Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Pželomové rozhodnutí EU ohledně uzemních práv TV.

http://satkurier.pl/news/63160/ue-koniec-terytorialnych-praw-wylacznosci.html

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Zajímavé.

Jestli tohle vstoupí v platnost, tak se bortí dosavadní systém prodeje práv pro jednotlivé země a osobně jsem zvědavý, co to udělá s cenou těch práv. Asi nebude moc společností, které si budou moci dovolit zaplatit celoevropská práva, zřejmě dojde k sublicencování. Uvidíme.

polulin
Registrace: 10/2007

RE: Pželomové rozhodnutí EU ohledně uzemních p...

Proč?
Vždyť by to šlo na poplatníka. Přijdu do krámu a tam si zaplatím legálně třeba polský POLSAT. A ta společnost zaplatí práva za kus. A je jedno jestli má 100 tisíc abonentů ve svém státě či rozprostřené po evropě. 100 tis krát poplatek a basta.
Právě, že tímto by šlo lépe vymáhat práva a trestné by bylo sledovat cokoliv neoficiálním příjmem i v jiném státě.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Naopak

si myslím,že cena půjde dolů,když by to bylo moc drahé-nikdo to nekoupí-budeme chvíli bez fodbalu a pak to spadne,další -když se válím někde v evropě,proč mi někdo zakazuje se dívat na kartu/programy/,které jsem si koupil,konečně dobrý nález !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra