totiž puvodně linuxovej chtěl..a jak to říct.netechnickej typek nejsem..rad bych nějakou tu linuxovou mašinku...kde bych se dověděl víc o tom jak to funguje? :))) chci s tim začít strašně moc..přesně, taky si řikám že na tom nic neni..je to určitě stejný jako když si instaluju věci na kompa atd..což dělám pořád..puvodně jsem chtěl dreambox 500hd ale prej to nemá pěknej obraz. |
martas666
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...mam multimedální centrum tak na to aby to přehrávalo kde co,to ani tak nepotřebuju. |
martas666
![]() |
|
RE: Finále...Golden Media 9080 HD nebo Vantage...nebo čumim po SHOWBOX Vitamin 5000 HD :)) ..ten je nádhernej a dobrá cena..máte někdo zlušenosti? |
martas666
![]() |
|
martasVitamin je pouze nádhej na první pohled, ale jinak to je jen Potěmkinova vesnice.Vantage 7100 a 8000 jsou spolehlivé stroje, vynikající po HW stránce. Rozhodně netvrdim, že to je nejlepší stroj na světě, ale je to roky ověřené zařízení, které nechcípne po dvou letech provozu. Mají vynikající tunery, logické ovládání, ofic i neofic sw podporu, bezproblémové UNI čtečky, dva CI sloty, poměrně povedený design, brilatní DiseqC podporu s bezproblémovým provozem, bezproblémové PVR, korektní EPG pro CZ, funkční editor settingu. Někteří lidé si stěžují na DO, já s ním problémy nemam. Prodal jsem jich přes 40 kusů a nereklamoval jsem ani jediný. Pro bublajse je to možná málo, ale mě to úplně stačí. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
martas666 ja Ti predám moj...Ja Ti predám moj Vantage 7100 HD. Je zabehnutý, bez problémov. Myslím to vážne... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |