![]() |
|
tonektak,jak jsem předpokládal,zázrak se nekonal,pokud v obýváku přepínám programy,v kuchyni to vypadává,což se dalo čekat,potom ale ten loop výstup pracuje nějak nekorektně,protože funguje jen ,když je zapnutý přístroj,pokud je na čt ,v kuchyni jde vše,pokud ho vypnu,tak v kuchyni nekoukám ,jen abys věděl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: tonekchová se to jako rozbočovač,ale musí být zapnutý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: tonekno nepotěšils mne! :8) ale dík za infoteď je na řadě netace PS: roztáhnout starou umí každý ale roztáhnout NOVoU v HD umí jenom milanm! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: tonekHoši nedělejte si z něho pr.delky :)))Vytvořit na jednom kabelu 13 i 18V SS současně umí jen Chuck Norris a netace.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535já myslím,že to není utopie,až to jednou bude vyřešeno,ani nad tím nebudeme přemýšlet,teď nás to ani nenapadá, jak by to mohlo chodit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: tonekvono je to vyřešenoale nikoliv stěmi včerejšími komponenty :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: tonekjen nevím proč ten loop chodí jen při zapnutém přístroji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: tonekvono to je vyřešeno,ale na jiném principu,ne s přepínání 13/17 a pásma |
pierrepetr
![]() |
|
RE: tonekDobře, ale o unicable Chuck nic nepsal..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: tonekpočkáme až to nafotí,v dnešní době je to podle mě vyloučeno,jedině nějaká technická finta o které nevím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
podeleni o zkusenostTake se svami podelim o zkusenost s loop outem.Kdyt mam propojeny hlavni ferguson 6318 s philipsem 3010 loop outem,tak jde jen pro zapnutem fergusono a jen jedna polarizace ktera je zrovna prepnuta pote musim prepinat na fergusonu.ve standby je philips 3010 bez signalu.Zajimave je to ze kdyz mam ferguson ve standby a loopem propojeny skystar 2 tak ta funguje uplne normalne na vsech.hlavni zdroj prijmu jde pres motor,je to celkem zajimava situace asi je to jine od kazdeho firmwaru.dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
TomikZa Chucka R^ :))) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
![]() |