Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Nemecké ARD a ZDF nechcú Tour de France

Nemecké verejnoprávne stanice nebudú od roku 2012 vysielať Tour de France. Článok je napríklad tu: http://sport.sme.sk/c/5749040/nemecke-televizie-uz-nechcu-vysielat-tour-de-france.html ... Viete si predstaviť že by podobne zareagovali iné veľké televízie z EBU a nebodaj aj Eurosport? Hodnota Tour by klesla ešte viac

LuboTS
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nemecké ARD a ZDF nechcú Tour de France

Na tvoju úroveň to klesne. A čo ma po tvojom túr de iqá.
toto nieje štatistické fórum.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Doufám že se přiznivci cyklistiky neurazí ale ani se tem germánum nedivím.
Vždyt tenhle sport je jedna velká nuda !! Pořád jen jak 2 hodiny šlapou..
Zajímavých je 10 sekund v závěru a záběry na krajinu..
A nakonec to i píšou nezájem televizních diváků.
se jim nedivím..
tenhle sport je na usnutí a dát si jen budíka na cíl..
doufám že jsme ted cyklisty nenasr*al

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

To je jasný, protože tam letos nepojede nejlepší cyklista na světě a tím je bez ohledu na nynější kauzu jednoznačně Alberto Contador!!!!

Ani se Němcum nedivim, ani já si letos nebudu předplácet HD ESP a to hned ze dvou důvodů. První je tento, druhý je kvalita Skylinkovského ESPHD.
A navíc to nepojede ani Roman, takže ještě jeden důvod navíc.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

pat

mám Tě rád, ale už to nikdy nepiš ;)

On Air!

Saxon

hehe som cyklista ,ale tour nemusím ,ani nepozerám . Retro music vykryje všetko. Škoda bývalého screensportu.

oneeeee

nejsem ciklista ale na každý sport když je na urovni se dá dívat a to TDF je,kdo se na to v červenci kouká musí mě dát zapravdu,formule 1 taky jezdí pořad dokola ale když se jede v monacu,je to uplně jiné

popeluška
Registrace: 1/2011

Já tebe taky a vědel jsme že se chytneš a dlouho to netrvalo
:))) :))) :)))
Ale neber to špatně je to jen muj názor a ten není podstaný hlavně že tebe to baví.
přeju at ti to jezdí
zdar

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

re :

Nevím,ale v Německu to přenáší jen Eurosport,na ARD,ani ZDF jsem to neviděl.Pro atmosféru jsem to sledoval vždy na France 2.Lepší by jistě bylo vzít karavan a být přímo u toho..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Na TDF, Giru i Vueltě sleduju výhradně horské etapy a časovky. To je spravedlivé.
Rovinovky a ty spurtérské mě taky nebaví.

Škoda, že Giro nedělaji v HD, to loňské bylo skvělé. Doufám, že se letos Romanovi na Giru v nové stáji povede slušnej výsledek.

On Air!

Saxon

"Škoda, že Giro nedělaji v HD, to loňské bylo skvělé"

souhlas, jinak to non-HD je zretelne znat:-/

oneeeeee: stara dama je stara dama! .... vivat France

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

lubbik

Máš pravdu, chtěl jsem letos na Tour vyrazit, na nějakou horskou, ale bez Contadora je to mrtvý závod. Andy Schleck mě hodně zklamat těma hláškama o férovosti/neférovosti.

On Air!

Saxon

Jsem zvědav jestly se v některém závodu velké trojky objeví na zkušenou Z.Štybar?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

vzhledem k tomu do jake staje vstoupil to zas tak nemozne neni, ale radeji bych ho videl nadale v terenu. Treba i na horskem kole, tam ma moznost i nominace na LOH, coz v cyklokrosu nespis nehrozi. Letos to bylo skvely, loni jsem byl v Tabore osobne, vyhrat s defektem bylo neskutecny. Je to borec.

On Air!

Saxon

re :

Mě tak nějak nazajímá,kdo jede,nebo nejede,mě fascinuje to okolí a jak tím žije celá země.Už jen proto je to dobré sledovat na France 2,ale uznávám,že Bakalář tomu na Eurosportu také dá přidanou hodnotu.Myslím,že obecně je dobré sledovat takovéto události na nějaké místní televizi,Eurosport mě i s těchto důvodů zase tolik netáhne,vadí mě tam i množství reklamy.Jinak ARD s ZDF vysílala možná tak závěrečnou etapu,ani tím si nejsem jistý,neboť představa,že by dva hlavní německé programy vysílaly cyklisty je nereálná,to je možné pouze u fotbalu.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Bakalar je ikona, osobnost. Ma uz ovsem svoje roky, takze obcas byva trochu mimo v pozornosti. Zase na druhou stranu, ty podminky ve kterych tam ti lide pracuji/ceske verze/. Bakalar dela celou, nekdy i sestihodinovou kladu sam, vite co to je za parnik!? Dela to dobre, ma spoustu znamych kterym vola, je to plne cyklistiky, zajimave osobnosti, zajimave postrehy lidi, kteri se s kolem treba i narodili. Reklamy k tomu patri, to se neda nic delat.

On Air!

Saxon

Saxon

Ono by stačilo myšleno v uvozovkách kdyby zkusil okolo Švýcarska ,a máš pravdu v teránu je neuvěřitelný.
Udajně mu manažer nabídl po podpisu smlouvy že letos muže jet na zkušenou TDF,když se ho na to novináři ptaly on to nevyvrátil.

Manažer Quick Stepu Lefevre vám nabídl start na Tour de France. O tom jste spolu hovořili? Už jste rozebírali váš jarní cyklistický program?

O dalším programu se začneme bavit až po šampionátu.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

spis by mel delat v lete horska kola, Londyn je pristi rok v lete!! Ale on je chytrej kluk, vi co chce a rozhodne se spravne, ja mu verim.

On Air!

Saxon

@pat, Saxon, no já cyklistiku taky zrovna nesleduji(prakticky vůbec) ale jinak se držím hesla dle vkusu soudruha..

Tady taky nikoho nevytrhne, že jsem po roce poměrně pravidelného hraní konečně vyhrál turnaj v pokeru. Sice nás nebylo 5000 jako ve freerolu, ale jen 144(byl to placený turnaj), ale i tak mám z toho radost.

17 a půl euro za 5a čtvrt hodiny, koukám můj nejvyšší výdělek za posledních 20 let.. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

mariáš je lepší. len nemám s kým hrať.

oneeeee

Nic proti mariáši, jen dost jednoduchý. Taková sranda s počítáním kartiček..takové trochu těžší hertzky, malý vliv lidského faktoru..Ale když jsem ho hrával pravidelně, taky jsem si myslel, že je nejlepší.. :)

Tomik535

Jinak kdyby to někoho zajímalo, tak tento svůj final table jsem si i blesknul mobilem(nebylo moc času a po pěti hodinách ve 3 ráno mi z toho už hrabalo):
http://leteckaposta.cz/671528693
http://leteckaposta.cz/675692077
http://leteckaposta.cz/117335839
http://leteckaposta.cz/623530639

Tomik535

Mě by spíš zajímalo, jestli třeba letos nehrozí Giro konečně v native. Taliáni dokáží svými přenosy slavné Giro pěkně zpackat. Kdyby ta kvalita byla aspoň kvalitní SD.
Jinak si dovolím s většinou zde diskutujících nesouhlasit. Půl roku před startem Tour tvrdit že bude nezajímavá je předčasné, do léta se může udát spousta věcí. Po celou historiji byly na Tour vždy nejzajímavější "duely" největších favoritů (Armstrong-Ulrich, Fignon-Lemond atd...). Do léta se může nějaký ten potenciálně zajímavý duel vyvrbit i bez Contadora, hlavně se ale vše uvidí až v průběhu závodu. Kilokrát ročníky s jedním jasným favoritem nebo naopak více kandidáty na vítězství nebývaly tak divácky zajímavé a nepřitahovaly tolik pozornost širší veřejnosti. Lidi vždycky přitahuje nějaký "souboj".
Pro znalce nebo fandy cyklistiky bude Tour vždy "olympiáda", ovšem koho cyklistika nezajímá a nemá blízko ani k jiným těžkým vytrvalostním sportům, pro toho to asi bude celkem pochopitelně nuda a bude sledovat spíš dopingové skandály kolem než dlouhé přenosy... Je to asi tím, že laik nerozumí niancím, které v závodu dějí a které sám neumí rozpoznat. Není to sport jako fotbal aj..., kterému sice taky málokdo rozumí ale půlka národa jsou trenéři :)
Tour jsem sám párkrát navštívil a kdo to nezažil osobně, tomu se to nedá popsat. Není to akce srovnatelná s čímkoli co se dá u nás zažít. V létě Tour žije nejen celá Francie ale tisíce fandů z celé Evropy... bez ohledu na to kdo je zrovna favorit závodu.

lance
Registrace: 10/2008

Jinak z cyklistiky divácky nejatraktivnější je podle mě cyklokros, ale neumím odhadnout jakou má u nás sledovanost.

Štybarovi přeju, aby hlavně dokázal dobře zmanažovat svou kariéru. Je to inteligentní kluk, má kolem sebe snad i správné lidi, tak doufejme, ale zatím si neumím představit že by dokázal honit najedmou tolik zajíců jak si naplánoval. Má rozhodně fyzický potenciál i hlavu, ale rozdíl mezi hodinovým cyklokrosem a 3-týdenním etapákem je neskutečný. Je třeba si uvědomit jaká konkurence je na silnici a navíc, že silnice je čistě týmová hra !! Byl by první člověk na světě který by dokázal být skvělý v obojím. Podle mě mu zvýšené zaměření na silnici přinese pád do průměru na silnici a ztrátu lesku v terénu. Měl by se spíš s výhledem na olympiádu zaměřit na kombinaci krosu s hor.koly a až pak se rozhodnout, jesli z terénu přejít "naplno" na silnici, kde ale bude muset začínat zase od nuly (byť jako x-násobný MS). Ke krosu se pak sice může občas vracet, ale už bez ambicí na svou dřívější dominanci... si myslím :)

lance
Registrace: 10/2008

lance

Se vším s tebou souhlasim, ale letošní Tour bez Contadora nebude ani poloviční. Něco podobného, jako první ročník F1 bez Schumachera. Škoda...

On Air!

Saxon

ja sa im nedivim..nejde o tour ako taku ale o to ze cyklistika ako sport je totalne zdiskreditovana...robia dobre ze to bojkotuju..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra