![]() |
|
Optibox Alligator-MediaProsím znalce tohoto přijímače, aby uvedli osobní zkušenosti s přehráváním různých typů souborů videa z USB, které byly pořízeny mimo přijímač. Které HD combo je v tomto směru nejlepší? Děkuji.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Optibox Alligator-Mediaber to tak,že sat. přijímač nemůže plnohodnotně nahradit multimediální centrum |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Optibox Alligator-Mediapresne tak prehra svoje nahravky,fotky a mp3.Tak radsej kup prehravac toto je hlavne prijimac. :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Přesně,pro přehrávání různých nahrávek je lepší použít hdd přehrávač !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Tož díky,já jsem pouze namlsaný Technisatem, který dokáže přehrát v Digicorder HD 2 nahrávku z HD8 SX a obráceně, stejně jako v obou uvedených přístrojích hraje nahrávka z DVB-T boxu ECG 1050.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Optibox Alligator-MediaNa multimedia je asi nejlepší AZBox HD (Elite, Premium). Přehrál mi téměř všechny stažené soubory avi i mkv a to i 720p a 1080p. :))) |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Optibox Alligator-Mediadnes za 40 E mozes mat prehravac co ti prehra skoro vsetko...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
![]() |