![]() |
|
amiko alienjak u tohoto přijímače zprovozním čtečku pro kartu Skylink, dík za každou pomoc,jde mi jen FTA |
dedak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: amiko alienZdar,tenhle prijimac ma asi nejvice proklepnuty nick banan.Vcera jsem ho rozbalil a SKY LINK jede dle navodu na foru.1)Menu-system-podmineny pristup-CONAX-vypnuto, 2)Menu-zapojit: 001 calculate start (vypnuto-je cervene) 002 mcas stripped (zapnuto-je zelene) 003 gcamd (vypnuto-je cervene) 004 oscad (vypnuto-je cervene) melo by to slapat (mcas je zapnuta uni ctecka) . Jinak jsem jeste zkousel prehrat soubory z externiho disku (WD MYBOOK s vlastnim napajenim 500GB a formatovany na LINUX EXT3) a prehralo: -"AVI" klasicke SD bez problemu, -"VOB" DVD bez problemu, -"MKV" (Gympl) se seka, -HDTV nahrane z DRYMU ".ts" bez problemu, -"mpeg" SD bez problemu, -HDTV s koncovkou ".m2ts" bez problemu, fuknu tam jeste sileny SAMSUNG OCEANIC "MKV" (40Mbps),tomu neverim a neco s koncovkou m2p. Piste svoje zkusenosti |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: amiko alienK memu podivu se karta vklada cipem nahoru:) |
hdpe
![]() |
|
@bananZdar banan,nezkousel jsi u tohoto pristroje s ENIGMOU 2 namapovat/rozchodit nejake NAS uloziste? |
hdpe
![]() |
|
RE: amiko alienNa NAS se chystám, mam ted v kupe server na centos od redhat a tak tam rozjedu DLNA server, at to bere rovnou TV, potom vyzkousim samotny NAS, mam k dispozici Synology s 8TB, tak dam vedet! Jinak to vypada že vše maka jak ma, CCcam i Newcam jede jak ma a to je zaklad, obraz je podle mě výborný, mám plasmu 3D od Samsungu 50C7000 a vše jede jak má.2x Octagon HD SF-918 HDTV (Skylink SK + CZ s HD programy) + GI-T/S 84 CI PVRX (16GB flash) + HTPC - SkyStar HD2, 4x DiSEqC 8/1 EMP S.168, Toroidal 90 cm (28E-23E-19E-13E-5E-1W-4W-15W LNB quad), LCD Samsung LE46A686 100Hz FullHD 1080p
|
banan
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
@bananZdar banan,Ty jsi panbuh,tez bych to chtel do budoucna rozchodit,dnes jsem osadil maly synology 211 s 2 x 2 TB Westernama.Pokud Ti to nebude vadit,mel bych soukromy dotaz hdpezavinacseznam.cz |
hdpe
![]() |
|
RE: amiko alienzatím dík za rady jdu to rozchodit, snad to pofičí. |
dedak
![]() |
|
RE: amiko alienpovedlo se,ale az po nahrati spravneho pluginu R^ |
dedak
![]() |
|
AMIKO alien : ako na cccam?Cafte chalani...niesom uplna lama, doma mam 2 klony DM500S... ale s E2 zatial skusenosti nemam... Takze dnes som doniesol tohto ALIENa... prve, co som urobil - supol som do neho E2 z tejto stranky : http://www.sat-support.org/?a=downloads&dir=10 bohuzial vsak niesom znaly este prace v E2 a preto by mi pomohol nejaky navod (popis), ako v E2 pracovat (chyba mi blue panel z DM500S)... hlavne3 by ma zaujimalo, ako a kam tam dostat cccam... mozte pisat aj na mail jaro.maul@gmail.com dakujem. |
ferino12
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |